שאלון חודשי

Natali Milano

New member
../images/Emo148.gifשאלון חודשי../images/Emo148.gif

שם: גיל: מגורים: תחביבים: סגנון מוזיקה: בילוי אחרי הצהריים: צבע האהוב: סרט אהוב : סדרה אהובה: פינה מעודפת בפורום: שתיה אהובה: זמרת : זמר: להקה: אלבום: חג: אתר: ספר: פורום: שחקן : שחקנית מה ההייתם מעדיפים שאליסה תעסוק בו אם זה לא משחק ואופנה? אם אתם רוצים אז תמונה אהובה : מתכוננים לפורים יש תיכנונים: איך היה השאלון ?: נחמד? חפר? סבבה?

always be me mc

New member
עונה../images/Emo203.gif

שם: גליה
מגורים: אתם יודעים כבר איפה
תחביבים: לשמוע מוזיקה, להכין סירטונים, לראות סרטים/טלוויזיה, לגלוש באינטרנט, לישון(נטלי יכולה לאשר את זה
), לקרוא(תלוי איזה ספר), ולכתוב מדי פעם
סגנון מוזיקה: אר אנד בי ופופ
בילוי אחרי הצהריים: האמת שאת אחר הצהריים אני מבלה במעון אבל לפעמים אחרי המעון אני הולכת לקניון לראות סרט או לקנות משהו עם חברה
צבע האהוב: כחול
סרט אהוב : הסימפסונים, מעודדות צמודות ביותר, איזו מין שוטרת, ספיד, ארמגדון, צעקה(כל הסרטים למרות שאת 2 הכי אהבתי
), אקס מן, סופרמן ומהמצוירים את בת הים הקטנה בעיקר
המ שאמשיך?
סדרה אהובה: סמולוויל
אמריקן איידול
והטופ מודל הבאה
פינה מעודפת בפורום: פינת ה
של שלי
שתיה אהובה: ספרייט
זמרת: האמת שלאחרונה זו יותר ג'ורדין ספארקס(המנצחת של אמריקן איידול 7), מכל זמרת אחרת
זמר: ג'וש גרובן(אני תמיד אוהב את הקול החודר, הצלול והמרגש שלו
) להקה: כרגע אין אבל למען האמת בעבר היו פול כגון: הבקסטריט, ווסטלייף, בלו, אס קלאב 7 ואטומיק קיטן
אלבום: אין ממש(אבל באמת הגיע הזמן שאני אשמע שוב את האלבומים שיש לי בבית
) חג: חג אהוב יהיה חנוכה
אתר: תפוז
סוייט(=אתר מעריצי קלאנה), ויו טיוב
ספר: סדרת ספרי יומני הנסיכה(אלו הם הספרים היחידים שאני מסוגלת לקרוא ולהנות מהם בשלב זה) פורום: אליסה ואמריקן איידול+רוקסטאר(פורום קורע אני אומרת לכם!
) שחקן : טום וולינג שחקנית: היידן פניטייר
, אליסה מילאנו, קריסטין קרוק
מה ההייתם מעדיפים שאליסה תעסוק בו אם זה לא משחק ואופנה? הקמת משפחה אולי?
אם אתם רוצים אז תמונה אהובה
מתכוננים לפורים יש תיכנונים: מתלבטת בין תלמידה ורופאה
איך היה השאלון ?: נחמד? חפר? סבבה? נחמד ביותר

spelling

New member
אממ סליחה אבל...

מה הפואנטה של השאלון אם היו המוןש אלות דומות בסיכום שבועי?

Natali Milano

New member
עונה

שם:נטלי גיל: 17 ו מגורים: זכרון יעקב תחביבים: לראות טלויזה לגלוש באינטרנט לשחק בסוני לשמו מוזיקה סגנון מוזיקה: פופ רוק בילוי אחרי הצהריים: כנ"ל צבע האהוב: אדום סרט אהוב : אקס מן ספיידרמן מלך האריות 1 ו2 סדרה אהובה: מכושפות זינה הרקולס פינה מעודפת בפורום: החוליה החלשה שתיה אהובה: xl קולה ספריט בירה שחורה ניבעות בטעם אפרסק זמרת : בריטני מדונה זמר: אין להקה: גם אין אלבום: ממ? חג: יום הצמאות ל"ג בעומר אתר: יוטויב ספר: לא קוראת פורום: אליסה בריטני שחקן : טום וולינג בראד פיט שחקנית הולי אליסה ג'ינפר גראנר מה ההייתם מעדיפים שאליסה תעסוק בו אם זה לא משחק ואופנה? אולי שוב לעבוד בשם יוניצף אם אתם רוצים אז תמונה אהובה : של בריטני מתכוננים לפורים יש תיכנונים: לא איך היה השאלון ?: נחמד? חפר? סבבה? נחמד

always be me mc

New member
סחטיין על התימצות../images/Emo45.gif

אני בחיים לא הייתי מצליחה לתמצת את תשובותיי ככה(וכנראה בגלל זה הייתה לי הארכת זמן במבחנים
) ובאשר לטום וולינג
(אבל כשהוא בלי הזקן כי איתו הוא נראה ממש זקן
) אגב אשמח אם תצייני כמה משירי מדונה שאת אוהבת(נראה אם יש שם משהו שאני מכירה
)

spelling

New member
עונה גם..../images/Emo188.gif

עדיין לא ברור לי ההגיון בשאלון נוסף ודומה אבל הוא נראה כיפי.. שם:ADAM גיל:20 מגורים:עיר העתיד!
תחביבים: ספורט ספורט ספורט ספורט?צילום מוזיקה! סגנון מוזיקה: פופרוק ואראנדבי... בילוי אחרי הצהריים:חדר כושר..ויש תוכנית בטלויזה שאוהב:) צבע האהוב:כתום! סרט אהוב : לא מת על סרטים.. סדרה אהובה:כבר אין סדרות מעניינות אוף.. פינה מעודפת בפורום:חוליה חלשה בנתיים.. שתיה אהובה:פאנטה אקזוטיק! (סיוון היכן את??)
זמרת :קלי קלארקסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
זמר: מי שומע זמרים? להקה:וויתין טמפטיישן! אלבום: שומע הכל מהכל! חג: חנוכההההההההההה
אתר: בניה?
ספר:X פורום:אליסה,קלי וזיהוי שירים! שחקן : נו אין.. שחקנית: אליסה אליסה אליסהההההההההה ודברה מסינג! מה ההייתם מעדיפים שאליסה תעסוק בו אם זה לא משחק ואופנה?:משהו אומר לי תרפיה לילדים בעזרת סוסים ושאר בע"ח! אם אתם רוצים אז תמונה אהובה : הייתי שם מניו יורק אבל אין לי כוח עכשיו חחח מתכוננים לפורים יש תיכנונים: כן להתחפש לעצמי חעחע איך היה השאלון ?: נחמד? חפר? סבבה? וואלה פסדר גמור:)

למעלה