סיכום שבועי

x N O A M x

New member
../images/Emo148.gifסיכום שבועי../images/Emo148.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
ציון כללי לשבוע [מ1-10]-
שבתשלום.

avivoOsh2

New member
^_____^

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- Where is the love בפעם החמיישית. ממשיכה לחרוש עלייו. :) מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- Avril Lavigne - Skater Boy בילוי השבוע שלכם- לשבת בבית ולבכות. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- נולד לרקוד. P: סקופ השבוע שלכם- החיים מחורבניים. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] נמיי. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כלום לא עשה לי את השבוע. משהו שהרס לכם את השבוע- סבתא שלי נפתרה. הייתה בנאדם ככ מיוחד. יהי זכרה ברוך
שבוע מחורבןן. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- כלום. ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 0

../images/Emo2.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

משתתפת בצערך
תאמיני לי אני מכירה את זה
יהי זכרה ברוך

HaDaRoSh

New member
יהי זכרה ברוך ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

משתתפת בצערך

Stav Love

New member
|ק-גאה|../images/Emo112.gif חיכיתי לזה האמת O:

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- אממ האמת שהיה היי מאמא ברדיו אז הגברתי ><" מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- Total immortal - AFI בילוי השבוע שלכם- אממ הייתי בבית של חבר סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- נולד לרקוד, אורי לא חזר ;[[ סקופ השבוע שלכם- אמממ בריטני עשתה קרחת O: ראיתי הרגע >< נעם שלחה לי תמונה גאאד היא נראית כמו ילדה מוכה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] טוב משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ אייס שוקו תמיד טוב בדיכאון :) במיוחד של ארומה משהו שהרס לכם את השבוע- משו עם החבר, רשום בבלוג שלי אם אתם ככ מעוניינים לדעת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- איידונטנואו ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 0 ! גאד ;[

בעעעע ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-נממ לא שמעתי
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-מרי לנצח-עברי לידר ביום שמש יפה-עברי לידר על קו המים-עברי לידר
ועוד כלמיני מסטאפ אפ בילוי השבוע שלכם-סתם.. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-יש כמה סרטים..אין לי כוח לכתוב
סקופ השבוע שלכם-ביא פינס ירדו על פרג
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לא יודעת
משהו שהרס לכם את השבוע-מבחן במתמטיקה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום ציון כללי לשבוע [מ1-10]-5 שבתשלום.

HaDaRoSh

New member
אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- dum diddly בטיול שמתי את זה על ריפיט
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- tel me why - supermode
בילוי השבוע שלכם- אילתתתתתתתתתתתתתתתת
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- טלנובלה בע"מ
ראינו בחדר במלון
חחחחחחחחחחח סקופ השבוע שלכם-
אני מסוגלת ללכת שמונה שעות
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
גררררר, בגלל שהתמונה המלאה לא נכנסת פה אני שמה את החתוכה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אילתתתתתתתתת
משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה לי אינטרנט היום :S משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחכה?
לא יודעת, יש לי מבחן באזרחות ענק ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שום דבר לא יהרוס את זה

הרבה זמן לא עשיתי

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-בבוט מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-barbie girl בילוי השבוע שלכם-היום בפיקניק סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-ארץ נהדרת סקופ השבוע שלכם-עשיתי 2 סיבובים היו ביישוב על האופנוע של אבא... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לנסוע באופנוע משהו שהרס לכם את השבוע-כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום ציון כללי לשבוע [מ1-10]-7

x N O A M x

New member
=]]

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-'Let's Get It Started' מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-'Come Back To Me'-של ונסה הדג'נס בילוי השבוע שלכם-אצל חברה, ואתמול שהלכנו כל החבר'ה לסרט. היה שולט אבל הסרט היה מפגר ברמות
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-סמי הכבאי בערוץ הופ חח
סקופ השבוע שלכם-בריטני עשתה קרחתSS: תהרגו אותי וזהו..פסיכית משו לא נורמאלי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-פרג על קרטינג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-כלום..סתם שבוע חרא;/ משהו שהרס לכם את השבוע-בעע כל הבחנים והמבחנים והבולשיט הזה=/ השבוע הכי חרא שיכול להיות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-נחיה וניראה.
ציון כללי לשבוע [מ1-10]-4

למעלה