לירביר

New member
שלום, מותר אולי להצטרף?

שמי לירון, אני בעלת הגדרת עצמית מעורפלת במקצת מבחינה שייכות דתית אבל אגדיר את עצמי כמאמינה עם ביקורות מסויימות. האהבה שלי לתנ"ך ולמקרא נובעת בעיקר מכך שאני חושבת שעם הספר המופלא הזה כמעט כל אחד מכל רובד של אמונה או נקודת מבט יכול להזדהות בדמויות שבו ובסיטואציות הרוחניות וגם הגשמיות שמוזכרות בו. וכמובן, אני תמיד שמחה לשמוע את דעותיהם של אחרים בנושא הזה ובאחרים גם כן. אז אפשר להצטרף לשורותיכם?:)

אחיהפ

New member
נוער חובב תנ"ך

אני שמח להזמין את משתתפי הפורום (אלו שבגיל המתאים, 14-20) להשתתף בפעילויות והרצאות של ארגון נח"ת - נוער חובב תנ"ך. מי שזה נשמע לו מעניין[1], מוזמן לפנות אלי במסר אישי. [1] אני יודע שכתבתי את זה בצורה די יבשה, אבל מי שבגיל המתאים ותנ"ך מעניין אותו/ה, כדאי לו/לה לנסות.

שוחר1

New member
לפלגיה. אני מסכים איתך, זה אחד

הפורמוים האהובים עלי, העבודה שאני לא מבקר בו הרבה בזמן האחרון, קשורה לחוסר בזמן.

../images/Emo100.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo152.gif

תחרות "משהו ללבוש" יש לכן בגד הריון שאתן אוהבות במיוחד? חולצה שיש לכן ממנה זכרונות נעימים? מכנסיים שמזכירים לכן רגע מיוחד? תפוז
אלבומים
מזמין אתכן לשלוח תמונה שלכן לתחרות "משהו ללבוש" ולזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=32

פלגיה

New member
ואולי תפרט יותר על הארגון

ועל הפעילויות? (אני מכירה קצת, אבל לטובת אלה שלא)

פלגיה

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני מקווה שבעתיד יהיה לך יותר פנאי להיכנס לכאן.

../images/Emo151.gif ראש חודש שמח לכולם ! ../images/Emo151.gif

חז"ל היו אומרים ! .............
" משניכנס אדר מרבין בשמחה ! "
,
" משניכנס אב ממעטים בשמחה ! "
.

פלגיה

New member
ולפי זה....

היום הכי שמח בשנה הוא כ"ט בתמוז, והיום הכי עצוב הוא ל' שבט

תתקני את עצמך ! " פלגיה " !!!!!!!!!

היום הכי שמח זה א' אדר . יום האם זה ל' שבט ! ( מה שהיה אתמול ) , ויום האב זה תישעה באב !!!
.....

פלגיה

New member
החל מא' אדר מתחילים להרבות בשמחה

מרבים, מרבים, מרבים, בכלך יום מוסיפים עוד קצת שמחה. עד מתי? עד היום שבו מתחילים למעט בשמחה "משנכנס אב ממעטין בשמחה" - ולכן היום שלפני ר"ח אב הוא היום הכי שמח.

פלגיה

New member
אנחנו לא צריכים תשעה באב

ונשמח מאוד כאשר הוא יתבטל, כדברי הנביא זכריה

אחיהפ

New member
ככה

הייתי די עייף כשכתבתי את ההודעה הראשונה, וזה גם נראה ככה. ובפירוט: הפעילות הבסיסית שמתקיימת היא שיעורי תנ"ך שמועברים על ידי חברי הארגון (בדרך כלל הוותיקים יותר); המיוחד הוא שכולם בני נוער, כולל ההנהלה הארצית. השיעורים מועברים במחוזות השונים: ירושלים, תל אביב, חיפה, רעננה, דרום וצפון (שני האחרים לא פעילים כל כך נכון לעכשיו, אבל יש נסיונות להקים אותם מחדש, אם יהיו אנשים). הפעילויות האחרות הן שבתות בנושאי תנ"ך (כל שבת מתמקדים בספר אחר). בין אנשי הארגון יש קשרים טובים מאוד - גם בין החדשים לוותיקים (זה לא כמו להכנס לקבוצה סגורה, מקבלים חדשים בשמחה ובכיף), וגם בין אנשים בכיתה ט' לאנשים שסיימו תיכון לפני שנה. שוב, כל מי שזה נשמע לו מעניין מוזמן בחום לפנות אלי במסר אישי. אנחנו באמת זקוקים לאנשים טובים למלא את השורות המדולדלות. אגב, מאיפה את (פלגיה) מכירה קצת? היית פעם בנח"ת?

אחיהפ

New member
ושכחתי לכתוב

יש גם פעילויות בחגים, ויש בטאון לארגון ועוד דברים. אבל מה שכתבתי למעלה זה העיקר.

פלגיה

New member
אני כבר זקנה

כשהייתי בתיכון (במאה הקודמת) הייתי בנח"ת בירושלים. אחי היה פעיל קצת יותר ממני, אפילו מעבר לשנות התיכון.

למעלה