TheMcWeekend

|עיין|../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif

אחרונה;) אהעאהעאהאעאהעהאעאהה איזה חתיכים אני מאוהבת בתמונה הזאת
*___*

../images/Emo84.gif* , למה להרוס אבל ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo69.gif

יאו תפוז צריך להמציא מין תוכנה כזאת שלמי שיש מאומץ, שבכל תחילת תגובה יהיה כבר כתוב המאומץ שלו

../images/Emo175.gif חחח יואו נכון../images/Emo45.gif!

זה יכול להיות גאוני!! במקום שזה כל החיים מקלקל לנו
!

sweet shir

New member
../images/Emo142.gif מקוויקנדדד D:

שיר השבוע של מקפליי: מלא.. לא זוכרת ספציפי חח שיר השבוע לא של מקפליי: Black Or White - Adam Lambert אומן/ית/להקת השבוע: מקפליי.
אלבום השבוע: רדיו:אקטיב.D: קליפ השבוע: חחחחחחחחחחחחחחח הסרטון הזה של מקפרוג'קט. ממש צחקתי ממנו בקול רםXDD תוכנית הטלוויזיה של השבוע: גריק, חצויה, בנות גילמור, מה ש'תה שומע, גיא פינס, גוסיפ גירל, כוכב נולד ומועדון לילה. סרט השבוע: לא יודעת אם זה נחשב, אבל, הדיוידי של רדיואקטיבDDDD: סוףסוף היה לי זמן לראות!! מושלם.
עיצבן השבוע: פרוייקט מסלול הישראלי חחח זה כ"כ גרוע. >>" ובאופן כללי מלא דברים, אני ממש עצבנית בזמן האחרון חח העציב השבוע: גיליתי שהליריקס של קורפטד הן we might miss the hate ולא we might misbehave כמו שחשבתי. מה, מיסביהייב זה הרבה יותר יפה חחחח זה מעציב! שימח השבוע: קיבלתי תעודת הצטיינות על ממוצע 92. DD: & קיבלתי 98 במתכונת בכימיה. :| & היה היום ממש כיף בים.:) & סיימתי י"א!!! פאק, אני רשמית י"בניקית. O: ציטוט השבוע: אבא שלי: "תעבירי מהר יש כתבה על יון תומרקין בטלויזיה. יון! יון הכוסון!" הסלוגן של אסי עזר לקהילה הגאה בחו"ל: "בואו לפה כי באסה להיות הומו כשקר." וכמובן, אאאאאא~
mcflyharry: "well hello there Israel fans!"​
מתנגן בראש/בפלייליסט: אמריקן איידול 7. המלצת השבוע: אל תכנסו לטופ שופ שאין לכם אגורה שחוקה על התחת. שבר לי את הלב. :( התמונה הכי חמה: 3>

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הוא כתב את זה למישהי מישראל.

זאת אומרת שלח לה הודעה, אם תכנסי לפרופיל שלו תוכלי לראות את זה בעמוד שלו.

sweet shir

New member
איך לא מצאת?

אה אולי כי זה ירד למטה.. את צריכה ללחוץ על more. בכל מקרה, הנהD:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחח מה שאסי אמר זה היה בתוכנית שלו לא ?

ולא נכון , פרוייקט מסלול של הארץ לא כזה גרוע .. וחוץ מזה זה רק התחיל תתני לזה הזדמנות D:

sweet shir

New member
לא חח בגיא פינס. D:

זה גרוע אעש! שירז טל פשוט מחרידה, המעצבים ברובם ממש לא משהו והראו כל הפרק אולי 5 דקות בגדים ו40 דקות דרמות משעממות. ><"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מה? באיזה הקשר היה הציטוט הזה של

הארי?
חחח גם אותי הצחיק הציטוט של אסי, היה מגניב כל הכתבה הזאת שעשו על הגייז בארץ, באמת צריך להגביר את המודעות בעולם שלא כל מה שהולך אצלנו במדינה זה רק מלחמות..
חחח וגם הציטוט השני
אבא שלך קרוע

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוי, קבלי ביטול על השאלה הדף לא

היה מרוענן ולא ראיתי את השרשור למטה והתשובה שלך למעלה.. ><"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח כן תודה על התשומת לב

למעלה