ברבי love את התאומות
New member
../images/Emo149.gifחידות חידות../images/Emo149.gif../images/Emo26.gifכנסו..
אז ככה אני יעשה את זה כלללללללל שבוע אין יום ספציפי כל שבוע ביום אחר........ אז מזה בעצם??זה חידות...שקשורות לאייקונים...חלקם יהיו קלות חלקם קשות...אז קדימה זה מתחיל.....
חלק א'-זהה את האייקונים...
הוא מתחיל ב-ח ויש לו 4 אותיות סך הכל..
משמתמשים בו כשרוצים להיות בעד..
מתחיל ב-ג ונגמר ב-ה ויש לו 5 אותיות סך הכל...
הם אייקונים "שמפיצים ריח"
סמל האתר
צועקים דרכו
זה אייקון שהוא מסמל משהו והוא גם נמצא באחד הפורומים העיקרים של תפוז...
חלק ב'-השלם את המשפטים שבתוך הקטע...
משהו חשוב!!את האייקונים תצטרכו להשלים בתוך הטקסט איך תדעו מה זה האייקון המתאים...אני ישים כאלה XXX לפי מספר התווים של האייקון.. לדוגמא:ה|XXX|=
השתין ברחוב...אתם תדעו לפי ההקשר לטקטס... יום אחד XXX אחד קם לו בבוקר הלך למטבח ומזג לו כוס |XXX| חמה...אחר כך הוא התלבש ויצא מה-|XXX|. הוא נכנס לתוך ה|XXXX| שלו והתחיל לנסוע....בדרך הוא ראה חנות של|XXX||XXXXX||XXXX||XXXX||XXX||XX|...ובה היו כל ה-|XX||XXX||XXXX||XXXXX||XXX|.. אז הוא נכנס לבפנים וקנה לו |XXXX|ו-|XX|..ויצא.. הוא המשיך לנסוע שפתאום נתקל בשלט שכתוב בו |XXXXXX| כאן בונים...אז הוא עשה פרסה וחזר אחורה... לפתא ה|XXXX| שלו צילצל...והוא הרים וענה ואמר הלו! ואז ה|XXXX| ענה לו...הם דיברו להם....ואז השיחה התנתקה... האיש המשיך לנסוע שלפתא הבחין בחנות של |XXXX||XXXX|הוא עצר לקנות...ואז הוא דרס |XXXX| וגם |XXX| לבסוף הוא החליט לחזור ה|XXX|ה וללכת לישון...לילה טוב...
סוף
סיפור מחורטש ביותר לא היה לי מה לרשום.......סתם לא להתייחס..
חלק ג'-ענה על השאלות..
איזה אייקון הכי יפה:
?
איזה אייקון הכי חמוד:
?
איזה אייקון הכי מגעיל:
?
איזה אייקון הכי מכוער:
?
איזה אייקון הכי יפה מהאייקונים של פורים:
?
איזה אייקון הכי מכוער נהאייקונים של פורים:
?
איזה אייקון הכי מתאים לפורום שלנו?(כל אחד יבחר לטעמו...)
ואחרון חביב-איזה אייקון הכי אהוב עליכם??? וזהוווווווו.........מקווה שנהנתם...........ביי
פורים שמח!!
אז ככה אני יעשה את זה כלללללללל שבוע אין יום ספציפי כל שבוע ביום אחר........ אז מזה בעצם??זה חידות...שקשורות לאייקונים...חלקם יהיו קלות חלקם קשות...אז קדימה זה מתחיל.....