התחרות עוד נמשכת

../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif תחרות "עזרה לאח" ../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif

אחיכם התחזה לבן זוגכם כדי להרחיק מעריצים נודניקים?
אחותכם תרמה לכם דם?
בזכות אחיכם צלחתם את הבגרות במתמטיקה?
אחותכם לקחה עליה את האשמה ששברתם את הטלוויזיה?
ספרו לנו על הדרך בה אחים הציל את חייכם, וסייע לכם לעבור משבר זה או אחר ואולי תזכו בספר "ארץ רחוקה" שנכתב על ידי דניאל מייסון, בהוצאת מודן.|סהדגש| התחרות תיערך שבוע, בין התאריכים 24.2-1.3 והזוכים יבחרו על ידי הנהלת הפורומים. תקנון התחרות: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1194242 נא לשרשר להודעה זו את הסיפורים ושימו שבמקביל יש לשלוח לכינוי "תפוז אנשים מודיע" את פרטיכם האישיים לשם קבלת הפרס- שם מלא וכתובת. וקצת על הספר
: איזבל גדלה בכפר נידח, בחבל ארץ שחון ושחום. ככשהבצורת, השחיתות והמלחמה מגיעים אל פתח ביתם, יוצא אחיה האהוב, אזיאב, אל העיר הגדולה כדי לנסות למצוא שם את מחייתו. לאחר ששום ידיעה אינו מגיעה ממנו, שולחת המשפחה את איזבל לצאת בעקבותיו. כאשר איזבל מגיעה אל העיר הגדולה, היא נשאבת אל תהומותיה, אל דיאובה ואל האיום המתמיד הטמון ברחבותיה. היא צוללת אל מעמקי העיר האפלה הזו ובליבה משאלה אחת-למצוא את איזיאב. הספר בהוצאת מודן ונכתב על ידי דניאל מייסון
התחרות כמובן פתוחה לכל גולשי תפוז- אנא קראו את התקנון לפני כתיבת ההודעה . ויאלא נצא לדרך- ושיהיה בהצלחה

הסיפור שלי-

1. היה לאחי הקטן מבחן בתורה והוא גילה את זה יום לפני המבחן! סיימתי באותו היום בשעה 4. הייתי צריהכ לפנות לעיסוקים שלי אבל ישבתי איתו ולמדנו ביחד עד 10 בלילה! 2. אחותי הקטנה שברה פעם בושם של אמא שלי. אמא שלנו הייתה יומיים אצל הדודה שלנו כך שנותר לנו זמן לחשוב מה לעשות. ניקינו את כל השברים והחתיכות, עבדתי ביומיים האלה 10 שעות בביביסיטר וכל הכסף (והוספתי עוד) הלך כדי לקנות בושם חדש לפני שאמא שלי תשים לב שהשני נשבר.

חבר'ה ../images/Emo124.gif- מה אין משתתפים הפעם../images/Emo35.gif

חבל
דווקא תחרות ממש נחמדה, יאללללללה כולם להשתתף- בטוחה שתמצאו אם תפשפשו היטב במוחכם

talitali102

New member
סיפור שקרא לי! אחי הציל אותי.

כשהייתי תינוקת, אמא שלי שמה אותי על עדן החלון, אבל היא לא ראתה שהחלון היה פתוח, זה היה זכוכית, בדיוק צלצל הטלפון ואז אחי ראה שאני מאבדת שיווי משקל(קומה 11), הוא היה אז בן חמש והוא פשוט בא והרים אותי! ופשוט אם הוא לא היה שם, הייתי נופלת! ויש לי שאלה, לשלוח את הפרטים שלי לתפוז עכשיו? או במידה שאקבל את הפרס?

הילהל

New member
אחי הציל אותי ממתקפת מקקים ../images/Emo15.gif

פרט חשוב לסיפור הוא שאני האחות הבכורה... תכף תבינו למה בהיותי חיילת בת 20 נסעו הורי לנפוש אי שם בחו"ל אחי בן ה 16 היה בפנימיה בשדה בוקר ברצותי להיות בת טובה החלטתי לכבס. הושטתי יד למעמקי ארון הכביסה שבחדר האמבט, ולחרדתי הרבה מייד זחלו עליה עשרות מקקים. זוועה! הימים ימי טרום הסלולר, כך שהתקשרתי מבועתת לטלפון הציבורי במגורים בפנימיה הזעקה הידהדה "מתן! אחותך בטלפון והיא בוכה!" הבחור הצעיר שמע מה קורה, ניגש למדריך האחראי והסביר ש"אמא ואבא נסעו, יש המון ג'וקים בבית ואחותי מפחדת ובוכה" וביקש אישור לנסוע אלי. המדריך שאל בקול אמפטי ומלא רחמים "בת כמה הילדה?" והופתע לשמוע שה"ילדה" בת 20.... אחי קיבל את האישור המיוחל, עלה על אוטובוס והגיע חמוש בספריי לביצוע רצח עם תוך כדי שהוא מכה במקקים ללא רחם, הוא שמח לציין שהוא למד שעל כל מקק שרואים יש בממוצע 8 מתחת לבית. כך שאחרי כל מכת ריסוס הוא מנה את הגוויות, הכפיל בשמונה וסיפר לי בעליזות כמה מקקים עוד יש לדעתו חמוד אחי... העיקר שהמקקים הודברו מאז, דרך אגב, אני לא מוכנה להשתמש בארונות כביסה בנויים! רק בסלי כביסה!

חחח נחמד מצידו ../images/Emo9.gif

תודה ששיתפת , כיף לראותך פה
(מקווה שזוכרת אותי בכלל מהפורומים השונים
).

שחר 2006

New member
העזרה שלי!

שהייתי קטן בן 3 הייתי כל הזמן רץ בכל הבית והייתה לנו בעיה בארון של הבגדים בבית, ורצתי ופגעתי עם הרגל בארון וכל הארון הגדול פשוט נפל (כמעט עליי) אבל אז אחותי (שהייתה בת 10) רצה מהר והוזיזה אותי מהארון שנפל. שבעצם היא הצילה אותי ממוות. ולא הבנתי לאן לשלוח את הפרטים במקרה של זכיה? לשלוח עכשיו או אחרי שזוכים?

yaki123

New member
הסיפור שלי../images/Emo24.gif...

אממ..קצת יותר מידיי אישי אז ככה שלא ידעתי אם לספר או לא.. אבל בסוף החלטתי ש..למה לא
אני בן 16 וחצי.. תלמיד בבית ספר.. כמו כל בגילי.. הדרך בה אחותי הצילה את חיי הייתה לפני שנתיים. נבדקתי והסתבר שהייתי צריך להשתיל כלייה בגוף. מאחר שאבא שלי כבר תרם לאח שלו בגיל צעיר יותר,אחותי התנדבה לתרום לי.. וזה היה ממש משמעותי בעיניי.. התרגשתי כל כך.. קיווינו שהכל יילך בסדר .. ובאמת,בעזרת השם,הלך טוב מאוד
אין כמו המשפחה..

wildcat6

New member
אני הצלתי את אחותי הקטנה מבעלה

טוב הכותרת באמת דרמטית מידי זה לא שהוא היה בעל מכה או בן אדם רע הם פשוט על הזמן רבו ולא הסתדרו. והיתה להם כבר ילדה בת שנתיים. ההורים שלי מהדור הישן לא היו מוכנים לשמוע על גירושים ואני הלוותי לאחותי כסף לעורך דין (שהיה יקר בטירוף), כי ההורים היו מוכנים לתת לה כסף רק עבור טיול לשלום בית (בחו"ל). אחרי זה הוא תבע גם את ההורים שלי ועשה המון בלאגנים. היום 10 שנים אחרי הילדה בת 12 ואבא שלה לפעמים לוקח אותה לביקור. הילדה מאושרת האמא שלה מאושרת

סיפור מצחיק../images/Emo9.gif

הסיפור הבא, לא מיועד לילדים בני 6 עד 12..
ביני לבין אחי יש פחות משנתיים הפרש בגיל, שנינו שננאנו ללכת לבית ספר, אז כל הזמן היינו הולכים לרופאת משפחה שלנו וממציאים לה שאנחנו לא מרגישים טוב [היא לא האמינה לנו אף פעם
] או שהיינו מתחבאים למטה עד שההורים שלנו היו הולכים לעבודה ואז היינו עולים חזרה הביתה ונהנים מפרפר נחמד ושאר ההתוכניות המהממות שהיו בתקופה שלנו
וכתוצאה מכך, כל פעם שלא היינו מגיעים, ביום למחרת המורות היו שולחות אותנו עם מחברת שבה היו מבקשים לקבל אישור מההורים שהסיבה שלא הגענו לבית ספר - מוצדקת והילד לא עובד על המערכת
כל בוקר כזה, היינו יורדים למטה ביחד, ואז כל פעם מישהו מאיתנו היה אומר ש"המורה ביקשה חתימה מאמא..." השני היה מזייף את החתימה שלה והיינו יוצאים מזה בזול [....עד אסיפת ההורים הבאה
] אפשר לומר שזו היתה תמיכה הדדית ביני ובינו, ונכון, זה לא ממש חינוכי אבל בשבילנו זה כמובן זיכרון ילדות מצחיק
לכולם

IMLost

New member
הסיפור שלי

אז כמו שאפשר להבין מהחתימה שלי אני הומו נולדתי לבית דתי בית הומופובי אפשר לומר.... תכננתי להתאבד. אף אחד לא ידע עליי...לא היה לי עם מי לדבר עד שאמרתי נמאס לי אני מתאבד אני רק אנסה להגיד לאחותי אם היא לא תעזור לי אני אתאבד אז...פעם אחת בלילה אני ואחותי חזרנו הביתה ביחד אמרתי לה "עצרי שנייה" היא אמרה לי "מה?" אמרתי לה "אני רוצה להגיד לך משהו" לא יכולתי לדבר.בטח שלא להגיד את זה כתבתי לה בפלאפון "אני הומו" ~~~~ דיברנו היה לי עם מי לדבר והיא עזרה לי היא הוציאה אותי מהמצב שהייתי בו... כמו שאתם רואים לא התאבדתי בסוף היא הצילה לי את החיים ואני אוהב אותה

תחרות "עזרה לאח"

בזכות אחותי עברתי את הבחינה במתמטיקה ובגללזה קיבלתי תעודת בגרות

../images/Emo41.gif התחרות הסתיימה ../images/Emo41.gif

בהמשך היום הנהלת הפורום תיכנס ותכתוב מי זכה בתחרות. תודה למשתתפים/ות

התחרות הסתיימה

אנו שמחים להודיע כי הילהל הנה הזוכה בתחרות. אנו מודים לכם על ההשתתפות
המשך גלישה נעימה ב
אנשים נתראה בתחרות הבאה!

למעלה