על דא ועל הא

veredmp

New member
../images/Emo79.gif מסיק שירים

באמת שמיצינו כבר את הבדיחה הזו...... אבל תמיד כיף לקרוא על ההתקדמות של הדיסק השלישי, למרות שאין פה ממש משהו שלא ידענו קודם
מפנאי פלוס של השבוע

veredmp

New member
עוד קצת רכילות, והפעם מהזן המומצא

מ-24 דקות של היום (אין לי סורק אז אני מקלידה): תחילת השבוע. מירי מסיקה נכנסת למונית עם בחור לא מוכר ומפתחת איתו שיחה מעמיקה. הגברת שפכה את לבה בפניו ואף סיפרה לו שלבעלה אורי זך מאוד קשה בימים האחרונים כשהיא מופיעה והוא נשאר בבית. נעבעך. אני חייבת לציין שהיו לי כמה דקות של צחוק על הבוקר, שזה אף פעם לא משהו רע

מתי יביוא היום שמירי ואנוכי ניכנס לאותה מונית

והיא תשפוך בפניי את ליבה

veredmp

New member
כנראה שפחות או יותר באותו יום

בו היא תתלונן שלאורי קשה להשאר בבית כשהיא מופיעה........ מסתבר שלאורי יש כפיל! מי היה מאמין! ועדת החקירה מתכנסת ברגעים אלו

Crurifragium

New member
דווקא אחלה מחקר עיתונאי

מאוד התרשמתי מהיכולת הדידקטית של הכתב (כתבת?). יכול להיות שהכתב היה בהופעה של מירי לאחרונה, ושמע במפורש שמירי פיטרה את אורי, כמה פעמים, בקול רם, ובנוכחות עשרות עדים. ניתן להסיק מכך שאורי כבר לא מופיע איתה. הרי מפוטר זה מפוטר. ואם הוא לא מופיע איתה, ניתן להניח שהוא נשאר בבית. ואם הוא נשאר בבית, אחרי שאישתו פיטרה אותו, סביר מאוד שאכן מאוד קשה לו. זה הכל הגיוני, מסתדר, ומתאים לעובדות הידועות. ואח"כ מירי נצפתה על ידי העיתונאי החוקר, ובר המזל, שלנו כאשר היא נכנסת למונית עם בלמ"ז, ושופכת בפניו את ליבה. העיתונאי החוקר יודע שאנשים בד"כ לא שופכים את ליבם בפני אנשים שהם לא מכירים. והוא גם יודע שהמקרים יוצאי הדופן מהכלל הזה הם בדרך כלל רק כאשר לפחות: א. האיש הלא מוכר הוא פסיכולוג, בזמן העבודה. ב. המצב מאוד קשה, מאוד לוחץ, וממש צריך להוציא את התסכול למישהו, לא משנה מי. מכיוון שפגישות עם פסיכולוג בד"כ לא נעשות במונית (ולא ניתן לשלול שהעיתונאי החוקר שלנו מכיר טוב את הפסיכולוגים המובילים בארץ, נעזר בשירותיהם, ויודע שהבלמ"ז, מעצם בלמ"זיותו, אינו פסיכולוג), אז המסקנה הטבעית היא שאפשרות ב' נכונה. עכשיו העיתוני החוקר מחבר את העובדות. למירי יש משהו חדש שמאוד מעיק עליה. איזה דברים חדשים, וגם קשים, עברו על מירי לאחרונה? רק דבר אחד - בעלה פוטר מעבודתו ונאלץ להשאר בבית בזמן שהיא מופיעה. שוב המסקנה היא ברורה, זה היה נושא השיחה.

Crurifragium

New member
כן

לכן ורד אמרה שזה מהזן המומצא (אלטרנטיבה א'), כלה הזכירה כפיל (של אורי, אלטרנטיבה ב'), ואני הסברתי שזה הנחות על סמך אינפורמציה חלקית (אלטרנטיבה ג'). האפשרות הנכונה, אם תהית, היא כמובן א'.

סליחה, אבל תצמד לעובדות

ורד העלתה את הרעיון של כפיל אני רק אמרתי אחלה של כפיל....

pRimaVeriTaVIV

New member
ענק!!!

איזה מטומטמים XDDDDD הכי מצחיק אם היו שמים ליד זה את המודעה של ההופעות

למעלה