פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo148.gifפינת השבוע../images/Emo148.gif

נו אז למה התחפשתם בסוף? שימו תמונות! -שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -אמן השבוע: -תמונת השבוע:

מי מסתתר מאחורי המסכה

חתול מפלצת או אישה יפה שיר השבוע של אליס: קווין אוף דה רודאו שיר השבוע לא של אליס: YMCA, אריק-שלומי שבן, אלוקים-מוקי אלבום השבוע לא של אליס: עוקף מלמעלה-מוקי ציטוט השבוע: "אולי תבוא לצבא ותגיד להם שיש לך מורידוס פרופילוס" סרט\סדרת השבוע: שנות השבעים מאכל השבוע: פיצה עם בצל חוויית השבוע: הפיכת הישיבה, דרשת רב פורים, הכתרה, התבשמות בערב פורים משהו רע שקרה השבוע: האנגאובר תוכניות לשבוע הבא: לימודים אחרי הרבה זמן, אולי ללכת לגוש אמן השבוע: שלומי שבן ומוקי תמונת השבוע: צו פיוס

Kneeling Roses

New member
להלהלה

-שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: Comfortably Numb - Pink Floyd -אלבום השבוע לא של אליס: החומה -ציטוט השבוע: "בחיים שלי לא נהניתי ככה מלעשות פיפי" "איזה מילה מסתתרת בצירוף 'מי ניצל'?" , "ליצן ים!!!!" -סרט\סדרת השבוע: אבודים -ספר השבוע: -מאכל השבוע: פיצה -חוויית השבוע: מסיבת פורים, ת"א, מסעדה -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -אמן השבוע: -תמונת השבוע:

refuted plank

New member
חבל שנגמר

-שיר השבוע של אליס: קינג אוף דה קטס -אלבום השבוע של אליס: - -שיר השבוע לא של אליס: יש כל כך הרבה.. -אלבום השבוע לא של אליס: כנ"ל -ציטוט השבוע: מישהו שאמא החליטה שהוא מתאים לי. אני : אז..ספר על עצמך משהו הוא (בשיא הרצינות): יש לי עיניים ירוקות ואני אוהב מאוד לאכול שניצל. XDDD משקף את עצמו בצורה מלהיבה לחלוטין. -סרט\סדרת השבוע: לא ממש ראיתי טלוויזיה השבוע. -ספר השבוע: ספר במדבר -מאכל השבוע: ספגטי -חוויית השבוע: פורים..בטח היה משהו -משהו רע שקרה השבוע: לא זכור לי משהו כזה -תוכניות לשבוע הבא: ללמוד? -תמונת השבוע: בווו

MiMiMor

New member
התחפשתי ל..

משהו לא מוגדר עם שיער אדום. שיר השבוע של אליס: Man In the Box. אלבום השבוע של אליס: אין ספציפי. שיר השבוע לא של אליס: שיר נורבגי ממש ביזארי. אלבום השבוע לא של אליס: אלבום של להקה נורבגית ממש ביזארית. ציטוט השבוע: משהו נורבגי בטח. סרט\סדרת השבוע: Kyle XY. ספר השבוע: חיי פי. מאכל השבוע: קליק אקסטרא. חוויית השבוע: -_- משהו רע שקרה השבוע: מבחן ביודע. תוכניות לשבוע הבא: עוד מבחן ביודע. אמן השבוע: norway shit תמונת השבוע:

למעלה