סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo148.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo149.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

5ifi

New member
סתם שתדעו- צריך להרביץ לליעד

כי היא לא עשתה את החידה שלה. אז תרביצו לה. פתחו על זה שירשור. שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :מממממממ....קילינג לונלינס. שיר השבוע כללי:I'M NOT OKAY- תנחשו של מי... להקת\אמן השבוע:בל בלה....לוידעת... אלבום השבוע:כל פעם מחדש אני תוהה מה השאלה הזאת.... אדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. ביאסו לי תתחת השבוע. זה מה שקרה. משהו טוב שקרה השבוע: ביקרתי את יותם!!! תינוק!! משהו רע שקרה השבוע:מה לא קרה השבוע!!?!?! מאכל השבוע: חראקירי. משהו חדש השבוע?:נאאאדה.... ציטוט שמאפיין את השבוע: I'm NOT ofuckinkay ציטוט שעשה לכם את השבוע: -זה כלב נחייה. -כלב נחייה? של מי??!? -שלי!!! (ולא, הוא לא עיוור, הוא סתם בכיתה ג'...) לינק/אתר השבוע:~ סרט/סדרה/ספר השבוע: קרוב להפליא ורועש להחריד ----מומלץ!!! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היה חרא, תודה ששאלתם. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שלא יהיה חרא משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לראות את יעל, יא מעלה לי ת'סעיף. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיעל תפסיק להיות ראש בקיר. או שתיעלם באורח פלא. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אף אחד!!!!!!!!!!! שיר שפתחתם איתו את השבוע: כלום. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לאלא. זה בסדר.

Rose131

New member
הממ

שבוע שעבר שיר השבוע של הימ: Close to the Flame, סאקרמנט... שיר השבוע כללי:כלמיני. אמ.. I miss you של אינקובוס וכל זה.. להקת\אמן השבוע:HIM, דה יוזד, AFI או משהו כזה אלבום השבוע:המממ אדם שעשה לכם את השבוע: כלמיניD: משהו טוב שקרה השבוע:D: משהו רע שקרה השבוע:אבא עיצבן אחושילינג מאכל השבוע:טופו
משהו חדש השבוע?:ארררג ציטוט שמאפיין את השבוע:המממ ציטוט שעשה לכם את השבוע:המממ! לינק/אתר השבוע:תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:אנג'ל, אנערף. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:X שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:הסוף שלו משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:בצפר, או משהו. משהו שאתם מקווים שיקרה:נמממ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:המממ שיר שפתחתם איתו את השבוע:You and Me Song- The Wannadies
!!11 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:הממ ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):סתם כי הם מושלמים.

למעלה