"ולקרוע מסכות מעל פנייך" פורים שמח לכולם מדוע לא יבוא פורים פעמיים בשבוע?? שרשרו תשובותיכם
G glitter8 New member 19/3/08 #1 ../images/Emo148.gif"ולקרוע מסכות מעל פנייך"../images/Emo148.gif פורים שמח לכולם מדוע לא יבוא פורים פעמיים בשבוע?? שרשרו תשובותיכם
../images/Emo148.gif"ולקרוע מסכות מעל פנייך"../images/Emo148.gif פורים שמח לכולם מדוע לא יבוא פורים פעמיים בשבוע?? שרשרו תשובותיכם
G glitter8 New member 19/3/08 #2 טוב, אז אני אתחיל, כי אז גם פסח יבוא פעמיים בשבוע, ולמי יש כח לעוד ליל סדר??
S SHANILIROY New member 21/3/08 #4 היי חג שמח לכולם , אני בעד פורים פעמיים בשנה , עוד קצת חופש מהעבודה ... אני בסוף חודש תשעי , אוטוטו תגיח לעולם תינוקת מתוקה (ב"ה) ואז תתחיל החגיגה האמיתית . שרית מה איתך ? איך ההריון ? מצרפת תמונה די חדשה שלי ושל הבן שון... חג שמח לכולם
היי חג שמח לכולם , אני בעד פורים פעמיים בשנה , עוד קצת חופש מהעבודה ... אני בסוף חודש תשעי , אוטוטו תגיח לעולם תינוקת מתוקה (ב"ה) ואז תתחיל החגיגה האמיתית . שרית מה איתך ? איך ההריון ? מצרפת תמונה די חדשה שלי ושל הבן שון... חג שמח לכולם
S sarita4 New member 23/3/08 #5 חג שמח לכולם אני בסדר עוד מעט מתחילה שבוע 34 יש עוד קצת זמן זו חוויה לא נורמלית ההיריון ובמיוחד אם משלבים איתה גם הופעה של דיויד איפה את מתכננת ללדת?
חג שמח לכולם אני בסדר עוד מעט מתחילה שבוע 34 יש עוד קצת זמן זו חוויה לא נורמלית ההיריון ובמיוחד אם משלבים איתה גם הופעה של דיויד איפה את מתכננת ללדת?