ט"ו בשבט שמח

../images/Emo147.gif ../images/Emo145.gif ט"ו בשבט שמח ../images/Emo143.gif

ושבת שלום
לכל הנוטעים והמטיילים!

מקווה שלכולם היה חג מהנה ../images/Emo187.gif

חזרתי בעור שיני הביתה, אחרי שכמעט ונהייתי ז"ל בדרך, בעקבות התקף טפשות, ועל כך נאמר: ברוך השומר על דבילים.
שלא נדע. והקשר לפלויד: שכחתי לקחת אתי את הדיסק של The man and the Journey, אותו התכוונתי לשמוע בזמן שיטוטיי.

סיפור עגום ../images/Emo3.gif

יצאתי לטייל בחיק הטבע. בדרך חזרה, קצת אחרי ראש-פינה, נתקעתי בפקק. לאחר שעצרתי, נשמט משהו מהמושב לידי ואני, ברוב חוכמתי, התכופפתי להרימו - מה שהתברר כטעות כאשר הגיע ה"טראח" הבלתי נמנע, שניה אח"כ, כשמכוניתי נכנסה באחוריו של וולוו. נהג הוולוו ואני סקרנו את הזירה, והגענו למסקנה שלא קרה כלום - כך, לפחות, נראה על פניו. שנינו פנינו לדרכנו. כרבע שעה לאחר מכן, בעוד אני נוהגת בינות להרים, כשחושך מצרים מסביב, אני שומעת פתאום רעשים נוראיים וחריקות מפחידות מכיוון הפרונט. לא היה טעם לעצור בצד, כי היה חושך וגם לא היו שוליים, ולכן החלטתי שאין ברירה אלא להמשיך עד עפולה ושם לראות מה קורה. רק שלא הייתי בטוחה שאגיע עד עפולה. בלב הולם נסעתי את 40 הדקות הבאות, עד שהגעתי לעיר. איפשהו לפני הכניסה לעיר נעלמו הרעשים, וניסיתי לשכנע את עצמי שאולי לא קרה משהו רציני. כשהגעתי לעיר, עצרתי בתחנת דלק מוארת ויצאתי מהמכונית - ואז התברר גודל הפאדיחה: הגומי/פלסטיק/מה שזה, שמחזיק את הפרונט של המכונית מתחת לפנסים, נעלם כלא היה, מלבד כחמישה סנטימטרים, בצד. הברזל/פח/מה שזה לא יהיה, מצידו, נטה על העוקם כשהוא קרוב קרבה מסוכנת לקרקע, ולמעשה כל חזית המנוע חשופה. כנראה שהיה שם משהו רופף מלכתחילה, שנשבר לגמרי עם אותו הטראח. לאחר שנרגעתי, סקרתי את האופציות: לקרוא לגרר, ולחזור הביתה באוטובוס, מה שאומר שאגיע בשעות הקטנות של הלילה, או לנסות להשלים את 130 הק"מ עד תל אביב על סמך תפילת הדרך בלבד. החלטתי לסמוך על ריבונו.

edlessme

New member
חחח.. לא רק נשים..

יש לי רישיון כבר איזה חודשיים שלושה... ויש לי שני פאקים גדולים... אבל לפני זה... רק בשביל שתבינו.. עשיתי משהוא כמו 80 שעורים (חצי חצי בכסף עם ההורים).. ועברתי בראשון... 1: נסעתי אל חבר שלי פה בתוך הישוב ואני בא להחנות ברברס לימין.. עכשיו.. לא היה מקום לשני אנשים להיכנס ולצאת מהאוטו משני הצדדים אז אני נכנס לי לאט לאטטטטט ומסתכל טוב טוב על הפנסים מאחורה ואני נכנס ככה בסבבה ופתאום אני שומע פרררעעעעעעקעקעקעקע וישר קולט שהמ-ר-א-ה המחורבנת שלי שרטה את האוטו שמימיני!!!! ומה מסתבר אח"כ.. שזה האוטו של אבא של חבר שלי!!! ודפקתי לו את הצבע וג-ם עיקמתי את הפח... 2: שלשום אני יוצא לי מחניה פה ברחוב שלי.. שבתכלס הוא די רחב... ומאחר ואני צריך ליסוע לכיוון ההפוך לאיפה שהמכונית הייתה.."מכוונת".. אני מתחיל לנסות לעשות פרסה גדוללללההההה גדוללהההה ולעבור לצד השני של הרחוב... אני עושה את הפניה... לאטטט לאטטטט.. בשקט בשקט.. ולואני רואה שמימולי (יעני מקביל לאיך שהואוט חנה) נמצאת הטרנזית של השכנים... ואני לאטטטט לאטט מנסה להימנע מלהיכנס בה... באיזה חמש קמ"ש... רואה שהינה.. עוד רגע אני עובר.. הופפפפססססלללההההההההההה... ואז אני מגיע למסקנה שעברתי... ודורך על הגז....

../images/Emo3.gif לא נורא..

אתה עוד נהג מתחיל, לא נהג עם 20 שנה וותק, כמוני... אגב נשים נהגות - לאמא שלי יש תאוריה בעניין. כל פעם שאנחנו נוסעות ביחד במכונית והיא רואה מכונית איטית, היא אומרת: "זאת בטח נהגת! רק נשים מעכבות כך את כל התנועה!". היא עצמה, כמובן, נוהגת במהירות 120 קמ"ש בשטח בנוי, ופעם אחת אף התנגשה חזיתית במכונית משטרה - והאשימה את השוטר...

חג שמח ../images/Emo143.gif../images/Emo26.gif../images/Emo66.gif

ואם אפשר לנצל"ש, אז אפילו בוואלה זון, שמה הפינה של הצעירים, נראה לי, פינק פלויד לוקחים. קישור. רק חבל שיש בורים בגילי שלא יודעים מי אלה, ולא יודעים להעריך את היצירות שלהם.

שאלה טובה

איך הייתם מנסים לשכנע מישהו שיש לו דעה שלילית על הפלויד, שהם בכל זאת משהו, ושווים שמיעה?

אחת התגובות שהצחיקו אותי ../images/Emo66.gif

הייתה מישהי שכתבה שפינק פלויד לא יודעים לנגן. שהשירים של לד הם 8 דקות, ומתוכם 6 דקות מנגינה נטו, ומילים ב-2 דקות רק. ושאצל פינק פלויד השירים הם 6 דקות, ומתוכן רק שתי דקות בערך מוזיקה בלי מילים. בודאי. אין לפינק פלויד שירים באורך של יותר מרבע שעה בלי מילים. נכון.

למעלה