שלומית בונה סכמ"ש שלום

veredmp

New member
../images/Emo146.gifשלומית בונה סכמ"ש שלום../images/Emo146.gif

תדמיינו שהעץ זה עץ דקל שעושים ממנו סכך
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: כפי שלמדנו מעובדה לא מבוססת מספר 81 בתכנית "הכי 2005", אופציה לשם אלבום הבכורה של מירי (שנפסלה משום מה) היתה "קרן פלס". האם אתם חושבים שזו היתה בחירה נכונה?

sp400

New member
מסכם..

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): if no one will listen אין לי מושג אם כתבתי נכון חח שיר מדהים מומלץ ביותר תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:אתמול יצאתי עם חברים לדאנס בר והיה הכי כיף בעולם משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא נראה לי שיש (אמן שגם לא יהיה) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ח ו פ ש ברוך השם יותר מדי לימודים לבן אדם שאמור להיות עכשוו בצה"ל האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היא לא בארה"ב???? ורד אני דורש להוריד את השאלה הזאת בעליל עד שמירי חוזרת!!! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: "יהודית" (למי שלא יודע מתוך "לא לפני הילדים" חרשנו על זה) שאלת בונוס: כפי שלמדנו מעובדה לא מבוססת מספר 81 בתכנית "הכי 2005", אופציה לשם אלבום הבכורה של מירי (שנפסלה משום מה) היתה "קרן פלס". האם אתם חושבים שזו היתה בחירה נכונה? לא אין על מירי !!! גם אם זו קרן

veredmp

New member
לא מורידה שום שאלה!

אולי מישהו היה בניו יורק וראה אותה? למה להיות שלילי?

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "שיר תקווה", "ככה זה". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירים של יהודה פוליקר. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גלגל"צ. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: המצב הבריאותי של הוריי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מיותר. שאלת בונוס: כפי שלמדנו מעובדה לא מבוססת מספר 81 בתכנית "הכי 2005", אופציה לשם אלבום הבכורה של מירי (שנפסלה משום מה) היתה "קרן פלס". האם אתם חושבים שזו היתה בחירה נכונה? אני משערת ששקלו היטב את האופציות ובסופו של דבר הגיעו לבחירה נבונה.

oranitoosh

New member
מסכמת../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "ככה זה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): " שוב" של סקעת תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מועדון לילה ציטוט/י השבוע: "זה הגזרות גבולה שלכם..." (חברה שלי בניסיון להגיד- גבולות גזרה.
) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: חמישי, חזרתי הביתה מהבסיס בידיעה שאני שבוע שלם הולכת להיות בחופש!!!. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כיפור, היה מצברוח מעיק כזה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חופש
טיול בצפון עם המשפחה, וכיף עם החברים.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ארה"ב . סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: קצר. שאלת בונוס: כפי שלמדנו מעובדה לא מבוססת מספר 81 בתכנית "הכי 2005", אופציה לשם אלבום הבכורה של מירי (שנפסלה משום מה) היתה "קרן פלס". האם אתם חושבים שזו היתה בחירה נכונה? אני בטוחה שהם שקלו את האופציה, התלבטו קשות, ובסופו של דרב- הם עשו את הבחירה הנכונה. אכן.

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי נובמבר שיר השבוע לא של מירי היהודים הדיסק סרטים השבוע מארלי ואני\נער החידות ממובי עשה את השבוע יום חמישי קנית בגדים+קניון משהו שהוריד עייפות מחכה כמה הופעות במסגרת חג היין השבוע היה :נחמד+

veredmp

New member
מסכמת

אני אענה על שאלות נבחרות בלבד
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ילדה שהתבגרה, מי היה מאמין מהאולפן השקוף עם קרן
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): Wake me when September ends. שמו אותו השבוע ברדיו וזה מאוד התאים
ציטוט/י השבוע: אני חוני המעגל!
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אתמול הייתי בהצגה "בגידה" - מהמם! מומלץ ביותר.
שאלת בונוס: כפי שלמדנו מעובדה לא מבוססת מספר 81 בתכנית "הכי 2005", אופציה לשם אלבום הבכורה של מירי (שנפסלה משום מה) היתה "קרן פלס". האם אתם חושבים שזו היתה בחירה נכונה? אני, לעומתכם, דווקא חושבת שהיה משעשע ביותר אם מירי היתה יוצאת באלבום "קרן פלס" וקרן היתה יוצאת באלבום "מירי מסיקה", ובעיקר כל הבלבולים ביניהן היו, סוף סוף, מוצדקים

אם ורד עונה על שאלות נבחרות- גם אני

י השבוע שלכם (של מירי):ערב חג שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):She Wolf - Shakira תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:שנות ה70 ציטוט/י השבוע:עברתי את מירב בפארם של פייסבוק. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:הייתי היום בהצגה "כסף עובר ושב" של הקאמרי. ואחר כך ארוחה מעולה אבן גבירול בסושיה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:ורד לא דיברה איתי כל השבוע (פורומים לא נחשב
) שאלת בונוס: כפי שלמדנו מעובדה לא מבוססת מספר 81 בתכנית "הכי 2005", אופציה לשם אלבום הבכורה של מירי (שנפסלה משום מה) היתה "קרן פלס". האם אתם חושבים שזו היתה בחירה נכונה? אם כבר שיקראו לדיסק מיקי ורשאי

אריה31

Member
מנהל
מסכם:)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אם זאת האהבה שלך שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): ככלות הקול והתמונה - רוני דלומי תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות ישראלית 3 איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום כיפור - איזה שקט:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אי הצלחה בדייטים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום הולדת! האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שקט שאלת בונוס: כפי שלמדנו מעובדה לא מבוססת מספר 81 בתכנית "הכי 2005", אופציה לשם אלבום הבכורה של מירי (שנפסלה משום מה) היתה "קרן פלס". האם אתם חושבים שזו היתה בחירה נכונה? ברור,זה לא מתאים

למעלה