אהלן... היי כולם..אני חדשה כאן...
A AsHtOn GiRl 3 New member 2/3/04 #2 וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif אני שרון חולה על קיי ואייבי את מי את אוהבת
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif אני שרון חולה על קיי ואייבי את מי את אוהבת
T t o o t New member 2/3/04 #4 אני אוהבת.. אני אוהבת את קיי-כי זהיא משחקת מדהים ואני אוהבת את הדמות שלה ומיגל..כי הוא חתיך הורס!
L leeo New member 2/3/04 #3 ../images/Emo78.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo21.gif תהני בפורום.. אני אוהב את טימי וטאביתה.. ואת? אגב יש פה מישהי בשם דומה לך:t o o l וקבלי |ספל|
../images/Emo78.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo21.gif תהני בפורום.. אני אוהב את טימי וטאביתה.. ואת? אגב יש פה מישהי בשם דומה לך:t o o l וקבלי |ספל|
S sd14 New member 2/3/04 #5 ../images/Emo6.gifשלום.. ברוך הבא לפורם... תהני ותקווי שאף אחד לא יתנפל עלייך.. זה קורה פה לאחרונה דיי הרבה.. בכל אופן תהני
../images/Emo6.gifשלום.. ברוך הבא לפורם... תהני ותקווי שאף אחד לא יתנפל עלייך.. זה קורה פה לאחרונה דיי הרבה.. בכל אופן תהני
P python 4 New member 2/3/04 #6 ברוכה הבאה, תותי. את נשמעת לי מוכרת... אני נותן לך על תנאי, עד שיוברר האם את אכן חדשה. אם לא תאלצי להחזיר את ה- למחסן. תהני!
ברוכה הבאה, תותי. את נשמעת לי מוכרת... אני נותן לך על תנאי, עד שיוברר האם את אכן חדשה. אם לא תאלצי להחזיר את ה- למחסן. תהני!
B backstreet girl New member 2/3/04 #7 ../images/Emo13.gifברוכה הבא............./images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
T t o o t New member 3/3/04 #10 אני נשמעת לך מוכרת כי... כי יש אחת שהכינוי שלה טול ואני טוט...הבנת? ואני אכן חדשה..עד עכשיו הייתי בפורום המורדים ומחזות זמר
אני נשמעת לך מוכרת כי... כי יש אחת שהכינוי שלה טול ואני טוט...הבנת? ואני אכן חדשה..עד עכשיו הייתי בפורום המורדים ומחזות זמר
P python 4 New member 3/3/04 #11 אז משם את מוכרת לי... כלומר מפורום מחזות זמר. אז התנאי מוסר, הנה ה- שלך (ה- הרישמי רק אצל פייטון) ותודי שזה הרבה יותר טוב ממה שמקבלים בפורום מחזות זמר.
אז משם את מוכרת לי... כלומר מפורום מחזות זמר. אז התנאי מוסר, הנה ה- שלך (ה- הרישמי רק אצל פייטון) ותודי שזה הרבה יותר טוב ממה שמקבלים בפורום מחזות זמר.
T t o o l New member 2/3/04 #9 ברוכה הבאה! מקווה שתהני בפורום שלנו!! ואני מקווה שהאנשנושים פה לא יתבלבלו בין הכינויים שלנו
D darklighter New member 4/3/04 #14 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני עדי תהני פה ותיזהרי לא לעצבן את bow wow 2004 או אותי....
B Bow Wow2004 New member 4/3/04 #15 נכון, לא כדאי לעצבן אותי ודארקי, אחלה חתימה יש לך. תודה על המחווה
B Bow Wow2004 New member 4/3/04 #16 נכון, לא כדאי לעצבן אותי ודארקי, אחלה חתימה יש לך. בקרוב נארגן עצומה ונעיף את הכלבה הזאת מהטלוויזיה שלנו
נכון, לא כדאי לעצבן אותי ודארקי, אחלה חתימה יש לך. בקרוב נארגן עצומה ונעיף את הכלבה הזאת מהטלוויזיה שלנו
B Bow Wow2004 New member 4/3/04 #17 נכון, לא כדאי לעצבן אותי דארקי, סחתיקה על החתימה. זה רק אני או שזאת כבר הפעם השלישית שאני כותב את ההודעה הזאת?
נכון, לא כדאי לעצבן אותי דארקי, סחתיקה על החתימה. זה רק אני או שזאת כבר הפעם השלישית שאני כותב את ההודעה הזאת?