מאורגנים לפורים?

../images/Emo148.gifמאורגנים לפורים?../images/Emo150.gif../images/Emo198.gif../images/Emo151.gif

יש תחפושות? הכל מוכן? אתם מתחפשים?

hag70

New member
אני מכין ברגעים אלה ממש אוזני המן../images/Emo154.gif

לילדה יש כבר תחפושת של
ואני אהיה אסתר המלכה בהצגת הפורים אלצנו בישוב. נראה לי מעל ומעבר לחג אחד

hag70

New member
אפשר להתווכח על ה"חייבת"../images/Emo6.gif

אבל אם יהיו תמונות אני אשלח לך

Master Stav

New member
פורוים בבית משפחת אדם

הגור המג'ברש יתחפש לליצן
הגור שימלאו לו בשישי זה 6 שנים יתחפש לפאור רינגר אדום הגורה שימלאו לה מייד אחרי פורום 8 מתחפשת לחתולה הגורה הגדולה ...אני צריך לדבר איתה על זה אני בטח אשים את מסכת הטרול שלי ....ואלך להפחיד את כולם אנחנו עושים סוג של תהלוכה כיתתית של הגורה בת השמונה מבית הפסר למרכז ושם סוג של מסיבה אני אחראי על אוזני המן ...המון אוזניים ...

rubber duck

New member
תחפושות יש בהחלט

מה עושים בפורים לא ממש ברור יש כמה אופציות על הפרק אישית אני לא ממש בקטע של להתחפש שרון

tudu

New member
מאורגנים עד מעל לאוזניים

הקטנציק - לא אכפת לו כל כך (0.8) כנראה יהיה פרנקנשטיין.. יש חליפה ירקרקה, ונעשה לו 'תפרים' על המצח.. האמצעי -שנה ושמונה - ביום שישי בגן מכריחים את כולם להיות ליצנים (קצת דפוק לא ? להכתיב להורים..) בפורים עצמו יהיה כנראה פירט. הגדולה - 3.7 תהיה פיה, אמא שלה הכינה וטרחה על שימלת קצפת ענקית, עם כנפיים (של פרפר) וכתר חמוד לראש. לאיפור אני אדאג בגלל עברי כמאפר מקצועי ! אני אלך על תחפושת פרנקנשטיין.. עם פאה על הראש..

MrCheff

New member
לא ממש

לא מתחפשים.. אלא-אם-כן יצוץ לאשתי רעיון גאוני לתחפושת לקטנה.. ויהיה לה את הכוח להכין אותה.. פתאום חשבתי על זה.. אולי נחפש אותה לקספר? זה רק לשים עליה ציפית ולעשות חורים לעיניים... חחח

akavishon

New member
התחפושות עדין נתפרות.

אשתי תופרת לגדולה, תחפושת של חתולה, לקטן תחפושת של פיראט ולאחיינית - תחפושת של לייצן (הבד לליצן, עבוד ילדה בת 9 עלה עשרה ש"ח - מגוחח). משלוחי המנות טרם נארזו... אבל החלק הגדול כבר נאפה.

SaTLaN32

New member
יש לנו תחפושת במבי חמודה מאד

שבאה עם בובה של במבי (דיסני)... יש גם אופציה לקנגרו עם רו קטן בכיס אבל היא תהיה לשנה הבאה...

למעלה