תגידו.. מישהו שם לב לכך שאולגה אדומה?
O O L g i T New member 27/2/07 #2 חח אני בעצמי לא שמתי לב בהתחלה... אבל פתאום קלטתי שנורא אדום פה וזה היה בהחלט חשוד ואז קלטתי... חח שני.כבר אמרתי שאני אוהבת אותך?
חח אני בעצמי לא שמתי לב בהתחלה... אבל פתאום קלטתי שנורא אדום פה וזה היה בהחלט חשוד ואז קלטתי... חח שני.כבר אמרתי שאני אוהבת אותך?
W whatascene New member 27/2/07 #5 אבל את יודעת מה זה אומר.. עכשיו את מחוייבת להישאר פעילה לנצח!!!! מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!11!!1
אבל את יודעת מה זה אומר.. עכשיו את מחוייבת להישאר פעילה לנצח!!!! מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!11!!1
O O L g i T New member 27/2/07 #6 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משעמם לך אה??? אני תמיד פעילה. בדיוק עכשיו אני עושה תסיבוב השני של החוליה החלשהXD בכלל שכחתי ממנו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משעמם לך אה??? אני תמיד פעילה. בדיוק עכשיו אני עושה תסיבוב השני של החוליה החלשהXD בכלל שכחתי ממנו
O O L g i T New member 28/2/07 #10 לאידעת אני לא מתפקדת ברגע זה.. זוריק ורוחלה!! אלוהים הזוריק הזה אחד המחרמנים^%)^@$%&#%
O O L g i T New member 28/2/07 #14 סידרה בערוץ 2 על רוסי כוסון [להלן זוריק שלנו] מתאהב בדתייה שעוד שניה מתחתנת עם מישו שהיא לא אוהבת [שידוך וזה] קיצר זהו... איזה 6 פרקים היה ביניהם מתח והיום הם סוףסוף התנשקו ועכשיו הדוסים מפוצצים אותו מכות כי תפסו אותם אומשו קיצר יהיה טוב
סידרה בערוץ 2 על רוסי כוסון [להלן זוריק שלנו] מתאהב בדתייה שעוד שניה מתחתנת עם מישו שהיא לא אוהבת [שידוך וזה] קיצר זהו... איזה 6 פרקים היה ביניהם מתח והיום הם סוףסוף התנשקו ועכשיו הדוסים מפוצצים אותו מכות כי תפסו אותם אומשו קיצר יהיה טוב
W whatascene New member 1/3/07 #17 כן ראיתי את התקצירים והיום בארוחת צהריים הייתה לנו שיחה על זה.. יש את זה בVOD? שיהיה לי איך להשלים את זה.. חח וזה עדיין נשמע גרוע!
כן ראיתי את התקצירים והיום בארוחת צהריים הייתה לנו שיחה על זה.. יש את זה בVOD? שיהיה לי איך להשלים את זה.. חח וזה עדיין נשמע גרוע!
O O L g i T New member 1/3/07 #18 חח לא חושבת שיש.. חבל. מממ דווקא הסיפור יפה. לא פלצני בהגזמה,תכלס דברים כאלה קורים כל הזמן...
O O L g i T New member 1/3/07 #20 חח הברור הזה.. זה בציניות? ואני כמעט בטוחה שאין, אפילו די בטוחה, בכל מקרה עכשיו אני לא יכולה לבדוק אז אני אבדוק לך מחר...
חח הברור הזה.. זה בציניות? ואני כמעט בטוחה שאין, אפילו די בטוחה, בכל מקרה עכשיו אני לא יכולה לבדוק אז אני אבדוק לך מחר...