אני פורים אני פורים שמח ומבדח

• פותח הנושא clyps
  • פורסם בתאריך

clyps

New member
../images/Emo149.gifאני פורים אני פורים שמח ומבדח

ספרו איך עבר פורים שלכם- החל מתחפושות ועד למשלוחי מנות וכמובן מלאו זאת לפי הקריטריונים הבאים: שם: גיל: מיקום על המפה: תחפושת: כמות הורוד באותה התחפושת: קיבלת/נתת משלוח מנות?: התחפושת כרכה איפור?: שיר נבחר של קורין לרגל החג?: תמונה: **אתם יכולים קדימה..** ולסיום: ברכו את הפורום לכבוד פורים
בברכת חג שמח, שיר
.

ולדמן

New member
חביב ביותר!

ללא ספק אחד השירים הטובים יותר של הבחור,ואפילו גרמו לו להיות בגובה ממוצע!
אני אהבתי
(רק חבל שבמקום למלא אולמות-ענק,אלי נאלץ להופיע בתיאטרון מפוקפק בפני קהל של כ-50 בורגנים,כשביניהם יושבים על המדרגות שלושה בני-נוער ומעבירים ביקורת נימוסית על שיריו
)

clyps

New member
אכן../images/Emo3.gif

ומה עם לענות על השאלון??? הא?

clyps

New member
טוב אני אתחיל ../images/Emo13.gif

שם:שיר
. גיל:16 מיקום על המפה: צורן תחפושת: התחפשתי עם רותם ונדב (חברי הטובים) לקליפ "mana mana" של החבובות. כמות הורוד באותה התחפושת:הו הו.... מיד תראו
קיבלת/נתת משלוח מנות?:לא נתתי כי לא היה לי זמן להכין
אבל גם לא קיבלתי, רק אכלתי מזה של מיתר,יובל,אריאל ונדב. התחפושת כרכה איפור?:גם.. שיר נבחר של קורין לרגל החג?: הממ.. אני חושבת שאלך על:"שיר בכיף" או "החיים בורוד" (למרבה האירוניה) תמונה: **אתם יכולים קדימה..** הוספתי ולסיום: חג שמח!!!
שיר

clyps

New member
לא אני לא../images/Emo10.gif

היה לי חם וסבלתי! ושמעתי מחבריי היקרים כל ירידה באשר היא, שזה דווקא היה החלק המבדר של היום. לאחר מכן זרקו עלינו נפצים כי אנחנו "פריקים" חבל שהייתי תקועה בתוך השמלה הורודה הזאת.. כבר הייתי מראה להם מאיפה משתין הפריק... (או שנדב היה מראה..)

ממממ

שם:מנור גיל:15 וחצי :p מיקום על המפה:זה דומה לחור גם באותיות תחפושת:ממ התחפשתי לחובשת מד"א שמחובר לה עירוי דם לוריד ומזמינה את כולם לתרום דם כמות הורוד באותה התחפושת:ממ אין קיבלת/נתת משלוח מנות?:קיבלתי ונתתי התחפושת כרכה איפור?: שיר נבחר של קורין לרגל החג?: תמונה: אין
אני אעלה כשתהיה ולסיום: חג שמייח!

ולדמן

New member
יאללה נו-

שם:אוסקר ויילד. גיל:153 באוקטובר. מיקום על המפה:ת"א. תחפושת:אימו! כמות הורוד באותה התחפושת:0,זה אימו. קיבלת/נתת משלוח מנות?:יאפ ויאפ. התחפושת כרכה איפור?:לא,למרבה ההפתעה. שיר נבחר של קורין לרגל החג?:שישי בלילה
תמונה: **אתם יכולים קדימה..** כולכם ראיתם אותי,זה לא מחזה מלבב. ולסיום: ברכו את הפורום לכבוד פורים:"חג פורים,חג פורים,חג גדול לילדים.-ואם הילדים שמחים,האמינו לי שגם אני אהיה שמח
"

clyps

New member
אנדי היקר..

שים תמונה
ראיתי אותך פעמים מספר ולא סבלתי בכלל

למעלה