TheMcWeekend

sweet shir

New member
מעריצה מישראל שלחה לו קישור לסרטון של

מקפרוג'קט ואמרה לו שהם אפעם לא מגיבים למעריצים ישראליים או משהו, לא זוכרת. כן, באמת כתבה מגניבה. בדיוק השבוע בתוכנית טלויזיה שראיתי אמרו שמישהו נסע לישראל ומישהי "הוא נוסע למקום הכי מסוכן בעולם!" טוב שלא. ><" הוא אכן קרוע חחחחחחחח

rox love BSM

New member
שהיה עופרת יצוקה,חברה שלי שאלה אם

נופלים עליי קאסמים,ואמרתי לה שאני לא גרה באזור שנופלים עליו קאסמים,לא שזה עצר אותה מלשאול אותי כל יום אם כבר נפל עליי קאסם חחח בקיצור יום אחד סיפרתי לה שהלכתי לקניום לקנות מגפיים (זה היה בחורף) אז היא שאלה "יש לכם מגפיים? שנופלים עליכם קאסמים?! זה מגפיים למלחמה?!!" חח היא התחילה להילחץ ולספר לעצמה סיפורים שאנחנו קונים רק בגדי צבא/הגנה. וכל החפירה הזאת בגלל שכתבת על זאת שאמרה שישראל "זה המקום הכי מסוכן בעולם" חח אגב איזו תוכנית זו הייתה?

sweet shir

New member
אחים ואחיות חחחח

ולמה לא הסברת לה את המצב האמיתי שקורה פה? חחחחח הם חושבים שאנחנו פה במלחמה מתמדת, זה נוראי. פעם חברה שלי דיברה עם מישהי מקליפורניה והיא לא האמינה לחברה שלי שאין פה רק גמלים וכרכרות... >>"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחח וואי סטיגמות זה הדבר הכי גרוע

שיש. זה משגע אותי כל פעם מחדש ל הדברים שאנשים מאמינים שקורה פה מבלי לדעת את האמת בכלל. בדיוק היה לנו דיון משפחתי פה אתמול על הנושא, שכל מי שלא גר כאן ולא באמת יודע מה עובר עלינו מאמין שאנחנו ה-bad guys בכל הסיפור, וחבל שזה ככה. זה מעצבן ומתסכל

../images/Emo45.gif ><

אני גם מדברת עם כל מיני אנשים מחו"ל, והם באמת חושבים שאנחנו פרמיטיביים! אבל קשה להסביר את המצב שלנו בלי שיחשבו שאנחנו באמת כאלה
פעם דיברתי עם מישהי מהולנד וניסיתי להסביר לה שהכנרת, מקור המים היחיד שלנו, מתייבשת.. זה לא נשמע לכם פרמיטיבי?

rox love BSM

New member
לא,גם ספרד ואוסטרליה מתייבשות

בגלל החימום הגלובלי,זה ממש לא קשור לפרימטיבי

אוקיי אבל:

"We're kinda dehydrating now and we can't water our yards because the Kinneret Lake, our only water source is dehydrating" לא נשמע לך קצת מוזר? ><

rox love BSM

New member
לא,זה מדינה קטנה טבעי שיהיו מקורות מים

מוגבלים. חוץ מזה יש גם את נחל דן ועוד נהרות שגם מהם לוקחים מים. המים של ההשקיה זה מים מותפלים אז זה בכלל לא קשור,ולא הגדרה של פרימטיבי. אם בשביל לקבל מים היינו צריכים לשאוב אותם מהבאר במקום לפתוח את הברז-זה היה פרמטיבי.

ולזה פחות או יותר התכוונתי -

"מקור מים יחידי שהוא אגם" נשמע לאנשים מחו"ל כאילו אנחנו שואבים מים מהבאר ><

sweet shir

New member
חחחחח ווטפ? מי הורג?

אפחד לא תקף אותך חחח הגבנו את דעתנו על מה שכתבת, מותר לא? O_O"

McLife135

New member
../images/Emo55.gifit's not the end

it's only the start of something new אין אין איזה עמוקה אני
שיר השבוע של מקפליי no worries
הייתה לי חרישה רצינית עליו בשבועות אחרונים too close for comfort falling in love memory lane unsaid things down by the lake only the strong survive not alone met this girl mr. brightside that girl
שיר השבוע לא של מקפליי mtro station - shake it
the veronicas - untouche
my kid brother - save me simple plan - meet you there גאאד איזה שיר מדהיםם
all time low - poppin champagne all time low - dear maria
אומן/ית/להקת השבוע מקפליי
מטרו סטיישן
אלבום השבוע simple plan - mo pads, no helmets ... just balls מקווה שרשמתי אתזה טוב XD mcfly - ROTTF mcfly - JML
קליפ השבוע metro station - shake it the veronicas - untouched
תוכנית הטלוויזיה של השבוע פרויקט מסלול הגרוע הזה
איך פגשתי את אמא שני גברים וחצי סקראבס תיכון השיר שלנו דני הוליווד 2 השיר שלנו 2 (שידורים חוזרים) מועדון לילה
סרט השבוע 1408
השטן לובשת פראדה
עיצבן השבוע מממ כלום נראלי
העציב השבוע חופש גדול ואני הולכת להתגעגע לכל הילדים בכיתה שלי
[ חוץ מהערסים בעעע ]
שימח השבוע אמא שלי טסה לחו"ל לשבוע והיא קנתה לי כבר 3 שקיות של סקיטלס D: והיא הולכת לקנות לי מלא מלא מלא דיסקים ((:) בע"ה חחח ממוצע 90 #@$@%#^%^ קיבלתי 100 בתעודה באננגללייתת DD: חוופפששש !!!
ציטוט השבוע טוב בגלל שמאי לא שמה אז אני אשים XD *באוטובוס לכפר סבא חברה שלנו מתחילה לחפור למאי* ילדה: ~חופרת~ מאי: יוא די כבר יא חופרת! יא חפרני! יא מכונת חפירה!! אפשר לקרוא לך את!! [חחח כאילו הבנתם את חפירה?? זה היה קורע באותו זמן] *בשיעור אנגלית המורה מתחילה להסביר לנו קצת על השנה שעברה* המורה:אני מאמינה גדולה של שני דברים. חוץ מהיותי מאמינה באלוהים .... ילד: את שומרת שבת? ילד אחר: למה אין לך כיפה?! [חחחחחחחחח הרגו אותי הילדים הדפוקים האלה XDDD]
מתנגן בראש/בפלייליסט השירים מלמעלה
המלצת השבוע ההמלצות מלמעלה
התמונה הכי חמה אני וידיד שלי
קלטו איזה ענקי הואא

למעלה