חג פורים חג גדול לילדים

Jen74

New member
../images/Emo149.gifחג פורים חג גדול לילדים../images/Emo148.gif

למה רק לילדים? אני חושבת שגם למבוגרים. אז השרשור הזה מוקדם כל כולו לחג פורים שמגיע ומתקרב ממש כל רגע
כשהייתם ילדים למה התחפשתם?
האם בחרתם לבד את התחפושת שלכם?
האם אתם מתחפשים השנה?
למה תתחפשו?
אתם הולכים או עורכים מסיבת פורים?
האם אתם עורכים "משתה פורימי"?
השתתפתם פעם בתהלוכת עדלידא?
צפיתם פעם בתהלוכת עדלידא?
האם תלכו השנה / תשתתפו השנה בתהלוכת העדלידא בחולון?
מכירים עוד מקום בארץ ששם תתקיים תהולכת עדלידא פורימית? לסיום - בבקשה תמונה שלכם מפורים ישנה או חדשה

Jen74

New member
../images/Emo3.gif יש לי תוספת../images/Emo26.gif

כמשפחה ברוכת ילדים, איך משתלטים על עניין התחפושות? כל אחד רוצה תחפושת אחרת... כל אחד רוצה תחפושת חדשה שלא עברה אליו מאח/ות משנים קודמות...
איך מתארגנים בבוקר יום התחפושות??? את מי מאפרים קודם? למי עוזרים ללבוש את התחפושת? איך זה נראה אצלכם?

התשובות שלי (משעממות):

כשהייתם ילדים למה התחפשתם? מלכת אסתר, מלכת הלילה. האם בחרתם לבד את התחפושת שלכם? כן. האם אתם מתחפשים השנה? לא. למה תתחפשו? לא מתחפשת. אתם הולכים או עורכים מסיבת פורים? לא. האם אתם עורכים "משתה פורימי"? לא. השתתפתם פעם בתהלוכת עדלידא? לא. צפיתם פעם בתהלוכת עדלידא? כן. האם תלכו השנה / תשתתפו השנה בתהלוכת העדלידא בחולון? לא. מכירים עוד מקום בארץ ששם תתקיים תהולכת עדלידא פורימית? ברעננה. לסיום - בבקשה תמונה שלכם מפורים ישנה או חדשה. אין לי.

ולתוספת..

כמשפחה ברוכת ילדים, איך משתלטים על עניין התחפושות? כל אחד רוצה תחפושת אחרת... כל אחד רוצה תחפושת חדשה שלא עברה אליו מאח/ות משנים קודמות... אין ברירה, קונים לכולם!! לא אוהבת להעביר מאחד לשני... איך מתארגנים בבוקר יום התחפושות??? אין שום בעיה, כמו שמתלבשים בכל יום. את מי מאפרים קודם? הילדים שלי לא צריכים איפור כבד, אז אין בעיה. למי עוזרים ללבוש את התחפושת? לכולם!

לגבי כל השאלות אין לךי כח עכשיו...

אבל אני אשתף אתכם בתמונות מן העבר..... כאן אני בת- 4!

Jen74

New member
../images/Emo6.gif איזה יופי../images/Emo45.gif

נערת סמבה בת 14

מס' 2

כיתה ג' נסיון כושל למלכת אסתר.... כל הילדים צחקו עלי וקראו לי מלכת הוילונות....

מס" 4

התמונה הקודמת היתה בכיתה ה' וזו בכיתה ד', כמו שכתבתי פה אני לבושה בלבוש המסורתי של חבל אלזס בצרפת.

אחרון חביב- בנתיים

כיתה ו' התחפשתי לתנוקת וליידי אחי, בתחפושת קואובוי.... בהמשך אולי, אני אשלח לכם תמונות שלי מהשנים האחרונות...... אולי.....

Jen74

New member
שרשרתי קודם לא טוב ../images/Emo122.gif

אני בערך בת שלוש או ארבע - ליצן

Jen74

New member
אחרונה../images/Emo26.gif

בערך בת 10 - הולי הובי... זה היה אז להיט על מכתביות אבל בתחפושות אני חושבת שהייתי היחידה בכל בית הספר שהתחפשה לזה.

סימה 4

New member
עונה לסקר ../images/Emo149.gif

כשהייתם ילדים למה התחפשתם? אהבתי תחפושות של בע"ח, אני זוכרת שהתחפשתי לחתול, כלבלב, עכבר, חיפושית האם בחרתם לבד את התחפושת שלכם? ברוב המקרים, פעם או פעמיים לקחתי מאחותי. האם אתם מתחפשים השנה? לא למה תתחפשו? אתם הולכים או עורכים מסיבת פורים? אולי נלך למסיבה העירונית האם אתם עורכים "משתה פורימי"? לא השתתפתם פעם בתהלוכת עדלידא? לא צפיתם פעם בתהלוכת עדלידא? כן האם תלכו השנה / תשתתפו השנה בתהלוכת העדלידא בחולון? לא מכירים עוד מקום בארץ ששם תתקיים תהולכת עדלידא פורימית? לא לסיום - בבקשה תמונה שלכם מפורים ישנה או חדשה - אין לי סורק.

סימה 4

New member
ולהמשך...../images/Emo149.gif

כמשפחה ברוכת ילדים, איך משתלטים על עניין התחפושות? קונים לכולם , יש ברירה? לכל אחד רצונות ואין התפשרויות בנושא. יש דברים אחרים להתווכח עליהם... איך מתארגנים בבוקר יום התחפושות??? קמים קצת יותר מוקדם .אבל אין בעיה כי הילדים מזנקים מהמיטות באותו יום את מי מאפרים קודם? את הבנות כמובן
למי עוזרים ללבוש את התחפושת? לכולם ! חג שמח

little baker

New member
גמני

כשהייתם ילדים למה התחפשתם?מלכת אסתר, בובה, ליצן, רקדנית, ספרדיה, ובתקופה בוגרת יותר למכשפה, האלמנה השחורה האם בחרתם לבד את התחפושת שלכם? כן האם אתם מתחפשים השנה? לא למה תתחפשו? אתם הולכים או עורכים מסיבת פורים? האם אתם עורכים "משתה פורימי"? השתתפתם פעם בתהלוכת עדלידא? כן צפיתם פעם בתהלוכת עדלידא?כן האם תלכו השנה / תשתתפו השנה בתהלוכת העדלידא בחולון? מכירים עוד מקום בארץ ששם תתקיים תהולכת עדלידא פורימית? ביישוב שלנו וכמובן שהרקדנית שלי משתתפת פעילה, יתכן שתופיע בקרוב בתוכנית טלוויזיה - אעדכן לפני כן.

little baker

New member
ולתוספת

כמשפחה ברוכת ילדים, איך משתלטים על עניין התחפושות? כל ילד מקבל איזה תחפושת שרוצהכל אחד רוצה תחפושת אחרת...- אין בעיהכל אחד רוצה תחפושת חדשה שלא עברה אליו מאח/ות משנים קודמות.... נכון להיום בד"כ ילד "התעקש" להתחפש למה שמצא בבית ומי שלא אז קניתי - אני נמתייחסת לתחפושת כפריט רב שנתי ולא כפריט חד פעמי ולכן משתדלת לקנות איכותי.איך מתארגנים בבוקר יום התחפושות??? מתעוררים מוקדם יותר, מתכננים את הזמן לפי מי שצריך יותר איפור/עזרה.את מי מאפרים קודם? מי שצריך לצאת ראשוןלמי עוזרים ללבוש את התחפושת? לכולם!!איך זה נראה אצלכם? ולהלן תמונה שבקושי הצלחתי לגרד - כל התמונות אצל הורי (זוהי מהופעת בלט שלי- אני בורוד) ושנה אח"כ התחפשתי עם בגד זה לבובה , מקווה שהצלחתי להעלות כי זה בתוך מסמך.

למעלה