Think Positive

archer girl

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo9.gifThink Positive../images/Emo204.gif../images/Emo218.gif

בוקר טוב
וכולם יודעים מה צריך לעשות
אז יאללה, ספרו על השבוע שלכם
אני מצפה לשיתוף פעולה
בואו בהמוניכם
חייבים לעורר קצת את הפורום

אני כאןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!

אוקייי!!!! קודם כללללל התגעגעתי אליכםםםם!!! ותודה רבה על שרשור יום ההולדת- כיף לחזור ולקרואאא!!!!! מואההההה
מה שלומכם מתוקים?? אצלי היה נהדר... פולין זו חוויה מדהימה ואני ממליצה לכולם!!!!! היה לי שבוע קשה גם... המראות לא קלים, במיוחד מיידנק... גם הקימה בבוקר (5:30 בימים מסוימים), אבל הייתה חוויה אדירה להיות בבית כנסת, לעשות קידוש- דבר שאני לא עושה בבית!! עשינו טקסים, ייצגנו את המדינה... משלחת מדהימה, פשוט אנשים מקסימים!! היה קרררררר
וגם ירד הרבה שלג
!!! האמת שלא התגעגעתי לחום!!! התגעגעתי יותר לדברים קטנים כאלה כמו להתכתב עם אנשים במסן ובאייסי... וכמובן למשפחה ולחברים, אבל הייתי נשארת עוד שבוע... יש יותר מדי מה לראות ושמונה ימים ממש לא מספיקים!!! גם פיתחתי לי דברים חדשים... למשל הדלקתי אתמול נרות שבת, כי רציתי... כי הבנתי שאם נכחיד לגמרי את היהדות אז זה יהיה נצחונם של הנאצים... ואני אומרת את זה בתור אחת שלא שומרת שום דבר בבית!! לא חזרתי בתשובה, פשוט הבנתי כל מיני דברים!!! מקווה שהיה לכם שבוע נחמד!!!
עם ישראל חי
אוהבת, עדי

archer girl

New member
יאא וולקאם באק../images/Emo24.gif../images/Emo218.gif

התגעגנו מלא מלא
היית ממש חסרה
אני שמחה שנהנית

yonco

New member
../images/Emo20.gif עדידי ברוכה השבה!

חזרת עם כמה תובנות חיוביות מפולין...
התגעגענו אלייך.

תודהה.. אבל לא צריך להיות עצובים

בגלל זה.. תחשבי שככה אני נחה לי בבית ולא עושה כלום =]

../images/Emo110.gifהשבוע שלי../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אז ככה:
יום ראשון:למדתי בבוקר היה לי יום זוועתי.לא רוצה להיזכר אפילו.
יום שני:די התבטלתי באותו יום..ממש ככה
יום שלישי:וגם היום התבטלתי..למדתי קצת את המילים בעברית אבל ביומיים האלה (שני שלישי) ממש לא עשיתי כלום.
יום רביעי:למדתי בבוקר ואז חזרתי הבייתה
יום חמישי:יום הולדת לסבתא אבל היא לא רצתה שנעשה לה משהו(איזה סיפור עזבו..)אבל קניתי זר פרחים ממש יפה
ויצאתי בערב לאיזה בית
באיזור עם חברה
יום שישי:אההה...לא עשיתי משהו מיוחד,רק ראיתי ארץ נהדרת בערב
יום שבת:היום הייתה העדלאידע במושב והיה נחמד מאד
ועבדתי כל יום בחורה חרוצה שכמוני

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עדלאידע!!! רגע, זה לא יום ראשון? גם בחולון יש זה אחד הדברים הכי כיפיים בפורים!!! מתה על פורים

שבוע שלי

יום1- לא זוכרת... יום2- לא זוכרת... יום3- לא זוכרת יום 4- לא זוכרת... קיצור, לא זוכרת! *גם אני סנילית גאה*

למעלה