חדשות קטנות...

tali44

New member
סווני טוד קטף 5 מועמדויות לזכירה

בטקס האמפייר 2009. (Empire Awards) והקטגוריות הם:
השחקן הטוב ביותר. (ג'וני)
השחקנית הטובה ביותר (הלנה)
הבמאי הטוב ביותר (טים ברטון)
הפסקול הטוב ביותר.
סרט האימה\ זוועה הטוב ביותר. הטקס יתקיים ב- יום א', 29.3.09, בלונדון. נראה לכם שהשלישיה הנצחית תבוא? (ג'וני, טים והלנה) אולי גם דני אלפמן יצטרף למסיבה?

tali44

New member
לא יודעת אם שייך אבל...

לאון שניידרובסקי מחופש לאדוארד!!
שוק האופנה - "פלסטיק" - יפתח בחודש מרץ הקרוב את שעריו בפעם השביעית ברציפות. וכדי לייצר קצת באזז שאולי יגרום לאייטם, פנו המארגנות ללאון שניידרובסקי בהצעה להצטלם למודעות הפרסום של השוק. ונחשו מה?!? הוא הצטלם בהשראת הסרט "המספריים של אדוארד"!! וקבלו את התמונות!

tali44

New member
פריק not or?

(כן, כן, אני יודעת שבאנגלית כותבים משמאל לימין...
)

y a m i girl

New member
איכסה|מדוזה|../images/Emo82.gif

להרוס דבר מדהים כ"כ כמו אדוארד... פשוט חבל.

tali44

New member
אן הת'ארוואי (או איך שלא כותבים את השם שלה)

אמרה בראיון לקראת צאת הסרט החדש שלה "מלחמת הכלות" לאחד המגאזינים שהיא סיימה לצלם את התפקיד שלה בסרט "אליס בארץ הפלאות". הלוא היא מגלמת את - המלכה הלבנה. והיא דיברה בדרך קצת על ג'וני, טים והלנה. תירגמתי את הדברים הרלוונטיים (בצורה עילגת במקצת
) "... טים ברטון הוא אחד הבמאים המועדפים עלי. צפיתי בסרטים שלו כשהייתי ילדה. לעבוד איתו זה פשוט אדיר. זה כמו להיות מוזמנת לארגז חול ולשחק בתוכו. (דימוי קצת משונה) "עם הלנה בונהם קרטר, ג'וני וטים, מסביב כולם מדוכאים. זה בגלל האווירה, אף אחד לא חושב שהם מטורפים. רגע אחד אתה יכול להיות ממש עצבני, וברגע השני להיות ממש שמח, אתה יכול להיות לבבי ורצחני באותה העת. אני יודעת שזה נשמע לא הגיוני, אבל תראו את הסרט ותבינו..."

y a m i girl

New member
עוד חדשות|מדוזה|../images/Emo82.gif

יש ליהוק נוסף לאליס! בתפקיד החתול ( הסופר מגניב) לוהק לא אחר מאשר השחקן הבריטי סטפן פריי[Stephen Fry] (שחקן מוכר ומוצלח נוסף לרשימת השחקנים הנפלאים לסרט זה.) מי יתן ואליס יצא כבר סוףסוף. דאמ.

y a m i girl

New member
גמני><|מדוזה|../images/Emo82.gif

כמעט כמו שאני מחכה שקורליין יגיע לארץ ( אם זה יקרה...) אני רוצה קורליין><

למעלה