סטטיסטיקות!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo148.gifסטטיסטיקות!../images/Emo149.gif

חודש פברואר:
מספר הכותבים בפורום: 29
(משמע ירידה מאז חודש שעבר. אנשים, תתעוררו!)
מספר הודעות: 906
!! חברים, זו עלייה של בערך 300 הודעות לעומת חודש שעבר!!!! המשיכו כך!
פורומים מועדפים: -ערפדים. - על טבעי. - אופנה אלטרנטיבית. - נייטוויש. - ג'וני דפ. - אופנה. - הפיג'מות. - מייפל סטורי (וואלה? מי?) - ווית'ין טמפטיישן. - האוס (אני גאה 3>)
הכותב המתמיד: Behind Closed Doors SuperUkeChan Because Of May Fake Reflection Wrath Within RockingLikeTheDead A Kiss To Kill וזהו להחודש :) קדימה, חברים, שתפו פעולה והמשיכו להגיב! שיהיה לכולם שבוע קסום 3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמקום שני?../images/Emo12.gif וטף. ../images/Emo12.gif

טוב, כנראה שהחפירות שלי השתלמו בסופו של דבר. חבל רק שהן לא חפירות ענייניות לנושא הפורום

../images/Emo32.gifבוב עזב את MCR../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אין לי כוח לפתוח שרשור וזה נראה לי חסר טעם. |הלינקhttp://www.mychemicalromance.com/|סלינק|

Because Of May

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif. ../images/Emo109.gif

לעזאזל, למה?! הוא אחד המתופפים הכי מוכשרים שיש! ג'רארד יודע לזיין ת'שכל על דברים טובים ועצובים וכמה שהשירים החדשים עוצמתיים ובלה בלה בלה, אבל את הדבר העיקרי, הוא מפספס. למה?! זה לא מספיק להגיד שהוא עזב, צריך להבין גם למה. דאמיט, אני כ"כ עצובה ועצבנית בו זמנית.

../images/Emo216.gifחבל../images/Emo4.gif

נראה לי שהוא חוזר לקריירה הקודמת שלו..או מה שזה לא היה. בכל אופן..שיהיה בהצלחה!

הוא היה סאונדמן אאל"ט או משו כזה.

את חושבת שהוא רוצה לחזור להיות, סאונדמן?

חחחח לא רק, הייתה לו גם חברה לכיסוח דשא XDD

באמת, קראתי את זה ב"Weird facts about MCR" מתישהו. אולי הוא חולם להצליח בעולם הדשא.

Wrath Within

New member
wtf.../images/Emo11.gif

ללהקה הזאת פשוט אין מזל עם מתופפים S: וחוצמזה, אנל'א מאמינה שהם סיכמו את כל הידיעה בשתי שורות מסכנות, כאילו, זה פאקינג בוב!$#^#$%@@@

למעלה