מי אמר שרשרור התחדשויות ולא קיבל??

adika60

New member
../images/Emo148.gifמי אמר שרשרור התחדשויות ולא קיבל??../images/Emo188.gif

הזמנתי לאחרונה 3 חבילות וחיכיתי שכולן יגיעו כדי לשתף אתכן....והשבוע קיבלתי את האחרונה יש 2 חבילות מטראנס ועוד אחת מאיביי של זויה. אז יאללה.....מתחילים!

adika60

New member
לקים של CND

באופן מפתיע אפי ואני הזמנו כמעט אותם לקים...אני הזמנתי גם 3 אפקטים סה"כ, אני מאוד מרוצה מהלקים האלו - גם מהמברשת, גם מהמרקם, גם מהעמידות.... והאפקטים זה בגלל שוס מגניב. אני מאוד אוהבת לקים במרקם קרם אבל לפעמים בא לי לגוון והאפקטים האלו בדיוק עונים על הדרישה... נראה לי שההזמנה הבאה שלי מטראנס תכיל בעיקר לקים שלהם

Marble Arch

New member
בקשות:

1. איך קוראים ללק שלא הזמנתי? הוא אטום? הוא ניראה טוב! 2. איזה אפקטים הזמנת?

adika60

New member
בשבילך, הכל!../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

1. הוא נקרא creamy cameo. הוא בז' אבל נוטה לגמרי לורוד, כך שהוא לא כ"כ עונה להגדרה של nude אבל מאוד מצא חן בעיניי. מה שכן, למרות שהוא מוגדר כ - opaque הוא לא אטום מהשכבה הראשונה כמו המאדי רוז, אלא יותר כמו ה-דזרט סוויד (סליחה, אין לי כוח לעבור לאנגלית), מצריך עוד שכבה ואז נהיה אטום. אשתדל לעלות סווץ'. 2. הזמנתי את האפקטים: gold sparkle, copper shimmer, scarlet shimmer. ניסיתי את שלושתם על לקים שונים. שלושתם נהדרים. הגולד ספארקל באמת בעל נצנצים יותר גדולים ובולטים, והשימרים עדינים יותר. אם יש דרישה אשתדל להעלות סווצ'ים שלהם גם

adika60

New member
OPI

מקולקציית הונג קונג הזמנתי רק את "jade is the new black", כל שאר הצבעים נראו לי ממוחזרים מדי או שלא דיברו אליי. בנוסף, כמה השלמות מהקולקצייה הספרדית ונסיון למצוא את ה -nude המושלם....

adika60

New member
essie

בעיקר לקים מקולקציית האביב. בנוסף - mint candy apple (שהגיע הזמן שיהיה לי אותו!) ו - eternal optimist (בתקווה שיהיה ה - nude שחיפשתי....הוא לא אגב, למרות שאני מאוד מרוצה ממנו)

Harlot

New member
תתחדשי

סווטשים יתקבלו בהרבה יותר מברכה (במיוחד CND)

adika60

New member
ZOYA

למרות שלא התלהבתי מהמרקם, רכשתי עוד 8 לקים.... כאן יש שניים נוספים מקולקציית ה - matte velvet ושניים מקולקציית הדואו-כרום החדשה (ששכחתי את שמה...) מה שכן, הצבעים משגעים ומיוחדים והעמדיות נהדרת...

adika60

New member
../images/Emo124.gifעדכון!

אז ככה, ניסיתי עכשיו את הזויה (כל אצבע צבע אחר) ואני חייבת להגיד שחווית המריחה שלי הייתה שונה לגמרי מהלקים הקודמים שלהם שיש לי. המריחה הייתה חלקה לאללה, והמרקם ממש נוח (כן, מעט עבה יותר ממה שאני רגילה אבל אחלה מריחה). מעניין למה יש כזה הבדל..... לגבי הלקים מקולקציית הדואו כרום - בשכבה הראשונה התוצאה ממש שקפקפה (וזה די הפתיע אותי). אה...ואפי - piage מאוד מאוד דומה ל-מאדי רוז של CND...קצת יותר כהה ונוטה יותר לסגול אבל מאוד דומה (אפילו מרחתי את המאדי רוז לידו כדי להשוות
)....סתם שתדעי כי שאלת לגבי הקרמיים שקניתי

adika60

New member
ZOYA המשך

4 הלקים האחרונים....3 קרמים מהקולקציה הקבועה, ואינדיגו הנודע שממש התחשק לי לבדוק אותו
זהו! עוצר קניות מ-ע-כ-ש-י-ו!!!!

Witchcrafts

New member
וואו, השמאלי (האינדיגו, אני מניחה) נראה אדיר!

את חייבת לנסות אותו קודם. |שוחד| אוף, ועד שרציתי מנוחה מאיביי. זה נוראי, אני פשוט מכורה מגעילה לאתר הזה. אני מקווה שתוכלי לישון בשקט בזמן שאני מרוקנת את האשראי... תתחדשי על הכל~ [=

adika60

New member
תודה! תתחדשי גם את ../images/Emo140.gif ואכן זהו האינדיגו...

Marble Arch

New member
איך קוראים לקרמים?

ומה דעתך על אינדיגו?! אני מתה עליו ממש!!! ותתחדשי המון!!!

adika60

New member
תודה אפי ../images/Emo24.gif

הקרמים הם (מימין לשמאל): kylie zanna paige האינדיגו נראה לי מהמם! עדיין לא הספקתי לנסות אותם אבל נראה לי שיותר מאוחר היום אדגום אחד על כל אצבע...

Witchcrafts

New member
לשם שינוי, גם לי יש שלל. הזמנה ראשונה מטראנס!

אני חייבת לציין שהם אורזים את החבילה בצורה מופתית. אם מישהי מעוניינת, עשיתי בוק לכל שלבי הפתיחה. קולור קלאב: Emerald Depths, Catwalk Queen, Feel the Beat, Slow Jam צ'יינה גלייז: Blue Paradise, Harmony אורלי: Close Your Eyes Strat to Finish של OPI (בעקבות המלצה חמה של Kumagoro01) וטופ מאט (Matte Top) של Orly. לא היה לי כוח לצלם בצורה מסודרת יותר. האיכות כזו כיוון שמדובר במצלמה של הפלאפון. עמכן הסליחה~

לק מקומי - לייף 270

כתום בהיר מאוד מזכיר באופן כללי את tart deco של essie, אבל כששמים אותם אחד לצד השני יש ל life תת גוון קצת יותר ורדרד.

למעלה