TheMcWeekend

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

אחרונהD;

גרבע

New member
../images/Emo105.gifXDD תאמת?

חיפה-הדר-הכל בדולרXD יש שם חבילה של 3 דפי מדבקות כאלה,והן פשוט מגניבותO: יש של גוגולת ורודה מנצנצת,בירוק בכחול ובלבן יש מפרטים שרשום עליהם "רוק" [באנגלית] יש כל מיני תווים,גיטרות,ודברים מגניבים כמו קשת בענן,פיס אנד לוב וכאלהD:

dougie10

New member
וואיי איזה שווה ממש בא לי!>>>

אבל אני לא ייסע בשביל זה לחיפה XD נראה אולי אני אמצא כאלה בת"א

dougie10

New member
אאנניייי!!!!!!!!!!!!!!!!11

שיר השבוע של מקפליי Walking in the sun שיר השבוע לא של מקפליי mr. rock N' roll - Amy McDonald Rockstar- Nicleback אומן/ית/להקת השבוע אין כ"כ! אלבום השבוע אין קליפ השבוע Mr. Rock N' Roll תוכנית הטלוויזיה של השבוע 90210 כמעט מלאכים פרוייקט מסלול- ישראל+חול גאסיפ גירל גריק סרט השבוע פוש ההצעה עיצבן השבוע שאמא שלי לא מרשה לי ללכת להופעה של כמעט מלאכים העציב השבוע להפרד מכל החברים ולדעת שאני לא יראה אותם שוב- את רובם (כי אני עוברת בצפר) שימח השבוע נגמרו הלימודים!!!! ציטוט השבוע בשיחה עם חברה של אמא שלי על ילד שסיים י"ב והוא מתגייס שבוע הבא חברה של אמא שלי-"כן, שמעתי שהוא מתחייל" מתנגן בראש/בפלייליסט שירי השבוע לא של מקפליי המלצת השבוע יאאא תאכלו קרטיב רמזור זה טעים!!! התמונה הכי חמה אין!!!

../images/Emo109.gifשיהיה לנו חופש מדהים!../images/Emo42.gif D:

שיר השבוע של מקפליי: Down Goes Another One Falling In Love The Last Song Corrupted
שיר השבוע לא של מקפליי: Lady Gaga- Lovegame Lady gaga- Beautiful, Dirty, Rich
אומן/ית/להקת השבוע: מק וליידי (מן הסתם חח)
אלבום השבוע: R:A?
קליפ השבוע: אוי מלא נוסטלגיים של מק כי היה לי התקף אהבה אליהם השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: פרויקט מסלול 5 שנות ה70 הבלוק
עיצבן השבוע: שאני במרחק נקודה אחת בממוצע כדי להצטיין
ולמה? בגלל ספורט מי לעזאזל נותן 93 בספורטטטטטט?????!!! אין מה לחשב במקצוע הזה!
שימח השבוע: היה די קל בבגרות בהיסטוריה חופש גדוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ים
הרבה סושי! ממוצע 91 בתעודה
מתנגן בראש/בפלייליסט: Hooooome is where the heart isssss
המלצת השבוע: תלכו לים, תתפסו מדוזות, ותגדלו אותם בבקבוק!
התמונה הכי חמה: דאגי, גאד *___* הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo109.gifלוידעת מצאתי בגוגל../images/Emo6.gif

חיפשתי תמונות גדולות לחולצה/לעיצוב של הטים ישראל אז פשוט כתבתי McFly ובחרתי חיפוש של תמונות גדולות, מצאתי כמה טובות D:

למעלה