פורים היי חברים/ות, היות וחג פורים בפתח, למי מהדמויות בסדרה הייתם מתחפשים/שות ומדוע?
N Nira22 New member 22/3/05 #1 ../images/Emo148.gifפורים../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif היי חברים/ות, היות וחג פורים בפתח, למי מהדמויות בסדרה הייתם מתחפשים/שות ומדוע?
../images/Emo148.gifפורים../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif היי חברים/ות, היות וחג פורים בפתח, למי מהדמויות בסדרה הייתם מתחפשים/שות ומדוע?
נ נועה167 New member 22/3/05 #2 חג שמח../images/Emo149.gif ת'אמת לא הייתי מתחפשת לאף אחד.. גם כי זה לא ממש תחפושת הם נראים רגיל כזה וגם כי הרבה אנשים לא מכירים בכלל. אבל אם כבר אז סטיבי אולי רק בגלל התלתלים היה לי יותר קל להיראות כמוה.
חג שמח../images/Emo149.gif ת'אמת לא הייתי מתחפשת לאף אחד.. גם כי זה לא ממש תחפושת הם נראים רגיל כזה וגם כי הרבה אנשים לא מכירים בכלל. אבל אם כבר אז סטיבי אולי רק בגלל התלתלים היה לי יותר קל להיראות כמוה.
Y yaelelele New member 23/3/05 #4 חחחח איזו שאלה... לאף אחת!! אבל עם כבר... אז לטס!!! כי זאת פשוט תהיה תחפושת מצחיקה!!! חחחחח
ר רחלי בת מקלאוד New member 24/3/05 #5 לקלייר כי אני אוהבת סוסים כמוהה והלבוש שלה הוא לבוש נורמל לא משהו שצריך להתאמץ