אני אוהבת את פורים

../images/Emo148.gif../images/Emo149.gifאני אוהבת את פורים ../images/Emo152.gif

אבל השנה לא נחגוג במסיבת פורים כי זוגי בשנת אבל הרי. למרות שפורים זה החג הכי חשוב לנו כי אז הכל התחיל
אבל הנה, כשנסרת דלת, נפתח חלון
ולפני כמה ימים הוזמנו לחתונה בדיוק בפורים. יתירה מכך, חתונה בהזמנה. רק מוסיקת רקע בלי ריקודים. אז אפשר ללכת ולחגוג
כי ללכת לחופה ולשמח חתן וכלה זה מצווה.

MonicaF

New member
אני נהנית מפורים דרך הילדים

מכיוון שאני מתכננת להיות חולה בדיוק בפורים, לא תכננתי על תחפושת ובילוים :) הבן שלי התחפש לזורו. בבוקר, כדי לשמח אותו, פיתחתי שיחה עם זורו. והבן שלי אומר לי: אמא, אני כאן, עם מי את מדברת? לקח לו זמן לקלוט את המשחק, וכשהוא קלט, הוא שינה את הקול שלו לקול עמוק ועבה (עד כמה שהציפלון הזה מסוגל) וענה לי ביאה לזורו. איזה כייף לראות את הפרצוף השמח שלו! והבת, לקחה את כל התחפושות בבית וערבבה. לא יודעת איך היא מגדירה את התחפושת שלה. נראה לי די אופנתי לאחרונה להיראות מוזר ומוקצן בלי הגדרה. הייתי אומרת שהיא התחפשה לתחושת העשרה המצויה.

לולי11111

New member
ממש חתונה בהזמנה ../images/Emo13.gif

אני גם מאד אוהבת את החג הזה גם אם אצלי הבן כבר גבר ומקסימום זורק עליו משהו לאיזה מסיבת פורים זה כבר לא הכיייף שהיה כשהיה קטן...הייתי נהנית ומתרגשת איתו מרגע בחירת התחפושת ועד בוקר ההתפשות לגן/ביה"ס..איפור וכו' בכל מקרה ביום שלישי אני בחופש ומגיעים אלי אחותי עם שני נכדיה ואחי עם ילדיו...מחופשים ונעביר לנו יום כייף ואני? מידי שנה או שנתיים יוצא לי ללכת לאיזה מסיבת פורים...השנה לא יצא איכשהו תמיד יש את ה...שנה הבאה :) חג פורים שמח

כשהאחייניות שלי היו קטנות פורים היה ממש חגיגה

ממש מרגע שנולדו התחלנו לעטות עליהן תחפושות בפורים. אני נהגתי לקחת יום חופש וכולנו הלכנו לבלות באופן פורימי. כך יצא לי ללכת לעדלויאדות שלא יצא ללכת שנים. היה ממש כיף. אפילו התור לצלם וההתרגשות לחכות לתמונות ולראות איך יצאו. גם לא היה אכפת לי לקום מוקדם בבוקר וללכת אליהן כדי לעזור עם האיפור והתחפושת. זה היה כיף וזה היה מרגש. עכשיו הן בחורות גדולות. לא מתחפשות. אולי שמות איזה משהו עליהן לפני שהולכות למסיבת פורים בערב. אין תמונות. אפילו לא מספרי כבר כלום.... בקיצור - מסקנה: פורים זה בעיקר לילדים. הגדולים לא משתפים פעולה. חג שמח לכולנו

נו? אפשר להתחרות עם זה../images/Emo35.gif

הבונבונים האלה תמיד גונבים את ההצגה

גבי 26

New member
נו, אכלתם הרבה אוזניים../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

אני ממש לא אוהבת אוזני המן
אני אוהבת את פורים בגלל יום החופשה
בתי ואני בילינו נפלא היום!!!! +שופינג
כבר סיימתי עם התחפושות של הילדים-כולם כבר מתחפשים לבד.... אבל אני אוהבת לראות ילדים מחופשים, במיוחד קטנטנים מאד. למרות שבעבר זה נראה לי "לא בסדר" להלביש בתחפושת ילדים שלא מבינים בכלל מה זה פורים, היום אני משועשעת מאד לראות תינוקות מחופשים.

רק אחד../images/Emo154.gif ולא היה טעים כל כך

קיבלנו שני משלוחי מנות. באחד היו
ובשני לא היו בכלל. ואלו שהיו, היו ממולאים תמרים. לא משהו. אני אוהבת עם פרג
ולא קניתי גם. משתדלים להפחית קלוריות לקראת הקיץ המתקרב ועוד צריך להתמודד עם פסח ממש בקרוב

אודיק6

New member
אזני המן

מידי שנה אני מכינה אזני המן במילוי פרג ו/או אגוזים. השנה החלטתי לעשות עם מילוי שוקולד, האהוב על כולם, האזנים היו טעימים מאד מאד, אך לצערי השוקולד נזל בחלקו החוצה, מה שלא הוסיף יופי לאזניים. בנושא האוכל: אנחנו אוכלים מידי פעם כרוב ממולא , שזה המון עבודה, אך שווה לטעם הנפלא. כמו כן עלי גפן ממולאים אני מכינה לעיתים רחוקות כי רק אני אוהבת. אין לי זמן לפנק את עצמי. חבל...

D19801

New member
כמובן שפורים זה חג נפלא.

רק אחרי כל האורחים אני שמחה שהוא עבר. קיבלתי במייל מכללית את הכתבה הזאת- קראתי בשקיקה למרות אי נעימיות מסוימות. זה מאד חשוב לדעת.

אודיק6

New member
פורים מאחורינו

זה עתה יצאו אחרוני האורחים שהיו משך הפורים אצלנו. כלל לא קל אך בכל זאת עליז וששגוני. ועכשיו מתחיל הראש לעבוד על התכנית לקראת פסח. נקיונות, נקיונות ושוב נקיונות. אח"כ קניות , מתנות וכמובן ליל הסדר. עברנו זאת בשנה שעברה, נעבור זאת גם השנה !

נטע לי 38

New member
לי יש טראומה קלה מאוזני המן

הרבה שנים אמא שלי התעקשה להכין לבד אותם מה שקיבלנו היה פלטה של בצק עם שחור באמצע תמיד היתה האמירה "אני לא מבינה למה הם נפתחו." חוץ מזה החלטתי לפצוח בדיאטה ללא התעמלות אז אני נמנעת ממה שטעים ,ופחממות,וההתמכרות שלי המלוח..מנצ'יס למנהם וזה לא עובד! אז אולי מחר נתחיל לעשות קצת ,אבל קצת , התעמלות.

אודיק6

New member
טראומה

מבחינת הקלוריות, פורים זה אסון. אצלנו נוהגים להכין עוגות שונות, ממולאות בכל טוב, זאת פרט לאזני המן. ועוד המשלוחים ... הדיאטה והפעילות הגופנית נחוצות ביותר. נוסיף לכך את העבודות בבית לפני פסח... אולי תבוא הישועה למותניים?

לפי דעתי, לא רק פורים, כל החגים זה אסון

ל....דיאטה. בכל החגים שלנו אוכלים המון דברים טעימים ואני אוהבת את רובם. יש רק חג אחד שגורם לי לירידה קלה במשקל. חנוכה. פשוט שונאת סופגניות. לא סובלות את הכדורי בצק המטוגנים האלה. אבל, אוי ואבוי שפסח עכשיו בא עלינו לטובה ואני חובבת גדולה של כל מאכלי הפסח בכלל ומצות בפרט. יש שנים שאני לא טועמת אף מצה וזה הכי טוב כי אז אני לא מתחילה. אבל אם אני "טועמת" אחת....זה כדור שלג..... מצה עם כל דבר מצידי ובעיקר עם חמאה מלוחה ומלח על זה
כבר אני בהיסטריה

למעלה