השיר שבועי #5

lacrimosa girl

New member
../images/Emo149.gif השיר שבועי #5 ../images/Emo149.gif

והפעם האומלל הוא:
the kinslayer!
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/wishmaster.html#2
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?[אם אתם רוצים שבקשתכם תענה, תבחרו שיר מAFF
]

ש נ י1

New member
אווו איזה שירר!!

מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הריף גיטה בהתחלה מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Not a hero unless you die" זה משפט טוב מה המשמעות של השיר עבורכם? איןלו משמעות מיוחדת... פשוט שיר מדהים מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים! במיוחד בקטעים לקראת הסוף מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? עושים עבודה מצויינת... כמו תמיד למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת
אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אין לי ממש רעיון
תנו ציון לשיר: 9.5 אוליי אפילו 10 מה הייתם משנים בשיר? כלום:p איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אלוונפאט'

blacknwhite

New member
הפעם לא ראשונה../images/Emo3.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אממ... הריף בהתחלה, הסיפור מאחוריו (לא סיפור יפה או משהו, אבל ללא ספק גורם לך לחשוב...) ואת המוזיקה בכללי 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? not a hero unless you die זה אכן משפט חזק, כמו כל הדיאלוג באמצע, כמו כל השיר. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? עולם אכזר, עולם בלי משמעות לצדק ושוויון, עולם מסוכן... 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? טוב מאוד+
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים, אחד אחד 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לכולנו, נראה לי 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודעת... אבל אם הוא לא יהיה חזק כמו המילים כל הפואנטה תתפספס 8. תנו ציון לשיר. 9 9. מה הייתם משנים בשיר? אממ... לא יודעת. כלום נראה לי. שיר ממש טוב 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?[אם אתם רוצים שבקשתכם תענה, תבחרו שיר מAFF ] beauty and the beast? נחזור למסדר שירי האהבה

Itay Simons

New member
אני

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את כולו
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Good wombs hath born bad sons" 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? עולם מלא רוע 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? אחלה :) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם :) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד.. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? משהו רצחני שכזה
8. תנו ציון לשיר. 9 9. מה הייתם משנים בשיר? לא'דע 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? 10th Man Down

lacrimosa girl

New member
טרילילה. ../images/Emo79.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
אמפו נהדר. ממש. אחד הריפים הטובים שלו 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
Some wounds never heal Some tears never will Need to understand No need to forgive There is no god Our creed is but for ourselves Not a hero unless you die 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
אפוקליפסה עכשיו
סתם, עולם רצחני 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
מעולה.
וגם טוני [?זה טוני קאקו?] משתלב יפה ^^ 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
כמו שאמרתי, אמפו מעולה. תומאס גם כן בסדר, ויוקה בכלל לא מתבלט בשיר. 6. למי הייתם מקדישים את השיר?
לאף אחד, אלא אם כן יהיה רצח והתאבדות בבצפרי
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
אווו, זה קשה. אממ, רקע אדום כזה, שקיעה של קיץ, ואדמה חרוכה, וטאריה שרה בין הריסות...ואז זה חוזר בפלאשבקים לאחור כשטוני [?] נכנס. ממ, זה עוד דורש פיתוח
8. תנו ציון לשיר.
10 9. מה הייתם משנים בשיר?
בקושי שמעו אות יוקה...=/ 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
|החפרפרת| angels fall first |סחפרפרת|

LadySilkworm

New member
:)

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את ההתחלה.. את הבתים, את הכל בעצם. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? "- Good wombs hath borne bad sons..." 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אה כעס ומוות. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים :) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד P: 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? האמת שיש לו מעין קליפ כזה.. ז"א הם כאילו בהופעה מנגנים את זה ויש את השיר. כמו end of all hope 8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? angels fall first :p

Amir Noy

New member
אחח...Kinslayer

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל ללא כל ספק....השיר הזה בזמנו פתח אצלי תמיד מקום ראשון..עכשיו זה ED בלי לנגוע בשירה של טאירה,כל הלהקה 100%,מנגינה סוחפת,מרגשת ומכניסה אותך לאווירה. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אממ.. Even the dead cry - Their only comfort No truth no sense left to be followed שורות הדיאלוג האלו ממש ממש D: "Facing this unbearable fear like meeting an old friend" "Time to die, poor mates, You made me what I am!" ואהבתי את שורת הסיום:"How were we supposed to know" סתם הלהיבה אותי הבום אחרי ^^" 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אמ..פשוט יצירה מדהימה שנכנסה אלי ומתנגת אצלי בראש די הראב :] 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? טאריה לא מאכזבת בשיר..נותנת את מה שדרוש...קצב שירה מושלם... 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? פשוט אומנות!!!כל חברי הלהקה נותנים לביצוע השיר הזה כל כך...השיר אהוב עלי באלבום :] 6. למי הייתם מקדישים את השיר? להורים שלי שהביאו אותי עד היום,לחברי היקרים,לסוכנת שלי,לכל מי שעמד לצידי,חברי הפורום היקרים...ולכם קהל נכבד... XD 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אמ...בתור הר געש? אווירה גועש כזו..כמה שיותר צבעים אדום-כתום-שחור... הרבה ערפל לאורך השיר...שחברי הלהקה היו לבושי ברדסים בצבע חום אדמה כזה..XD ושתומאס ילך על מי לבה D: 8. תנו ציון לשיר. אמ? כן...ברור! 10 D: 9. מה הייתם משנים בשיר? אמ...הייתי נותן לתומס קצת יותר ביטוי בשיר הזה..אבל פשוט מעולה D: 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?[אם אתם רוצים שבקשתכם תענה, תבחרו שיר מAFF ] ללא כל ספק Angels Fall First השיר,הפואמה,הדבר

Lillith Dirge

New member
אני :p

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את המסר שלו. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? ההורים שבוכים על בניהם כביכול שחטאו 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? כמה שהעולם הזה מעוות. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? ^__^ סקסי? 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? סקסיים?! 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי, כדי שזה יתן לי רעיון להתחיל לירות בכמה מורים בבצפר :p 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? שחזור של המאורעות... 8. תנו ציון לשיר. 5 מתוך 10. 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום, אסור לשנות שירים של נייטוויש! 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? :] לא אכפת לי, כל השירים שולטים.

The Cat Woman

New member
כנסו, כנסו... יש לי חידה ../images/Emo3.gif

סת'כלו בסעיף 4
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הפתיחה 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? ממ... 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לו משמעות עבורי 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? "יש לה קול.... נדירררר ביופיו! רק חבל שהיא לא טורחת להגיע לחזרות
"
(צל"ש למי שיודע מאיפה הציטוט הזה) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר? no one 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? זה יותר מדי בשבילי עכשיו על הבוקר... אבל משהו סטייל הרקולס כזה... נראה לי
8. תנו ציון לשיר. אמ.... 9. הוא לא מושלם. 9. מה הייתם משנים בשיר? אני לא ברמה מספיק גבוהה כדי לעשות כאלה החלטות הרות גורל, מצטערת
. סתם נו... 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Astral Romance (למרות שהוא מגעיל בגירסה של AFF)

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif Astral Romance../images/Emo99.gif

אבל אם בוחרים אותו תעשו בגרסה של OTHAFA
והגבתי על זה, מוזר שזה לא נשמר.
אניוואי, אין לי ממש מושג. חשבתי שבגלל שתומאס טען במכתב הפיטורים שלה שהיא לא הגיעה לחזרות אז זה הוא, אבל זה פשוט והגיוני מדי אז זה בטח לא זה

Super Alonit

New member
וואלה נכון!

איך שכחתי
חשבתי שזה מישהו שקשור לטאריה
האאא עשית לי חשק לסרט הזה

Super Alonit

New member
האאאאא סופסוף הבחירה שלי!../images/Emo9.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? כולו! הוא מושלם!
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הכל
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אממ... משהו רע
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מושלם
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? כנ"ל
6. למי הייתם מקדישים את השיר? אין לי מושג... אני עסוקה מדי בלהיות נפעמת מהשיר מכדי לחשוב
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אוווו משהו דרמטי כזה, לא יודעת, קשה לי לדמיין.
8. תנו ציון לשיר. 10000000000000000!!!!!!!!!!!!!!1111
9. מה הייתם משנים בשיר? כלום
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא אכפת לי, קיבלתי את מבוקשי

למעלה