הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo146.gif הפינה השבועית ../images/Emo146.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע של מאט:
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע: וואעה לא תאמינו ספוסוף מצאתי תיעוד שלי >< הרי מי שיצא לה לדבר איתי במסן או בכל צורה אחרת שיוצרת קשר בין אנשים... בוודאי יודעת שמטרתי בחיים היא קודם כל להתחמק מהצבא ואז להגיע לקולג' בקליפורניה [הייתה התלבטות בין אל.איי לסן דייגו אבל דבקתי לאל.איי כי שם אשכרה יש עבודה בזה.. או עבודה בכלל בסן דייגו אין משרדים אפילו]... אהמ... אז חיפשתי וחיפשתי... הוו ומצאתי כל מיני קולג'ים שיש בהם לימודי קולנוע... אבל אפחד מהם לא היה מספיק טוב בשבילי ובאף אחד מהם קולנוע לא היה נושא ההתמחות שלהם אלא רק משהו שולי שמלמדים... ותמיד זה היה רחוק מהמקומות שרציתי להיות קרובה אליהם [שבד''כ הם הים, הקניון והוליווד.. דהא?] השטחיות... ונחשו מהההההההההה כמו תמיד שוטטתי היום באתר ה50 סטייטס של אמריקה סתם כי שיעמם וזה תמיד מפיג שיעמום שלומדים מה הערי בירה הערים הגדולות והדגלים [נו מה שאני אגיע לשם אנלא רוצה להיות בורה בכל מה שקשור למדינה] ד''א ידעתם שבקליפורניה מומחים בגידול אבוקדו או משו? בכל אופןןןןןן כמו תמיד נכנסתי לקטגוריה של האוניברסיטאות כדי לראות אולי המציאו משהו חדש שלא קוראים לו "אוניברסיטאת פיניקס" [שפיניקס זה בכלל באריזונה....] ראיתי את זההההההההההההההההההההה "THE LOS ANGELES FILM SCHOOL" - הפקה, בימוי, כתיבת תסריטים וכ'ו ונחשו איפה זה?!?!?! בתוך הוליוודדדדדדדד! בסאנסט בולבארד [שזה ד''א מקום מהמם ומפוצץ בברים>< יחי הוודקה] אז ישר הלכתי רצתי או פשוט הקלקתי על הגוגל ארת' [2 מילים שאני בחיים לא אצליח להגיע באנגלית הם ארת' ות'ות' (שן)] וגיליתי שזה קרוב לכל המקומות שרציתי להיות קרובה וגם יש מקדונלדס צמוד D::: [הוו הפחמימות..] אז יהי לי וסורי שחפרתי פשוט זה המקום היחיד שאני יכולה לבלבל תשכל על דברים שלא קשורים לפורום... צ'אוו ויחי גיל 18 אמןאמן

O0NoNi0O

New member
=]

שיר השבוע של באסטד:Whan day turns into night שיר השבוע של סאן אוף דורק:הולי איימ דה וואן.. שיר השבוע של מאט:~ שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:special needs אלבום השבוע:אין~ משפט השבוע:"הוא אמא של חברה שלי" חח חברה שלי=\ XD סמיילי השבוע:
[הוא ממש ממש ממש ממש מזכיר לי את טום ממקפליXDDD; ] _____ המפ..אני ממש שמחה בשבילך שמצאת קולג' וכול זה אבל למה להתחמק מהצבא?..^^"

O0NoNi0O

New member
חח נכון?

כול פעם שאני מסתכלת עליו אני נקרעת איזה שנהXDD

m i c k e y 15

New member
להלהל|[פטריה|

שיר השבוע של באסטד: Aie hostes שיר השבוע של סאן אוף דורק: were not alone שיר השבוע של מאט: get bored שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: mcfly- lola ryan cabrera-alwyas come back to you אלבום השבוע: matt משפט השבוע: חח לא זוכרת איך כותבים את זה אבל מה שדני אמר.."אה גאג' אוף אפרוטוניטיז" חחחח סמיילי השבוע:
*שמחה מאוד מאוד בשבילךךך...אני גם רוצה לעבורררר*

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: losing you
שיר השבוע של סאן אוף דורק: end up like this
שיר השבוע של מאט: don't let it go to waste
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: McFly - not alone
אלבום השבוע: +44 - When Your Heart Stops Beating
משפט השבוע: בדרך לטיול שנתי באילת עצרנו באיזה מקדונלדס אז אמרתי לחברה שלי: "וואי נראה לי שעצרתי פה בדרך לחרמון פעם..." רק אחרי כמה שניות הבנתי עד כמה מטומטמת יצאתי
סמיילי השבוע:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של באסטד: איר הוסטס. כי מאט שם את זה בטופ 10 להקות בנים שהוא עשה בMTVהיטס XD שיר השבוע של סאן אוף דורק: טיקט >< חזרתי לשמוע אותם אחרי כמעט שנה :-ם שיר השבוע של מאט: - שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: כל הדיסק החדש של פוב. טים טו דאנס של פאניק. החדש של קיזר צ'יפס. אלבום השבוע: פוב ופאניק. משפט השבוע: - סמיילי השבוע:
חחח לא יודעת.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחח זה בכלל של שבוע שעבר

ועניתי לפי השבוע. לא נורא.

למעלה