שאלת סקר :

daimond1

New member
../images/Emo148.gif שאלת סקר : ../images/Emo154.gif

האם אתן מכינות אוזני המן או קונות? מה המילוי שאתן אוהבות?
 

מגי 336

New member
קונה ../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

למי יש זמן להכין...? אני אוהבת עם פרג הילדים - עם שוקולד לפעמים קונה עם תמרים בשביל לגוון
(כן, כן.. התחלתי לקנות כבר לפני שבועיים
)
 

daimond1

New member
אני אכין כמות קטנה

יש משהו בריח של האפייה שאני פשוט אוהבת
 
שנים שלא עשיתי בבית והיום החלטתי שכן...

אז בדרך הביתה אקנה את המצרכים והשנה מתחשק לי למלא את חציים בממרח חלבה והחצי השני בתמרים ואגוזים. את הרוב אני תכננת ביחד עם עוגיות נוספות להכניס לצנצנות יפות לפזר שוקולדים קטנים בפנים לעטוף בצלופן ולתת משלוח מנות. אומרים שמצווה לתת 3 משלוחי מנות בפורים אז לחיי המצוות.
 
אז ככה...זה מורכב....../images/Emo154.gif

אני הכי אוהבת עם מילוי תמרים. והכי טעמים אוזני המן בייצור ביתי... אבל לצערי אין לי זמן להכין אבל הקנויים לא ממש טעימים....
תודה על השאלה האם יש לכן מתכון שווה לאוזני המן? אולי בסוף אני כן אתעלה על עצמי ואכין לבד....
 

daimond1

New member
בבקשה מתכון קל

יוצא בערך שתי תבניות תנור מצרכים: 200 גר' מחמאה רכה . ( 3/4 כוס)100 גר' אבקת סוכר. 2 חלמונים {צהובים}. 1 גרידת תפוז 2 כפות תפוז טרי סחוט. (1/3 כוס)40 גר' קונפלור (3/4 1 כוסות )260 גר' קמח רגיל וקורט מלח אופן ההכנה: לשים את כל המצרכים לפי הסדר מכניסים לשעה למקרר ומתחילים לרדד לקרוץ עיגולים קטנים לסגור את 3 הפינות . שמתי את כל החומרים יחד במיקסר עם וו לישה (את המרגרינה חתכתי לקוביות) אפיתי בטורבו בחום 175 מעלות בערך 25 דקות עד שיהיו אפויות אך זהירות שלא יישרפו.
 

nataly36

New member
אופה. אבל מעדיפה עוגיות אחרות.

גם בני הבית לא מתים על הכבד הזה. ..... יש עוגיות מטריפות.....
 
למעלה