פינת ההתחייבות השבועית מתחפשת

אפרת12

New member
../images/Emo148.gifפינת ההתחייבות השבועית מתחפשת

השבוע (מה, כבר יום רביעי
) בואו נזנח רגע את הרצינות - מה ההתחייבויות הכי מטורפות ולא מתקבלות על הדעת שבא לכן להתחייב

מעיןבר

New member
להפסיק לגלוש באינטרנט

ואם כבר תחפושות, אז כמו שהבטחנו - שרשור תחפושות רשמי. כל מי שמשרשרת לכאן תמונה חייבת גם להתחייב
מתחילה ב"גע גע" הפרטית שלי

isidora

New member
לעשות השנה עוד ילד

ןמצטרפת לשרשור התחפושות עם הדבורה מאיה שלי

yaelia

New member
איתך בנושא התחפושת

אין אף 'חיה' יותר מפחידה מליצנים לדעתי. כשהללי יבין מה העניינים וירצה להתחפש בשמחה. בינתיים יש לו זנב סמלי של ארנב. מתחייבת להשתתף בכוכב נולד הבא להתחיל לשחק טניס וכדורסל (אני חסרת קואורדינציה לחלוטין) להפסיק לקנות ספרים ע--ד שאני אגמור את כל אלה שרובצים על המדפים בלי שקראתי אותם (אני לא מסוגלת לראות ספר שאני רוצה בלי שהוא יהיה שלי). חג שמח.

mummy

New member
../images/Emo6.gif קטן עלייך, יקירתי

חוץ מזה שאת עוד מניקה אז מותר לך... ועוד חוץ מזה, ש- 10 קילו זה קצת מוגזם בשבילך, לא (בהנחה שההרואין שיק זה משהו שאידיאלוגית את לא מוכנה לאמץ) ועוד חוץ מזה, שאז לא יהיה לך מה לעשות עם כל הבגדים המדהימים שרכשת לאחרונה בגרטרוד. לא חבל?

הגרי3

New member
דיייייייייייי (תמשיכי תמשיכי)

הנקה זה כבר מזמן לא תירוץ ולפי מה שלוליק טוענת את בגדי הגרטרוד החדשים שלי אפשר להתאים למידותי (הדמיוניות) החדשות. בכל מקרה, גם אחרי 10 ק"ג יפרידו ביני לבין ההרואין שיק אוקיינוסים שלמים (אבל ניסית ורק על זה מגיעה לך
).

דווקא כשקיימתי את ההתחייבות שלי?

אז ההתחייבות הכי לא מתקבלת על הדעת היא למצוא עבודה במצבי (חודש חמישי+תינוקת) עד הלידה... אבל רק שתדעו שביום ראשון הבא בשעה 18:00 אני הולכת ליוגה! אפילו כבר שיריינתי את הסבתא כבייביסיטר (היא בטח תתחרפן שעה וחצי עם עומר, אבל זה מה שיש!) חוצמזה ניסיתי להתחייב לעצמי לא לחפש את עומר, אבל היום שמתי לה כובע של נמר וניסיתי לעשות שפם (יצא מעאפן אז הורדתי) אבל כשהגעתי למטפלת תוך 2 שניות עומר כבר נהייתה ליצן, תראו:

מתחייבת

לראות אמריקן איידול כל יום רביעי וחמישי באדיקות! לקנות מכונת כביסה, וידאו ופקס (ואולי גם צורב DVD) בלי חשבון לגרור את עמית לעדלא ידע ולשמוח כאילו אין מחר!!!

boringvered

New member
יו - עוד חולה כמוני ../images/Emo6.gif

אז לא רק אני באובססיה הזו - פיו!

27חומד

New member
מתחייבת

להצליח להעמיד את הבית כל יום למסדר כולל אבק
לא יקרה אפילו בלי ילדה לא הצליח לי בלאגניסטית מדופלמת ועכשיו עם תירוץ. צירפתי את התירוץ...

גנבת לי את המילים מהפה../images/Emo69.gif

אני רק מטאטאה את השערות של הכלבה והחתולה וכבר מרגישה שמגיעה לי מדליה! ואיזה תחפושת מדליקה! רק התחלתי לחשוב על לחפש את הלל

למעלה