אבריבאדי יהה רוק יור באדי יהה..בקסטריט באק
אורייט!!!!!!!!!!! *מחליפה* יור דה וואן פור מי יור מיי אקסטסי יור דה וואן ליידי הייייייייייייייייי יההההההההההההה גט דאון גט דאון אנד מוב איט אול אראונד! גט דאון גט דאון אנד מוב איט אול אראונד! הי בייבי לאב איי ניד אה גירל לייק יו *שוב חן מסתבכת עם האנגלית מפה..מחליפה שיר* הופההההההה יההה אהא איי טייק יו טו דה קנדי שופ וואווו *עוד שיר שחן מסתבכת בו למרות 4 יחידות באנגלית[זה למה היא לא ניגשה ליח' 5
חנה: "תפסיקי לחזור על אותה בדיחה לא מצחיקה"]* *מחליפה שיר* ווי הב טו טייק אוואר קלוזס אוף טו הב אה גוד טיים הו נווווווווו בלה בלה בלה בלהה...בלה בלה...איים סורי מיי ניים איז טראויס[בואנה אם אני לא קוראת ת'מילים אין מצב אני קולטת משהו..אנגלית מדוברת זה לא צד חזק אצלי
] *מחליפה* הופה...יו וונה פיס פיס אוף מייי... איים מיס אמריקן דרים סיינס איי וואז 17 נו מטר בלה בלה... יו וונט אה פיס אוף מייייייי.. דה פפראצי הו פיסד מי אוף...[מעניין למה] איים מיס "אומייגאד איט'ס בריטני'ס שיילמס!" יו וונט אה פיס אוף מי בלה בלה איים מיס שי'ז טו ביג נאו שי'ז טו ט'ין בלה בלההההההההההה.... *מחליפה* קאמן ליידי קאם קאמן ליידי יור מיי באטרפליי שוגר בייבי! סאץ' אה סקסי סקסי פריטי ליטל ט'ינג בלה בלה....... כל הפורום: "למה את שומרת את השירים האלה? :|" חנה: "גם אני שאלתי אותה כשהיא שרה לי במסן את קלאסית ופרסי של תאקט!!!!!!!!!!! אך לא נעניתי!!!!!!!!" פיל דה ריין און יור סקיןןןןן נו וואן אלס קאן פילס איט פור יו