סיכום שבועי

Green Day 1

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo149.gifסיכום שבועי../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

מה שיר השבוע שלכם
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם[אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא...
סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :
ספר/עיתון/כתבה כלשהי :
מה קניתם השבוע
שבת שלום!

הילה121121

New member
השבוע שלי

מה שיר השבוע שלכם---"הלשון בעק המומינים"-חח זה שיר שאני וחברה שלי המצאנו לכבוד תחרות שירי לשון שאני וחברה אחרת שלי המצאנו כשהיה לנו משמעמם בשיעור לשון...חיחחיחיח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם[אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו-אי אפשר להמליץ על זה..אבל שוב אני ונטלי היינו אצל הילד החמוד הזה שאנחנו מתות עליו (ועם האחי שלו---) משהו שהרס לכם את השבוע-אממ כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא... שיבוא כבר יום שני--גם כדי שנעבור את המבחן שביו ראשון וגם כי יש לי טיול שנתייי סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :מעורב... ספר/עיתון/כתבה כלשהי :אין מה קניתם השבוע..אממ..לא קניתי כלווום.. שב"ש לכוווווווווווווווווולם

בעע|: ../images/Emo203.gif

שלח לפני הזמן. מה שיר השבוע שלכם? שוב - אפרת גוש ויוני בלוך. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם[אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - לא זכורה לי אחת
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו אין לי מה.. משהו שהרס לכם את השבוע- לא הרס, אבל ביאס.. ששוב לא היה מעורב ירושלמי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא... סוף סוף פרק
סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש: השמיניה
ספר/עיתון/כתבה כלשהי: בורות, שאני צריכה להתחיל לקרוא לבית ספר
מה קניתם השבוע? כלום.. שבת שלום! הודגש באמצעות מדגישומטיק

ירוקה18

New member
השבוע שלי

מה שיר השבוע שלכם? איתך/ סגיב כהן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם[אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו משהו-הייתי בים בלילה בים ואני ממליצה ללכת במיוחד בשעות מאוחרות שאין שמש משהו שהרס לכם את השבוע- יום קניות שלא מצאתי כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא... סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה - לכם לראש -מסיבת פורים ספר/עיתון/כתבה כלשהי- אין משהו מיוחד מה קניתם השבוע- טבעת ,נר

למעלה