סלין דיון הישראלית? זה בגלל האף.....
כל פעם שאני רוצה לעשות סיכום הופעה אני אומרת לעצמי לזכור אילו שירים היו טובים יותר הפעם כדי לציין אותם באופן מיוחד, אבל היום כל שיר פשוט התעלה על השיר הקודם. הסאונד היה נפלא, ומירי היתה פשוט אלוהית. לא יכולה לחשוב על שיר אחד שלא קיבלתי בו מיני-צמרמורת! ובגלל שאין מה לומר על השירים, נעבור לסיפורים
לפני שיר הפסנתר, מירי אמרה לאורי שהיא לא יודעת מה לשיר ושהוא יחליט. אחרי שהוא חשב טיפה התחיל לעשות כמה צלילים מ-cry me a river (אם שמעתי נכון) והיא אמרה לו "לא, בא לי את השני בגלל האח הגדול". הוא אמר לה "אז אני לא באמת מחליט!" והיא ענתה "אף פעם, צ'וצ'ו"
היא אמרה שהשיר שהיא רוצה לשיר (over the rainbow) זה שיר על חלומות, ושלפני כמה לילות היא ראתה שהפכו את בית האח הגדול לדורותי. היא הסבירה שזה מה שנותר לה להתרגש ממנו, החיים שלה ריקים לגמרי
היתה מישהי שמאוד נהנתה בקהל, וכמה פעמים במהלך ההופעה צעקה לה מחמאות ותשבוחות. אחרי אחד השירים היא צעקה לה שהיא סלין דיון הישראלית, אז מיקי הסביר שזה בגלל האף. מירי טענה שזה בגלל הדקיקות
כשמירי חזרה להדרן הראשון, מישהו צעק לה "ביקשתי אש". מישהו אחר צעק משהו בתגובה (לא ממש הבנתי מה) ומירי צחקה. הנגנים בינתיים לא התחילו לנגן את "אף אחת", וכשהיא שאלה את אורי מה קורה, הוא אמר לה "צעקו לך ביקשתי אש". היא אמרה שכולם מפוטרים, וחבל. בסוף השיר מירי אמרה לדדון שהיה לו יופי של סולו, והוא לא מפוטר
כשמירי דיברה על הלידה, היא אמרה משהו על כך שגברים לא עושים כלום בלידה, רק מחזיקים את היד, ואז אמרה שאורי כל הלידה שיחק במשחק של החזירים והציפורים, ושהוא רצה לקרוא לילדה "אייפון" בגלל שהוא כ"כ אוהב את האייפון שלו....... תמונות מחר