סופ"ש!!

מאיה911

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo154.gifסופ"ש!!../images/Emo149.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

A t z a

New member
בוקר טוב../images/Emo122.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-פעם אחת,מסתובבים שיר השבוע לא של איגי-יש הרבה... משהו שעשה את השבוע-פורים וכל מה שסבב סביב זה...וגם האווירת חופש גדול משהו שהרס את השבוע-לימודים בילוי השבוע-אתמול בערב היה ממש כיף,כל ההברזות שלנו לים למלא שעות,היציאות לת"א.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-בובות נגיד מה קניתם השבוע?-2 תיקים מהממים וכו' משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ההורים נוסעים לחו"ללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ומסיבה אצל רעותיזם שחוגגת 18 וכו'... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-קחו אחד ותתחלקו

A t z a

New member
זה לא נדמה,הם כמעט כל הזמן בחו"ל../images/Emo80.gif

בהתחלה לקחתי את זה קשה ודי נעלבתי,אבל עכשיו זה פאקינג מושלם בשבילי
שיסעו כל יום,בכיף. חודש הבא הם טסים לשלושה שבועותתתתתתתתתת וופידווווו

A m 0 s

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifשלושה שבועות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

דבש הכל דבש,כל יום אני משקר את עצמי מחדש

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע- לא היה משו מיוחד..אבל לקבל דמי פורים תמיד כיף
משהו שהרס את השבוע- לא כזה הרס אבל היה משביז לעבוד פעמיים בשבוע וגם אמא ואחותי עיצבנו אותי וזהו
בילוי השבוע- עבודה?! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משו
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

Ronushnush

New member
מהיר+חג שמח

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי איגי השבוע
שיר השבוע לא של איגי- כל מיני shiny toy guns ו-The Presets משהו שעשה את השבוע- ירדתי כבר 5.8 קילו! (כן זה הולך להיות ככה כל שבוע
) וגם שלא הייתי כמעט בביצפר. משהו שהרס את השבוע- לא יודעת, אולי זה ששלושתרבעי שכבה בפולין וקצת יבש... בילוי השבוע- היציאת פרידה מכולם וים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרותבית מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לחברה טובה, וגם אני משלימה חודש בלי סיגריות (אני עוד אקיא מכל העודף בריאות הזה, לא מתאים לי בכלל
) תמונה שבא לשים- נה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לבייבי שליייי

לאיור

New member
איזה שבועע :]]

שיר השבוע של איגי-X| שיר השבוע לא של איגי- זפלין, ניצוצות-ברי סחרוף, אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל ועוד כמה של אהוד בנאי Keren Ann - Not Going Anywhere משהו שעשה את השבוע- פורים ואווירה לא לימודית בבצפר:] משהו שהרס את השבוע- אמ.. כלום ניראלי בילוי השבוע- כפ"ס ביום חמישי עם חברות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רודף העפיפונים! מה קניתם השבוע?- 1G לפלאפון, ו-האוסף הכפול של DIRE STRAITS משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול שנתייי!!!!!! ומבחן ענק בהיסטוריה
תמונה שבא לשים- צילמתי את זה מההסעה אם תסתכלו טוב תיראו את הקשת
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- המוכר בטוואר רקורדס פשוט חתייייייךךך
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם,
|]פרח|

מאיה911

New member
סוויט וויקנד../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי-רק בשביל לקבל חיבוק! שיר השבוע לא של איגי-לילה שקט עבר על כוחותינו, יוצא לאור- אהוד בנאי, עוד חוזר הניגון, ניצוצות- ברי סחרוף, נהר של טעויות- שרון קרלן. משהו שעשה את השבוע- פורים
! בחמישי בהרצליה עם חברים ואתמול אצל החבר
משהו שהרס את השבוע- רק המבחן המזעזע במתמטיקה בילוי השבוע- קניון, הרצליה, שישי בנירית והיום בהופעה של חבר של ההורים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים, השנים הטובות, בובות מה קניתם השבוע?- שמלה מהממת לתחפושת
! וסיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול שנתייייייי
!!!!!1 תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נכון שזה הרבה יותר כיף לשתות כשהשתיה בחינם
?! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולםםם
! חג שמח!

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של איגי- לא שמעתי שיר השבוע לא של איגי- סוויני טוד משהו שעשה את השבוע- מעט משמרות ויום עם רתם בתלאביב משהו שהרס את השבוע- לא היה בילוי השבוע- זמן איכות עם רתם
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סוויני טוד מה קניתם השבוע?- את כל הבגדים לתחפושת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחר - מתחפשים. שבת כנראה צילומים אחרונים. תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- חם לי מדיי

anna871

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים שיר השבוע לא של איגי- דנה ברגר - חמימות חולפת

למעלה