למה התחפשתם?

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo148.gifלמה התחפשתם?../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

פורים היום [חג שמח, דרך אגב!
] למי שלא שם לב- אז... למה התחפשתם? אני התחפשתי לבובה...אין לי יותר מדי כוח להסביר איך [אני סחוטה מעייפות...ישנתי 5 שעות בערך הלילה
], אבל אני מאמינה שעוד מעט יהיו לי תמונות.

Sagi Teeuwe

New member
אני התחפשתי ל...

מגרש השדים עם ידידה היא לילדה ואני לכומר =)

ofrikit

New member
ביום ראשון תהיה לי תמונה

פשוט לבשתי חצאית כתומה חולצה שחורה עם סמל של סופרמן כתום גרביוני רשת אולסטאר שחורות קיצר,אני ממש אהבתי רק חבל שהיה לנו פורים מעפן כי הענישו אותנו על הנפצים אז היה רק די.ג'יי וזהו! לא היתה אווירה של פורים בכלל,קיצר באסה! אבל פיצינו על זה בכך שהלכנו כל החברים לים והיה מזג אויר מושלם והים היה פלטה,פשוט כיף!

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

ממממ...אני עושה העתק-הדבק מפורום אחר, שכתבתי איך היה אתמול. נמנמ. דבר ראשון הלכו לי הרגליים. NOTE: לא ללכת יותר עם נעליים שקטנות עליי במידה. מעבר לזה, היה משעמם לחלוטין... בהתחלה הייתי כמעט כל הזמן עם ידיד שלי [שהתחפש לצביקה פיק..."דלוק-לוק-לוק..."...זה היה ממש ענק!!], אחרי זה הייתי עם עוד כמה אנשים בחדר [JUST DON'T ASK...], ובסוף הייתי עם ידיד שלי... מממ...מה היה מעניין היום? פגשתי מישהי שרקדה איתי לפני 7 שנים בחוג ריקוד [ופאקינג שיט-היא השתנתה!], ועכשיו היא יוצאת עם מישו שאני יצאתי, השארתי את הלוקר שלי פתוח [חכם. חכם. חכם. אררר. טיפשי.], קיבלתי משלוחה ממש שווה...נממנמ... וכואבות לי הרגליים. ותמונה

HairyTowel

New member
../images/Emo73.gifאני התחפשתי לתינוק ../images/Emo3.gif

והיה כיף חבל"ז בביצפר. היו לנו שני דיג'יים מקצועים (אחד בתוך המבנה, והשני בחוץ), צמר גפן ללא הגבלה וחינם, וככה גם הפופקורן. ואכלתי טונות משניהם
. ו...הייתה תחרות תחפושות וכו'.

Ne§t£A Gi®L

New member
איזה ביתספר שולט!../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

גמאני רוצה צמרגפן חינם ובלי הגבלה ושני DJ'S מקצועיים.

למעלה