השבוע שעבר

../images/Emo149.gif השבוע שעבר ../images/Emo149.gif ../images/Emo101.gif

בלהבלהבלה, כמו תמיד D: ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - שבת - שבוע נעים לכולם

chen010189

New member
חח לא ממש זוכרת XD

ראשון -הייתי במכון כושר בצהריים, לא זוכרת מה עשיתי אחר כך שני -הייתי במרכז רק שאני לא זוכרת מה עשיתי שםXD שלישי -הייתי במכון כושר ואז הלכתי לחפש עבודה..ומצאתי רביעי -עשיתי בייביסיטר ואחר כך סתם נסעתי לבד למרכז.. חמישי -הייתי אצל חברה שלי שישי -כלום שבת -כלום

3has3

New member
../images/Emo112.gif אנוכי D:

ראשון - סיימתי בשלוש ובשלוש וחצי חזרתי הביתה... ואז סיימתי את הסיכומים והתחלתי לקרוא ושום דבר לא נכנס לי לראש אז פרשתי למחשב D: שני - למדתי לספרות XDD שלישי - והו! סיימתי עם המבחן D: הלכתי להסתובב עם חברה והיינו בגן שעשועים ואז עוד שתי חברות שלנו באו D: היה מאודמאוד כיף D: גם כשהתחלנו להסתובב חברה שלי רדפה אחרי סקייטרים XDDDDD רביעי - אמממממ לא נראה לי היה משהו D: חוץ מזה שהסקייטרים מיום שלישי הלכו מאחורי חצי דרך הביתה D: והם עשו תרגילים ולא הלך להם XD חמישי - נסעתי עם חברה לרחובות!!!!! וחזרנו בשתיים [סיימנו לימודים ב-11:35 וישר נסענו D:] והיה הכי מצחיק בעולם! D: ואז היא באה אליי
שישי - נפינק D: שבת - כנ"ל XD

3has3

New member
../images/Emo112.gif אה, כן,

ברביעי גם שיגעתי את חן D: ובשלישי שיגעתי את אביב בטלפון
שמתם לב שהיא לא פה? ;; אביב! תחזרי ;;

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifיאאאאאאא חזרתייייי

קנו לי מחשב חדש וסידרו לי את האינטרנט
סורי שנטשתי
היה לי משעמם לא להיות פה

chen010189

New member
הנה הסיכום שבוע שעבר של סיון[ה-כ-ל!]

ראשון-לא נפגשתי עם חן שני-עדיין לא שלישי-עדיין לא רביעי-עדיין לא חמישי-עדיין לא בסופ"ש-עדיין לא

DontWakeMeUp

New member
חחחחחחח

נו מה אני יעשה
אין לי זמן ועכשיו עם העבודה בכלל לא יהיה לי ואני מתה מעייפות ו...לא יודעת. אבל יש את ספח ש80% שאני באה... ואמ. זהו

chen010189

New member
ספח?

איטס 9 אין דה אפטרנון הוהוהוווווווווווווווווו וי שייק שייק שייק דה היפס אין ריליישנשיפססס הווו

chen010189

New member
הו האו איטס בין סו לונג

וויר סו סורי וויב בין גון וי וואר ביזי וורייטינג סונגס פור יו יו דונט הב טו וורדי קוס וויר דה סיים בנד יו דונט הב טו וורי יו דונט הב טו ווריייייייייי *מתחלף השיר** גס הוז באק? בק אגיין? שדיי'ז בקקק אהההההאהאהאה נההה נההה... *חרשה בראפ* סו דה אף סי סי דונט לט מי בי אור לט מי בי סו לט מי סי?
נההההההההה נהנהנהנהנה נההההההה נהנהנהנהנהנהנה וויזאוט יו-אמינם

chen010189

New member
אבריבאדי יהה רוק יור באדי יהה..בקסטריט באק

אורייט!!!!!!!!!!! *מחליפה* יור דה וואן פור מי יור מיי אקסטסי יור דה וואן ליידי הייייייייייייייייי יההההההההההההה גט דאון גט דאון אנד מוב איט אול אראונד! גט דאון גט דאון אנד מוב איט אול אראונד! הי בייבי לאב איי ניד אה גירל לייק יו *שוב חן מסתבכת עם האנגלית מפה..מחליפה שיר* הופההההההה יההה אהא איי טייק יו טו דה קנדי שופ וואווו *עוד שיר שחן מסתבכת בו למרות 4 יחידות באנגלית[זה למה היא לא ניגשה ליח' 5
חנה: "תפסיקי לחזור על אותה בדיחה לא מצחיקה"]* *מחליפה שיר* ווי הב טו טייק אוואר קלוזס אוף טו הב אה גוד טיים הו נווווווווו בלה בלה בלה בלהה...בלה בלה...איים סורי מיי ניים איז טראויס[בואנה אם אני לא קוראת ת'מילים אין מצב אני קולטת משהו..אנגלית מדוברת זה לא צד חזק אצלי
] *מחליפה* הופה...יו וונה פיס פיס אוף מייי... איים מיס אמריקן דרים סיינס איי וואז 17 נו מטר בלה בלה... יו וונט אה פיס אוף מייייייי.. דה פפראצי הו פיסד מי אוף...[מעניין למה] איים מיס "אומייגאד איט'ס בריטני'ס שיילמס!" יו וונט אה פיס אוף מי בלה בלה איים מיס שי'ז טו ביג נאו שי'ז טו ט'ין בלה בלההההההההההה.... *מחליפה* קאמן ליידי קאם קאמן ליידי יור מיי באטרפליי שוגר בייבי! סאץ' אה סקסי סקסי פריטי ליטל ט'ינג בלה בלה....... כל הפורום: "למה את שומרת את השירים האלה? :|" חנה: "גם אני שאלתי אותה כשהיא שרה לי במסן את קלאסית ופרסי של תאקט!!!!!!!!!!! אך לא נעניתי!!!!!!!!" פיל דה ריין און יור סקיןןןןן נו וואן אלס קאן פילס איט פור יו

../images/Emo220.gifנתמצץ@

ראשון -אני יודעת..אמפ..לא זוכרתXD שני -כנ"ל בעצם שיעור גיטרה! שלישי -פעולהP: קניית הגיטרה הכוסית החשמלית שלי!!
+קניית אוכל עם הקבוצה לכנסP: רביעי -הכנות אחרונות לכנס...=] חמישי -כנס ט' שני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111ששהיום הראשון לא היה משהו.. שישי -כנס ט' שני!!חרמון+תל חי+טקס.. שבת -כנס ט' שני והביתה..:/

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo13.gif

ראשון - שיעור גיטרה
והיה ממש כיףף !!
כמו כל שיעור גיטרה. שני - נפגשתי עם חברות וידידים שלי והיה כיף ומצחיק :) שלישי - אספת הורים וקיבלנו תעודות ויש לי ממוצע של 93 !
רביעי - יום רגיל. חמישי - פעולה. שישי - נפגשתי עם חברה שלי והיה ממש מצחיק XD שבת - נפגשתי שוב עם חברה שלי ועשינו צחוקים והיה קורע מצחוק !

3has3

New member
../images/Emo112.gif כל הכבוד על הממוצע ../images/Emo2.gif../images/Emo140.gif

למעלה