זקן ארוך לי

קפת

New member
../images/Emo148.gif זקן ארוך לי ../images/Emo148.gif

ככה חשבתי לי, למה שלא נתחפש קצת? נעשה איזה פורימשפיל וירטואלי עדלאידע, בין ארור ציון לברוך השם. אז ככה, חשבתי לי, גמרי בעצמי, אולי שאתאר למה התחפשתי, וכל הילדים ינסו לנחש?
וככה, חשבתי לי, מי שניחש/ה נכונה - והסביר/ה והצדיק/ה את כל הרמזים - יתאר או תתאר למה התחפש/ה ושוב, ככה חשבתי לי, כל הילדים ינסו לנחש. ואחר כך סקס. או מין. או חוקן. ואוזני המן לכל פועל.
אני יודעת שכל זה נשמע מאוד דבילי, אבל עובר עלי מן רגע כזה, ואני לא מתכוונת להתנצל. יש אנשים שחושבים שאנחנו מתעסקים כאן בשטויות, אז החלטתי לצ'פר אותם ולהוכיח להם שהם מאוד מאוד צודקים.
הנה אני: אני מטורפת על הזה של ציון, ולפעמים שולפים אותי. אין לי בעיות ראיה, ומעולם לא הרכבתי משקפים. אני רכה ונעימה בדרך כלל, אבל מונטי פייטון חשפו את הפאן הרצחני שלי, בגביע הקדוש (וזה היה אחד הרגעים הכי מצחיקים בחיי). ילדים מתים עלי אבל אני מסוגלת לחטוף מהם התקף לב.

נסי שעוה

רק שימי לב שאת מורידה אחיד משני הצדדים. את ארנבת. צורה לך. אולי אם נשליך עליך רימון יד זה יעזור. אגב, שכחת לציין ששימשת גם אובייקט לניסויים פסיכולוגיים בכל הנוגע להתניה חיובית ושלילית. יש ילדים שנורא פוחדים מיצורים קטנים ורכים עם עיניים אדומות ואף קטן וורוד. יש ילדים שמעדיפים לדרוך עליהם, אני אישית אוהבת את הארנבת שלי בפיתה. גם אני עטיתי על עצמי תחפושת פורימית נאה. ובתחפושתי אני גבוהה כעמוד טלגרף, לראשי רעמת שיער חיננית, נמשים מעטרים את כל גופי, על זרועי נערה חיננית ואני עסוקה בלנער שלל נשים בשלות הלופתות ירכיהן אל רגלי. אה כן, ביד אחת אני אוחזת מיקרופון ובידי השניה גביע ולא קדוש לשם שינוי.

שון שון שון

שמשון! אז צביקי פיקי רק רוצה כנפונית ריחנית, כמו שכבר דרשה הרבנית לובה? מה הקטע עם הנוצצים? זה לא מסרטן או משהו? דבר אחד בטוח לזכותך - ממש פרצת דרך והבאת כבוד לעדה הפולנית. מתי את/ה עושה קאמבק, אגב? וגם אני אעטה עלי תחפושת מיוחדת לפורים. ובתחפושתי גם אני פולני, לא סתם - קצין פולני. בניגוד לאחי הפולני, אני לא גבוה. אני נמוך כזה, עם מצח מאד גבוה ומשקפיים, מלא פאתוס. יש כאלו שאומרים שלאחר מותי בכלל שיחקתי בסרטו של פיטר ג'קסון "שר הטבעות". אני בכלל קצת מיושן כזה, לא ממש מבין בטרמינולוגיה של אמצעי לחימה. זהו, אינני יכול עוד...

מן המקורות

BROTHER: "And the Lord spake, saying, 'First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three, no more, no less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shalt be three. Four shalt thou not count, nor either count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once the number three, being the third number, be reached, then lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thou foe, who being naughty in my sight, shall snuff it.'" בקיצור, את שפן! ולא שפן חמוד כזה עם אזניים ארוכות ומחשוף שמסתובב בבית של הפנר אלא אחד עם ניבי ענק שקוטל אבירים.

מה ההבדל בין שפן?

"שתי אוזניים לו, ארוכות זו מזו במידה שווה". גם אליל הבנות טום כרוב וגם כותב החידה נפלו באותו כשל. זהו הארנב, וזהו השפן. וכבר תנו וטעו רבנן ששפן שלא סגר הדלת יצטנן ויחטוף נזלת
. בברכת "בפעם הבאה לא נחליף בין ארנב לשפן".

יס באך

New member
אין סיכוי שאזהה מישהו

קצין פולני, ענק עם נמשים, רכה ונעימה מה קרה לכם אתם? אז אחרי שהזברתי מדוע לא אתאמץ לפענח את המסיכות שלכם, אני רגוע.

קפת

New member
אויש, יסבאך. אתה כזה מאותגר

קצין פולני, דא? כאילו, "אינני יכול עוד"? ארנבת מונשמת יכולה לנחשתזה.

יס באך

New member
אז אני אפילו לא ארנבת מונשמת

מה ת'שי לי, בדיוק? תגלי אותי ממעגל מקורבייך? לא תנהלי איתי יותר קרבות שׂ ב-שׂ בגלל זה? אני לא מסוגל לפתור חידות כאלה ולא יעזור לך כלום, עכשיף תחפשי משחק שיתאים גם למוגבלותיי הברורות, מה יש?! כל נקנינקייה מגלומנית עם פצעי בגרות שבאה לפה זוכה ליותר הערכה ממני
מה יש? אם תדקריני לא יירד ממני דם?

קפת

New member
מופע אימים פולני - מסוכן!

אני י'גיד לך מה אני י'עשה: אני י'פסיק לריביתך. הה. מה תעשה אז? ממי תיעלב? לא היו ולא יהיו לך עלבונות שווים כמו אלה שאתה חוטף ממני. אז תפסיק לקטר. כל נקניקיה עם פצעי בגרות תהפוך יום אחד למלפפון עם קונדילומות. איזה משחק אתה רוצה, קרציץ? כל משחק שאני מביאה אתה ישר רץ ומזביר לכולם שאתה לא מבין. תגיד מה אתה כן יודע לשחק, ותמציא בעצמך, טיליגנט (זה עלבון פולני ידוע. מי שאומרים לו טיליגנט זה ממש ממש ממש סופדרך מבחינת עלבונות, על פי המדד של אמא שלי. אבל צריך להתיז את זה ככה, בטונציה מזלזלת: ט-י-ל-ג-נ-ט, וכמובן חשוב מאוד להבליע את הא' בראש המלה, שזה הכי הכי מעליב. אלה היו ששים שניות על עלבונות פולניים גועליים). לא חשוב שאתה מעליבותי נורא, אני רגילה כבר לשבת בחושך, לבד, ולבכות מתסכול. שכמה שאני משתדלת להביא דברים שווים לפורום הזה, כל הזמן מקטרים לי ובאים בטענות. וכל היום אני מגננת פה במסרים ובאיציקים. נשבר לי הגזר ממכם. אני אצלצל לתפוז ביום ראשון ואגיד להם שימנו לפורום מנהל/ת מחליפה. הלוואי יביאו לכם איזה דיסלקט עם קונדילומות וחצ'קונים במקומי! אוי. זה היה טוב.

יס באך

New member
אההה

ותרומתי רבת הערך למצב גרף התרבות בפורומנו נשארת חסרת התייחסות, אהה? ומה את הופכתותי לרבים? כולה יס באך האחרים דווקא נדלקו מה יש? תצעקי על הדרקונית, תצווחי על האחות, איפה הן בדיוק? אז מי חוטף הכל, מי? היחיד שמודה במוגבלותו ואל תגידי שלא עשה לך טוב שחרור הארס והרעל. פורים שמח

קפת

New member
מה עשה לי טוב?

אתה חושב שאני עושה את זה בשבילי? ממש ממש לא. אבל לא חשוב, העיקר שאתה נהנה.

יס באך

New member
פורים, לא?

משנכנס אדר מרבים בשמחה, לא? ------------------- האם שמעת על וירוס שפועל רק בשעות אחה"צ והערב? אני רצינ.. כידוע לך, פראו דוק'דנטית, בשבוע האחרון אובחנתי כמצונן. יום אח"כ בשעות הערב היתה לי צמרמורת כזו שבקושי שני אופטלגינים הורידו אותה למצב סביר, כך שהחרסינות היקרות בפה שלי לא נשברו. מאז ועד רגע זה, כל יום בשובי עייף, יגע ומחוץ הביתה, בסביבות שש-שבע בערב אני בהתקף חום. איזה מין דבר זה?

קציץ וז'נטלמן

בוניראה אם אתם מזהימותי: אדי קינג היה חבר טוב שלי, הסנפתי קוק משובח שעזר(?) לי להגיע לתובנות חדשות (מה שאולי מסביר למה ספרי לא מתאימים לקריאה אגבית בטיסה), ויש על שמי קומיקס.

קפת

New member
אופס קלופס

דיסקומותק, לעניות דעתי המעורפלת, העם זקוק לרמז.

יס באך

New member
למרות קטע הקומיקס הלא ברור

אני חושב שזה סטיבן קינג, למה? ככה.

באך, אני מתפלא עליך

כוונת המשורר היתה: זיגי פרויד. בניגוד לסטיבן קינג הנחנח, פרויד הסניף קוקאין במשך 6 שנים, ספריו אינם חומר קריאה מוצלח לטיסות (אא"כ כל רצונך הוא בג'ט לאג) ויש על שמו קומיקס בשם Ziggy. אולי בפעם הבאה גם אני לא אכתוב תחת השפעת כימיקאלים...

קפת

New member
וקפת היתה שמחה לדעת

על איזה כימיקלים שווים כבודו הניח את ידיו, אפו ומחזור הדם שלו? ממלכתי תמורת נייטרוקסייד. הסם הכי שווה שיש! רק בגללו אני מבקרת פעמיים בשנה אצל רופא השיניים החביב עלי ד"ר ק. הנייטרו שלו, בציר משובח, וניתן בנדיבות. יותר טוב מפרוזק.

הרבה יותר פרוזאי

ממה שהיית חושבת - אלכהל. אה כן, ו-2 קוריאניות צעירות שעשו לי טובבב. (הייתי חייב לשתף, אבל את בוודאי מבינה, כמגלומנית-על.) אצלי פורים פעמיים בשבוע (וגם צריך לתת לכבד - ולעוד כמה איברים - לנוח מתישהו).

למעלה