פורים שמח לכולם

gils33

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo148.gifפורים שמח לכולם ../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif

שיהיה לכולנו פורים שמח וכיפי בהדר יש המון שמחה ומקווה שגם אצלכם ואצל כולנו.

abbale2

New member
פורים שמח לכולם

איפה השרשור של מה עושים סוף שבוע? רציתי לקבל רעיונות לסוף שבוע גשום שאמור להיות. :)

smailie

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo28.gif

מה התוכניות שלכם לחג פורים? אצלנו זאת הזדמנות לסעודה חגיגית בשעות הצהריים המאוחרות ולמפגש משפחתי עם הקרובים. יש כאן מישהו מחולון שמתכנן להגיע לעדליאדע המסורתית והגדולה שמתקיימת בעיר, כמו בכל שנה?

smailie

New member
מממ.... כן. במחשבה שנייה זה מאוד הגיוני.

אצלנו, למשל, החליטו השנה להעביר את אירוע "שוק פורים" של הקיבוץ לתוך אולם האירועים. עד השנה שעברה זה תמיד היה בשטח של מגרש הכדורסל ומסביב למועדונים של חברות הנוער. חלק גדול מהדוכנים ומהתחנות תמיד היו תחת כיפת השמיים. האמת היא, שבאופן אישי בחיים לא יצא לי להיות בעדליאדע הגדולה בחולון. אני רק יודע שהיא מאוד מפורסמת וכבר שנים רבות נחשבת לעדליאדע הגדולה ביותר (והיחידה?) שמתקיימת בארץ. כשהייתי ילד, שידרו לפחות פעם אחת בטלוויזיה (בערוץ 1, שהיה אז ערוץ הטלוויזיה היחיד כאן) את העדליאדע מחולון בשידור חי. אם אני זוכר נכון, הופיעו בה אמנים כמו אריה מוסקונה, מרגלית אנקורי וציפי שביט.

gils33

New member
היא מעולה - באמת אחת היפות

למרות ששנה שעברה גם של חדרה הייתה מעולה.

hag70

New member
סליחה, כן?../images/Emo46.gif

יש את העדלאידע של התיכון לחינוך סביבתי בשדה בוקר שמארגנים כל שנה תלמידי התיכון. אירוע מדהים בכל קנה מידה. הוא כל כך מוצלח שכבר נהיה בלתי אפשי להכנס לישוב וחייבים להחנות מכוניות בחוץ (מבחינת כמות אנשים) ולכן הפסקנו להגיע. הם מקיימים אותו בכל מזג אויר
(הרי הכל זאת מדובר בתיכוניסטים בבית ספר לחינוך סביבתי....). היינו פעם שם פעם במבוך סוחף והיסטרי. הם הלכו חצי ערומים כמתוכנן כאילו כלום לא קרה. בכל מקרה זה היה אתמול
.

schlomitsmile

Member
מנהל
סלחתי, רק בגלל שזה אתה ../images/Emo8.gif אני כמובן לא אחראית על עכבר העיר ../images/Emo13.gif הרעיון היה, שיש לא מעט עדלאידות ברחבי הארץ, זו של חולון אינה היחידה רק הכי מפורסמת.

hag70

New member
ברור שהכעס לא היה מכוון אליך בשום אופן../images/Emo140.gif

סתם הדהים אותי איך נשכחה אחת העדלאידעות הכי מרשימות בארץ בעיקר כי היא מאורגנת, מתוכננת ומופעלת על ידי תלמידי התיכון בלבד. והיא בהחלט מרשימה בכל קנה מידה. ומדובר במסורת של לא מעט שנים

hag70

New member
ברור שהכעס לא היה מכוון אליך../images/Emo13.gif

סתם הדהים אותי איך נשכחה אחת העדלאידעות הכי מרשימות בארץ בעיקר כי היא מאורגנת, מתוכננת ומופעלת על ידי תלמידי התיכון בלבד. והיא בהחלט מרשימה בכל קנה מידה. ומדובר במסורת של לא מעט שנים

למעלה