השרשור השבועי

nesta girl

New member
../images/Emo149.gifהשרשור השבועי../images/Emo149.gif

שיר השבוע של היוזד:
שיר השבוע לא של היוזד:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
ציטוט השבוע:
באסת השבוע:
הפתעת השבוע:
פאדיחת השבוע: חוויות מפורים? המשך סופ"ש נעים :]

../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של היוזד: Greener With The Scenery שיר השבוע לא של היוזד: The Last Song-Together קליפ השבוע: The Latest Plague-From First To Last אלבום השבוע: Milo Goes To College-Descendents ציטוט השבוע: לאדעת באסת השבוע: היה פורים מעפן הפתעת השבוע: כלוווווווםםםם היה משעמם פאדיחת השבוע: כנ"ל חוויות מפורים?אין

whatascene

New member
../images/Emo148.gif

שיר השבוע של היוזד: blue and yellow בגרסה של ברת'
שיר השבוע לא של היוזד: fuel - shimmer
קליפ השבוע: לא ראיתי
אלבום השבוע: ממ.. the fray - how to save a life
ציטוט השבוע: היו כמה טובים.. אבל הזיכרון.. נעלם עם הגיל =\
באסת השבוע: לאדעת
הפתעת השבוע: נסענו אתמול למוסד! הו! סתם, העיקר שיצאנו למסיבה..
פאדיחת השבוע: לא זכור לי משהו חוויות מפורים? אז כאמור נסענו אתמול כמה חברים למוסד, היה ממש נחמד. הייתי כל הערב עם מחוך היסטרי ופלטפורמות ואיכשהו שרדתי בלי להתעלף או ליפול. היה נחמד, רקדו עליי קצת יותר מדי.. אבל לא נורא

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

שיר השבוע של היוזד:מייבי ממוריז שיר השבוע לא של היוזד:אוור ליידי אופ סורווס-MCR קליפ השבוע:החדש של אנטר שיקארי אלבום השבוע:לאודר נאו של TBS ציטוט השבוע:"אם הגיטרה שלי הייתה גבר, הייתי עושה אותו" באסת השבוע:שלא יכלתי ללכת לפופאי אתמול=[ הפתעת השבוע:פורים פאדיחת השבוע:אין חוויות מפורים?ממ.. הבאנו גיטרה לבי"ס והיה שמייח.. בערב סתם היה משעמם כי לא יכלתי לצאת לפופאי חג שמחD:

Rose131

New member
המ.

שיר השבוע של היוזד:ארממ. לאדעת
שיר השבוע לא של היוזד:נגיד Heaven help us- MCR קליפ השבוע:הלנה מן הסתם אלבום השבוע:3 צ'ירס ציטוט השבוע:"למה התחפשת?" "גופה מרקדת" באסת השבוע: שהיו איזה 10 אנשים שהבינו את התחפושת שלי בכלבצפר הפתעת השבוע:שהיו יותר מ3
פאדיחת השבוע:אממממ. חוויות מפורים?היה מגניב?

"kick death flip of death!"

X3
שיר השבוע של היוזד: listening
שיר השבוע לא של היוזד: קצת נוסטליות:) betzefer - down low placebo - peeping tom ועוד אחד של escape the fate שאני לא זוכרת איך קוראים לו כרגע :X
קליפ השבוע: עחאח המדריך לרקדן הארדקור http://www.youtube.com/watch?v=Mx_Kb2nMBlg טיהי
אלבום השבוע: ממ... דרופ דד וזה
ציטוט השבוע: ><
באסת השבוע: פורים דיי מעפן
הפתעת השבוע: חברה טובה שמתחילה להתרחק, דיי מאכזב
פאדיחת השבוע: לא זכור לי משהו ספציפי
חוויות מפורים? וול, השעון המעורר לא העיר אותי בזמן אז הלכתי לבצפר אחר שעדיין חגג וסתם שיחקנו כדורסל ושטויות, הלכנו לים לשעה ככה והתחיל לשעמם אז פרשנו לדיזינגוף כשהגענו היה כבר 5 ולקחתי מונית הביתה.. ואז גם לא היה לי כסף להסתובב בערב, פורים עלוב בהחלט!

עונה._.

שיר השבוע של דה יוזד: buried myself alive שיר השבוע לא של דב יוזד: cemetery drive - MCR קליפ השבוע: from yesterday- 30STM
אלבום השבוע: berth. אז מה אם הוא לא ממש אלבום?.^^ ציטוט השבוע: "את תאנסי במפגשי האלה"-אמי בשנית:S באסת השבוע: נסעתי לטיול משפחתי עם ההורים שלי:[ הפתעת השבוע: חברה פקאצה לשעבר שלי אהבה את השיר- sound effects and overdramatic אני הייתי בשוקO: פאדיחת השבוע: שרתי בקול רעם ליד הרבה אנשים:| חוויות מפורים: אין עדין, מקווה שיצטברו.

O L g i T

New member
להלהלהללההלהה

שיר השבוע של היוזד: אין. שיר השבוע לא של היוזד: וואלה לאידעת קליפ השבוע: כנל אלבום השבוע: לא שומעת אלבומים ציטוט השבוע: "והוא אקדמאי" "פעעעעעעעעעעעעעעעע" עזבו לא תבינו באסת השבוע: ננטשתי לבד במוסד ע"י חברותי הנחמדות הפתעת השבוע: שהלכתי בסוף למוסד פאדיחת השבוע: וואלה היו חוויות מפורים? למי יש כוח

crazykid oO

New member
הא.

שיר השבוע של היוזד: TAKE IT AWAY וכו' שיר השבוע לא של היוזד: TO BE LOVED, ALIVE, CRASH של PAPA ROACH קליפ השבוע: המ............................ אלבום השבוע: של PAPA ROACH- the paramour sessions ציטוט השבוע: "אפשר לאהוב גם בקבר" - אני המצאתי, שתקו באסת השבוע: אישי P: הפתעת השבוע: המ...חברות שלי ואני אירגנו מסיבת תחפושות ובהתחלה היה מעפן כי רבנו, ואז נאלצתי לגשר בין כולם [יש לי תעודת מגשר XD] והצלחתי!!!!! P: פאדיחת השבוע: לא יודעת, השבוע רק התחיל ואין איזה משהו מיוחד XD בדכ יש משהו כל יום P: חעעעעעעעע ביי -.-

crazykid oO

New member
פספסתי שאלה XD

חוויות מפורים: היה נחמד, היה משעמם והיה אחלה וכמעט נהרגתי עי אידיוטים משועממים שזרקו נפץ בגודל כזה *ג'רארד פותח ידיים כמו בקליפ הלנה XD* ידיד, חברה ואני רצנו כמו משוגעים כל שניה התפוצץ, התחפשתי לג'רארד ווי, יצא מגניב P: ללילעלעלעללעכלהללהלהלהל ביי D:

למעלה