דיקור סיני לטיפול בבלפריטיס מציק

ronenr123456

New member
../images/Emo148.gifדיקור סיני לטיפול בבלפריטיס מציק

שלום רב האם ניתן באמצעות דיקור סיני,תזונה להתמודד לשפר,להפחית,ואולי לסלק לתקופה מסויימת דלקת עינים עקשנית מסוג בלפריטיס,סובל גם מיובש מציק בעינים? רפואה קובנציאלית ללא פתרון למעט סטרואידים,טיפות,משחות ואנטיביוטיקה עם כאב בטן יש שיפור אבל הדלקת עדיין שם,כרגע בדיקור בקופת חולים,המטפל רצה לשים לי מחט בצד העין,או בגבה מקומות רגישים עבורי,האם ניתן להגיע לתוצאות גם מעל המצח,ומקומות נוספים? האם לדיקור יכולת שיפור יובש מעצבן עקב הדלקת? אודה לעזרה בברכה רוני

ינוקא1

New member
זה תלוי

בכמה דברים. אפשר להגיע לשיפור , אם תשתף פעולה עם המטפל שלך ותיתן לו צ'אנס. אם אתה כובל את ידיו , אז חבל לך ולו על הזמן. גם אם תיתן לו צ'אנס - עדיין לא בטוח שהוא יפתור את הבעיה , אבל כמובן יש הרבה יותר סיכוי. אם יש לך פחד ממחטים , הייתי ממליץ לך ללכת לטיפול שאיננו דיקור כמו הילינג וביואנרגיה שיכולים להיות טובים. העיקר תמיד זה המטפל ויכולת האבחנה שלו , לא סוג הטיפול. בהצלחה.

רונן- מספיק.

רונן, אבקש להפסיק עם ההודעות האלו. כל כמה זמן אתה מגיע לכאן ורושם את אותה הודעה בשינוי אדרת. הצצה בכרטיס משתמש שלך מוכיחה את טענתי, שכן אתה עושה זאת תקופתית בכל הפורומים הרלבנטים לבריאות. לאחרונה גם שלחת לי מייל באופן אישי ועניתי לך בהתאם. אבקש להפסיק. אנשים עונים לך ואתה לעולם לא ממשיך את הדיון, אלא חוזר לאחר מספר שבועות או חודשים ושוב שם את אותה הודעה. באם תשוב לכתוב כאן, אעביר את העניינים לאנשים המתאימים במערכת תפוז. תודה, יעל

למעלה