סופשבוע הגיע- כפיים לסופשבוע ../images/Emo8.gif
עד כמה מהר עבר השבוע- האמת שממש בטיל
, לא יודעת אבל השנה השבועות עוברים מאוד מהר, עדיין אני מתקשה להאמין שאני כבר באמצע הסמסטר השני בשנה האחרונה שלי
. איך עבר השבוע באופן כללי- הממ... נע בין טוב לרע, קצת התאכזבתי מהמשלוח מנות שקיבלתי בכיתה, הוא היה ממש קטן וסמלי לאללה וזה מבאס כי כולם קיבלו מזה מושקע וכמובן שאני הכנתי גם מאוד מושקע. אבל סה"כ מסיבת פורים בגן הייתה נהדרת, צילמתי מלא תמונות, והבחור המדהים שלי הפתיע אותי במשלוח מנות של שוקולדים ממקס ברנר כדי לעודד אותי שזה ממש חמוד מצידו
מלך השבוע: הממ... אין ספק- הבחור
- שרד אותי השבוע עם כל מצבי הרוח המשתנים שלי, עודד ותמך ועשה זאת באהבה ענקית
. קניית השבוע: הממ....התחפושת של הבחור- דארת ויידר- מ"מלחמת הכוכבים" לתחרות תחפושות במסיבה מטעם העבודה שלו. שיחת השבוע: הממ... שיחת הגננות שנמאס להם מפורים- אני והגננת שלי שכבר לעסנו יותר מידי את הנושא ורק רצינו שפורים יגמר
ציטוט השבוע: "הגודל לא קובע"- כולם מנסים לשכנע את שירי שזה לא נורא שהיא קיבלה משלוח עלוב. אני גאה בעצמי על...:שאני מתמודדת יפה עם כל הדברים שעוברים עליי כרגע בכל מיני תחומים, זה לא קל וזה מאוד עוזר שהבחור תומך בי ומודה לאל שיש לי אותו לצידי
. צריך לומר תודה ל.. על...: תודה לבחור שלי שנמצא לצידי לאורך כל הדרך
הדבר הכי טעים שאכלתי השבוע: המממ... אוזני המן בטעם שוקולד עם אגוזים- יאמי יאמי
זרוק "הידעת": הידעת? המרצים בסמינר הקיבוצים מפילים עבודות נוראיות ברגע האחרון וזה לא נחמד מצידם
ספר/סרט/שיר השבוע: הממ... לא עלה לי משהו שמצא חן בעיני במיוחד
תמונת השבוע: הממ.... התמונות של הילדים עם התחפושות- יצאו תמונות מהממות!!! מי יצא הכי חמוד בעולם, ולמה- הבחור, הילדים המתוקים שהתחפשו וכל כך התלהבו לראות שהגעתי כי זה לא היה בטוח שאוכל להגיע בגלל הלימודים
איחולי פורים [יאללה, חבר'ה, תמונות]- חג פורים שמח ומבדח
תוכניות לסופשבוע: להכין דברים לגן, לנוח, ללכת להורים שלי לארוחה של 2 המשפחות שלי ושלו, לנקות את הבית ולעשות קניות. בשבוע הבא, מצפה ל...: הרבה עבודה, הרבה זמן בגן
ד"ש ל...: כל מי שרוצה לקבל ד"ש
אגב, כל הכבוד לחברי הפורום - הפכנו את הפורום למקום פורח ופורה
- אכן כן, וגאה בכם. נכון זה כיף לגלוש בפורום שלא הכל כחול, אלא יש שיתוף של כל הגולשים
שימחתם אותי מאוד