Bulletproof Weekend

lilison13

New member
../images/Emo148.gifBulletproof Weekend../images/Emo148.gif

סיכום שבועי השתכלל טיפה: שיר השבוע של MCR: שיר השבוע בכללי: אמן/אלבום השבוע: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: יום הכי טוב השבוע: ויום הכי רע השבוע: התחדשות השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: סיכום שבוע במילה אחת: ציטוטי השבוע: תכנונים לשבוע הבא: תמונת השבוע:

sashkaalex

New member
../images/Emo187.gif me...!

שיר השבוע של MCR: שיר השבוע בכללי:modstep-sunlight אמן/אלבום השבוע:enter shaeker סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט-פוש ספר- הנערה שבעטה בקן הצרעות תוכנית-האח הגדול (התמכרתי) דבר טוב/רע שקרה השבוע:לא זוכרת את השבוע XD יום הכי טוב השבוע:חמישי!!! ויום הכי רע השבוע:רביעי >< השטן ברא אותו התחדשות השבוע: האדם שעשה לי את השבוע:אחותי הקטנה =)) סיכום שבוע במילה אחת:בס.. ציטוטי השבוע: תכנונים לשבוע הבא:לא להגעה למיון!!!! תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם!!!

lilison13

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo219.gif../images/Emo129.gif../images/Emo230.gif../images/Emo126.gifהתלהבתי חחח

שיר השבוע של MCR: HANG EM HIGE שיר השבוע בכללי: אממ נמממ SECRET -MAROON5 אמן/אלבום השבוע: לא דעת,כרגיל מכר מארון 5 מיוז סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סדרה-שקרניות קטנות ויפות,האנה סוף סוף התנשקה עם קיילב!!! אעאעא הללויה*-* הסצנה הזאת עשתה לי טוב על הלב חחח ולפני זה היא נכנסה לו למקלחת חחחחחח גם הסצנה הזאת עשתה לי טוב על הלב דבר טוב/רע שקרה השבוע: אממ לא דעת אני בקושי זוכרת את השבוע חחח יום הכי טוב השבוע: חמישי ויום הכי רע השבוע: ראשון ושני התחדשות השבוע: התחלתי סוף סוך ללכת לבצפר חחח האדם שעשה לי את השבוע: אההה דוד שלי סיכום שבוע במילה אחת: 'אושר' ציטוטי השבוע: חח זה מתקשר לסיכום השבוע הכוונה לאושר לא באמת אושר הציטוט הוא 'יש לי אושר בכיס,יש לי אושר במיטה' אתם סוטים!!! בכל אופן הייתה לנו איזשהו פעילות ולקחתי את המילה אושר שמתי בכיס אחרי זה הייתי אצל חברה והוצאת ואמרתי לה 'יש לי אושר בכיס' ויש לי בכיתה ילד בשם אושר,אז היא לא הבינה ואחרי זה זה התפתח ואמרתי שיש לי אושר במיטה כי ישבתי על המיטה שלה והיא שיגעה אותי והתכוונה לילד אושר ואני התכוונתי למילה על הנייר.בקיצור צחקנו הרבה מי זה תכנונים לשבוע הבא: טיול שנתייי :) תמונת השבוע: מקום אחד ליד השכונה שלי בשנות ה60 קיצור מצאתי את זה וזה ממש מגניב כי עכשיו זה כך כך שונה! מי שרוצה אני אשלח לו תמונה איך זה נראה היום חחח

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

סיכום שבועי השתכלל טיפה: שיר השבוע של MCR:אממ.. ניראה לי TOHFMIY שיר השבוע בכללי:אין אמן/אלבום השבוע:MCR סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: אין דבר טוב/רע שקרה השבוע:
זרקו על ב"ש טיל
יום הכי טוב השבוע:שישי ויום הכי רע השבוע: רביעי התחדשות השבוע: מגפיים וצעיף
האדם שעשה לי את השבוע:אמממ. לא יודעת סיכום שבוע במילה אחת: מפחיד ציטוטי השבוע: אין.. תכנונים לשבוע הבא: אין.. תמונת השבוע: http://twitpic.com/42gib6 אייזה חמודה

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif איך עושה רובה.

|גזוז|שיר השבוע של MCR:
|גזוז|שיר השבוע בכללי:
|גזוז|אמן/אלבום השבוע: מוקי,שבק'ס,רדיוהד,רדהוט,פאניק,דפשמוד ועוד כמה.
|גזוז|סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט -
. ספר - מלאכים ושדים/דן בראון. תוכנית - סקראבס
,החיים זה לא הכל,קליפורניקיישן. וידאו - החדש של רדיוהד.
|גזוז|דבר טוב/רע שקרה השבוע:
למדתי מלא למבחן בביולוגיה.
עברתי את המבחן בביולוגיה.
יש לי הרגשה טובה לגבי המבחן בביולוגיה.
מייכמ מתכערים.
רדיוהד מגיעים לארץ!
קשה לי.
|גזוז|יום הכי טוב השבוע: כל תחילת השבוע,הלך לי מעולה!
|גזוז|ויום הכי רע השבוע: רביעי,היה קטסטרופה.אל תשאלו.|תשאלו!|
|גזוז|התחדשות השבוע:
..קניתי היום שלושה לקים מדהימים,נחשב?
|גזוז|האדם שעשה לי את השבוע: לא יודעת.קיפוד?
|גזוז|סיכום שבוע במילה אחת: עמוס.
|גזוז|ציטוטי השבוע:
|גזוז|תכנונים לשבוע הבא:
היום היה מבחן בתנ"ך.
בשלישי מוזיאון.
לחרוש על מת'.
לעבור את שני בחיים.
|גזוז|תמונת השבוע: לא היה לי כוח להקטין תמונה שצילמתי, אז קבלו את התמונה שנחרשת לי בת"ת במסן. הודגש וקומבן באמצעות הלקים החדשים והמדהימים שלי

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif מההההההההההההההההההההההההה

איפה לעזאזל הגזוז שלי?! אעאעעאעאעאעאעעא|בוכהמוות| |גזוז|.

XoLilMissLolaoX

New member
השיכלול הוא רעיון נפלא! ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של MCR: Dimolation love שיר השבוע בכללי: וואו....המון... בעיקר של אפוקליפטיקה פשוט התאהבתי!! (איפה נעם כשצריך אותה?! LOL) ובעיקר השיתופי פעולה שלהם עם אדם גונטייר (3DG) ו-ווילה ולו (HIM) ולאורי (דה רסמוס) כזה מהמם *-* ו- Deftones - rocket skates Infra Red - Placebo אמן/אלבום השבוע: אפוקליפטיקה!!!!!! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: על טבעי סמולוויל יומני הערפד דבר טוב/רע שקרה השבוע: אמממ כבר לא זוכרת P: אהה שתי הצגות מדהימות בשבוע אחד יום אחרי יום...זה יותר מידי...ולחשוב שזה מהבצפר:O יום הכי טוב השבוע: רביעי
ויום הכי רע השבוע: ראשון...יום ארוך ומעייף התחדשות השבוע: לא משהו שזכור לי האדם שעשה לי את השבוע: אמממ כל האנשים שאמרו לי "למה אבל למה את לא יוצאת לטיול השנתי?!" סיכום שבוע במילה אחת: חביב :) ציטוטי השבוע: "If you are dead of still alive I don't care" יש ככ הרבה אנשים שהייתי אומרת להם תמשפט הזה... תכנונים לשבוע הבא: כולם בטיול שנתי ואני בבית
תכנון להפגש עם חברה מרמת השרון בשלישי ולימודים לפסיכו לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןן *-* חחחחח צריך להיות סבבה של שבוע! תמונת השבוע: אני אחשוב על משהו ואשים...D=

Hadar way

New member
זה היה שבוע של שבעה ימים! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR: שמעתי מלאמלא מדנג'רדייס
שיר השבוע בכללי: סקיד ראו למיניהם... זפלין ושאר הרגילים :)
אמן/אלבום השבוע: כרגיל...
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: ספר- התחלתי את הגרסה המקוצרת של "החטא ועונשו" ואז חשבתי שאם אני אקרא את המקוצרת אחר כך אני לא ארצה לקרוא את המקורית כי אני כבר אכיר את זה... אז הפסקתי
והתחלתי את "האלכימאי" שמשום מה בכתיבה הוא ממש מזכיר לי את התפסן... תוכנית- אבודים וידיאו-http://www.youtube.com/watch?v=gHtbS0KxnM8 LOL! סרט- "זכרי אותי לנצח" אחותי הכריחה אותי לראות וחשבתי שהוא יהיה ממש מטומטם אבל אהבתי :)
דבר טוב/רע שקרה השבוע: |טוב|הופעה של מוניקה סקס! היה בנ"ז |רע|חדשות רעות... |טוב|פיטר רוט מושלם! |רע|אני קצת בדיכאון מהחדשות הרעות ומכל מיני מחשבות... |טוב|יומולדת של דקלו
יום הכי טוב השבוע: חמישי-שישי
ויום הכי רע השבוע: רביעי
התחדשות השבוע: אה...
האדם שעשה לי את השבוע: לא היו חסרים...
סיכום שבוע במילה אחת: הפכפך
ציטוטי השבוע: אני אצטט מהיום כי גם ככה אני לא אזכור את זה בסכמש הבא: אני:"אמא, איך אומרים בית שחי באנגלית?" אמא:"שחי האוס" יש לי על זה 11 לייקים בפייסבוק ><
תכנונים לשבוע הבא: טיול שנתי! להתארגן לטיול שנתי, בוחן במחשבים
תמונת השבוע: חתיך!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה