שבוע חדש - שרשור חדשות חדש!

Lex 1

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif שבוע חדש - שרשור חדשות חדש!../images/Emo149.gif

הלהקה תופיע במגרש מירוץ הסוסים הגדול באנגליה הנקרא Doncaster Racecourse ביום שבת ה-13 לאוגוסט
מקפליי פתחו את סיבוב ההופעות שלהם ביום שישי בשפילד במוטורפוינט ארנה. עם סטליסט (רשימת שירים) חדש, במה חדשה והרבה ממקפליי. הנה ה-Setlist:
1."Party Girl" 2."Nowhere Left to Run" 3."iF U C Kate" 4."That's the Truth" 5."Transylvania" 6."Lies" 7."Corrupted" 8."Falling In Love" 9."Obviously/All About You" 10."I Need A Woman" 11."End Of The World" 12."Smile" 13."Star Girl" 14."Five Colours In Her Hair" 15."Pass Out (Tinie Tempah Cover)" 16."The Last Song" Encore: 17. One For The Radio 18. The Heart Never Lies Encore 2: 19. Shine A Light​
הנה כמה קישורים לביצועים מההופעה: The Heart Never Lies שימו לב שלקראת סוף השיר טום שר: “It’s not always easy, but McFly’s here forever.” http://www.youtube.com/watch?v=1yIoiF5785c&feature=player_embedded Intro + Party Girl http://www.youtube.com/watch?v=9E9ZDEvRVhY Star Girl & Five Colours In Her Hair http://www.youtube.com/watch?v=Qf05vLTLq68 Passout (Tinie Tempah cover) http://www.youtube.com/watch?v=2ZaLQva03CQ Smile פעם ראשונה שהם מופיעים עם השיר בזה בלייב! http://www.youtube.com/watch?v=H3j1oeCDGdk
מקפליי צייצו לפני ההופעה: 'This is the most songs we've played' ואמרו ש-'pretty cool things' הולכים לקרות.
מלבד הלהקה That Sunday Feeling, שציינתי שחיממו אותם לפני ההופעה, הופיעו גם הלהקות The Struts ו-City Stereo.
בהופעה בוומבלי ארנה הם צפויים לצלם את ה-DVD הבא שלהם, ואל ההופעה הזאת יש שמועות שהם יוסיפו עוד 3 או 4 שירים. והנה רשימה של דברים (Merchandise) שמעריצים יכולים לקנות בהופעות:
1."Tour Book (With fold out mosiac poster)£10" 2."Above the Noise T Shirt (Black, White, Grey with Dates on the back)£20 " 3."Shine A Light & Party Girl Vests (£22) 4."Yellow Tour Hoody (with Individual Supercity Badges on the front and McFly Logo on the back) £50 " 5."Posters (Naked Photoshoot, Garage and Logo) - £5 " 6."Foam Guitar (Blue) - £6 " 7."Badge Set (x4 With Individual Supercity badges on black background) - £5 " 8."Light Stick (With McFly Logo) - £5 " 9."Beanie Hat (Grey) - £20 " 10."Quiz Sheet (Winner wins signed goodies from the band) - £1 " 11."Tote Bag (Cream and Black writing/pics) - £12 "​
טום ודני בצעו גרסה אקוסטית מיוחדת עם המנגינה של All About You בשם We Want to Thank You לכל המתנדבים שעזרו לגייס כספים עבור Comic Relief ביום "האף האדום 2011". בו המתנדבים מכרו אפים אדומים (של ליצן
) בכדי לגייס כספים עבור העמותה. הסינגל All About You/You've Got a Friend היה שיר הנושא של יום גיוס הכספים המיוחד הזה בשנת 2005.
יש שמועות שהסינגל הבא של הלהקה הולך להיות Nowhere Left to Run מה דעתכן?

Lex 1

New member
../images/Emo154.gif עוד תמונות מההופעה בשפילד

דאגי חוזר לבמהההה

Lex 1

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

Lex 1

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

Lex 1

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

Lex 1

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

Lex 1

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

Lex 1

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

Lex 1

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

Lex 1

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

Lex 1

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

Lex 1

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo17.gif דאגי בראיון ראשון אחרי הגמילה

אבל הוא לא מוכן לדבר על פראנקי.. דאגי אומר שהבחירה בגמילה "הייתה הדבר הטוב ביותר" שהוא אי פעם עשה. דאגי נכנס למכון הגמילה The Priory לאחר שברון הלב מהפרידה שלו בחודש נובמבר האחרון מזמרת להקת הבנות, The Saturdays, פראנקי סאנדפורד. דאגי אומר אומר שהוא מרגיש הרבה יותר חיובי ואופטימי מתמיד אחרי הטיפול שעבר, והוא נהנה לחזור להיות עם הלהקה ולהצטרף אליהם לסיבוב ההופעות. עוד הוא אמר בראיון: "זה אחד הדברים היותר טובים שעשיתי בכל חיי. אני עדיין אני אבל אני בהחלט מרגיש הרבה יותר פוזיטיבי. אני לא יודע איך השתניתי. אני מנסה שלא לחשוב על זה יותר מדי". ובכל זאת, מצב הרוח של דאגי השתנה לרעה כשהוא נשאל על איומי המוות שפראנקי קבלה ממעריצים זועמים של מקפליי בזמן שהוא היה בגמילה. למרות שהוא סירב להתייחס באופן ישיר למערכת היחסים שלו עם הזמרת, הוא אמר: "זה מחוץ לשליטתי האמת. אני חושב שמי שמקבל איומי מוות זה לא דבר טוב. אני לא תומך בשום דבר כזה - אני לא מאחל שום דבר רע לאף אחד". וזה היה ישר בחזרה לעבודה עבור דאגי, שחזר לבמה עם מקפליי בשפילד בערב יום שישי. כשנשאל כיצד התמודד ויתמודד עם המצב לאחר שיצא ממכון הגמילה, דאגי אמר לעיתון News of the World: "הכל היה מעט מוזר. חזרתי ומיד יצאתי לסיבוב הופעות. האנשים היחידים שראיתי הם אמא שלי, סבתא שלי והבחורים האלה. אבל כל מי שבאינטרנט היה ממש נחמד. הפידבק היה מדהים. ציפיתי מהבחורים שיתבגרו קצת. חשבתי שהם יתבגרו קת וישנו את השיער, אבל לא. זה היה בדיוק אותו הדבר". ואז דאגי סיפר: "עבדתי על פרוייקט סולו בזמן שהייתי בגמילה. זה רק בס!" הבנים נשאלו איך דאגי השתנה, הארי: "הוא נהיה פילוסוף" וטום הוסיף: "באופן ביזארי הוא נהיה טוב יותר במתמטיקה". הבנים הלכו לאסוף את דאגי מהמכון וטום אמר לדאגי שהוא דומה לטום הנקס מהסרט Castaway (=בארץ הוא נקרא להתחיל מחדש) עם שיער ארוך וזקן. ברגע של רצינות הארי עצר להסביר: "גדלנו ביחד. כולנו חווינו עליות ומורדות. אני חוויתי הרבה מורדות אבל כולנו תמיד כאן אחד בשביל השני". עבור דאגי, הבעיה היחידה כרגע היא להיזכר איך לנגן את להיטי הלהקה. "אני טועה ב-Obviously, אפילו שאני מנגן את השיר הזה כבר 8 שנים!". ברגע מסוים של ההופעה טום תפס את מקומות של הארי בתופים כדי שהארי יוכל להנחית חללית
הישר אל הקהל.
בתגובה להופעה בשפילד דאגי צייץ לאחריה: 'Sheffield. You guys knocked the crap outta me! Truly awesome. Manchester MEN bring it on Morpheus style!' הראיון של דאגי מגיע רק מספר ימים לאחר שאמא של דאגי, סאם מודי, דיברה על הביקור של בנה בגמילה ופנתה לפראנקי בפנייה להתרחק מהבן שלה ולא ליצור קשר עם הבסיסט. היא אמרה למגזין סטאר: "אם היא לא רוצה להיות איתו זה בחירה שלה, אני לא יכולה לייסר אותה על כך. היא שלחה לי הודעת טקסט שאומרת: "אני מצטערת עליי ועל דאגי" ואני לא עניתי לה. כל המשפחה הייתה זהירה לגביה כי היא כבר עשתה את זה (זרקה אותו) בעבר". סאם הודתה שהבן שלה היה ממש פגוע לאחר שפראנקי הפכה מבת הזוג שלו שגרה איתו לאשת כדורגלן רק לאחר מס' שבועות.
ואם כבר עסקנו בלהקת בנות.... יש להקה חדשה בשם The Parade [השיר שלהן נמצא בחמשת השירים הגדולים כרגע ב-UK: http://www.youtube.com/watch?v=BI62NlMa5V0&feature=player_embedded] כשנשאלו אם הן היו יוצאות אם מישהו ממקפליי הן ענו: "We'd go on a night out with them but nothing more than that. I think we're aiming for Hollywood actors like Johnny Depp! We'd all have Johnny Depp." טוב, כל אחד והטעם שלו...
ביום שבת הבנים הופיעו בארנה MEN במנצ'סטר ויום ראשון בארנה בברייטון אני אנסה למצוא ואעלה

למעלה