טופ טן!!!

everynormal

New member
../images/Emo148.gifטופ טן!!!../images/Emo148.gif

כן חבר'ה, זה עוד נסיון להחייאת הפורום הגוסס שלנו, אני בטוחה שלא חסרים לך דברים לעשות, אבל אנא, אל תתנו לפורום של אליס הלהקה הכל כך נהדרת ומדהימה שלנו למות!!! אז יאללה- תנו רשימה של 10 השירים של אליס שאתם הכי אוהבים, אתם מוזמנים לפרט גם למה אלו השירים שבחרתם, ולעשות קצת כבוד ללהקה האהובה שלנו =] 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Kneeling Roses

New member
אללה

1. Love, Hate, Love 2. Down in a hole 3. Would? 4. Rooster 5. Dirt 6. Man in the box 7. Nutshell 8. Confusion 9. Bleed the freak 10. Heaven beside you

שלי. לא לפני הסדר><

1. angry chair 2. nutshell 3. dirt 4. junkhead 5. social parasite 6. real thing 7. rotten apple 8. would? 9. sunshine 10. them bones כמובן שאני חולה על עוד.. אבל אמרתם 10
1 זה וואו. הבייבי של ליין חחח ואחלה שיר.. 2 זה שיר כל כך מרגש.. 3 וואווווווווווווווווו אני כל כך אוהבת אותו. One who doesnt care, is one who shouldnt be. הכל בו מהמם. 4 מביע סלידה מהחברה. מה שקורה לי הרבה. 5 זה השיר שהכי מצייג את ההתחלה של אליס חחח אני פשוט חולה עליו 6 מהמם. 7 אני אוהבת אותו$%W#@!# 8 זה ה-שיר של אליס. 9 מהמם. ו-10.. תמיד אפשר לסמוך עליו להוציא עצבים ותסכול.. אח, שיר של אליס לכל מצב. אני כל כך שמחה שגיליתי אותם.

Maliman

New member
העשירייה שלי:

Love, Hate, Love Dirt Down In A Hole Right Turn Nutshell Shame In You God AM Sunshine Rotten Apple Angry Chair סביר להניח שאם אני אעשה רשימה כזאת עוד שבוע (א אפילו מחר) היא תהיה שונה...

למעלה