ראש בראש

../images/Emo146.gif../images/Emo114.gifראש בראש../images/Emo114.gif../images/Emo146.gif../images/Emo185.gif

אני מבינה ששבוע שעבר הרבה בחרו לא להבציע ולהחרים אותי , אז השיר הזוכה קיבל יחסית ציון נמוך למרות כל ה"10!!!@#!@%~!" The Taste Of Ink זכה וקיבל 7 נקודות
השבוע אני רוצה להמשיך להתעלל בכם ^.^ אז השירים המתחרים הם ~טמטמטם~ Blue And Yellow והאחד והיחיד Poetic Tragedy. עכשיו אתם רשאים להחרים אותי
מי יותר אהוב עליכם? איזה ציון תתנו לו מ1-10? שבוע טוב

Rose131

New member
ברוררררררר שפואטיק טרג'די! ו10 עגול ויפה!

כאילו, פאק, זה אולי השיר הכי גאוני בעולם. ונתתי את המילים שלו למורה לספרות כי זה ארס פואטיקה וזה עניין אותה! שכחתי באמת לשאול אותה היום מה דעתה
בכל מקרה, שיר גאוניייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!1111111 שיואו. וגם יש לי פיק עליו! והוא גאוני! שיואו!!!11 [אין לי מושג מה נסגר עם השיואו. זה ככה כבר יומיים
]

Rose131

New member
לאט לאט?../images/Emo6.gif

הכל התחיל בשיעור הכנה לבגרות בהיסטוריה א' מועד א' אי שם במאי 2007, כשהמורה אמר להדגיש משהו במחברת ומישהי נתנה לי מרקר ורוד. התרגשותי הייתה הו-כל-כך-גדולה עד שהדגשתי את כל המחברת! וכך, בבום אחד, התחלתי לאהוב ורוד! עקב ההתלהבות מהצבע, התחלתי לחפש עוד ועוד דברים ורודים! כשבוע לאחר מכן, בבוקר יום-ההכנה-למתכונת בהיסטוריה, הזמנתי אוכל סיני ושפכתי עליו רוטב ורוד! [http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1710&msgid=99496131 ] ואז חשבתי שזה יעבור אחרי הבגרות, אבל הנה הרגע עשיתי עוד אחת וזה לא עבר
וזה מחמיר!
יהיה טוב?D:::

איזה ישן../images/Emo217.gif

עוד מאז כשאני הייתי בפורום חחחח אני באמת צריכה להכנס לשם לפעמים..

Drowning Lovers

New member
אעלק אמרת שיותר קשה ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

B&Y בלי שום ספק.
איכ פואטיק
קדימה נועה, תחסמי אותי

GD ROCKS

New member
בלו אנד יילו

כי אני לא יכולה לשמוע יותר את פואטיק, בגלל איזה תקופה שהייתי שומעת אותו בלופים כל יום..

למעלה