כבכל סופ"ש-סיכום השבוע

../images/Emo149.gifכבכל סופ"ש-סיכום השבוע../images/Emo149.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ליאל)
מה שיר השבוע שלכם (לא של ליאל)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)-
משהו שעשה לכם את השבוע-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
אתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו
המלצת השבוע-
מסר לאומה-

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של ליאל)?לא שמעתי מוזיקה כמעט מה שיר השבוע שלכם (לא של ליאל)?אתה הכוכב-דיימנד'ז קדם אירוויזיון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)- משהו שעשה לכם את השבוע-ששירי התארחה אתמול בפורום שלה משהו שהרס לכם את השבוע- הכל משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-הקדם אירוויזין פרח מוקדש לכולם המלצת השבוע-השיר של הדיימנד'ז לקדם מסר לאומה- תצביעו שיר 11 בקדם

אני עונהההההה..../images/Emo9.gif

שיר השבוע של ליאל-if we all give a little-בעיקר כי אמא התמכרה. אפילו היום,כשקמתי,הדבר הראשון שהיא אמרה לי זה "תפעילי את השיר של ליאל לאירוויזיון,אני רוצה לשמוע".
שיר השבוע בכללי-אולי,אבל רק אולי "תודה רבה לך פחד" של איריס.. כי אחי כבר משגע אותי עם הפזמון בע"פ..אז אם הוא כבר יודע...[והמבין יבין] תמונה ברשת-ליאל. עשה את השבוע-הו,זה היה שבוע טוב יחסית לתקופה האחרונה. שלא הלכתי לבצפר, שאמא הייתה מאוד מאושרת, שאף אחד במשפחה לא רב עם אף אחד אחר, שדיברתי בטלפון עם נטלי... והיום-שחלמתי שנפגשתי עם ליאל שוב.
הרס את השבוע-אם אני אחשוב על דברים לא טובים אני יכולה למלא את ההודעה הזאת בהמון דברים.
שהייתי חולה,שפספסתי מבחנים,ו..אני אוותר על ההמשך. מחכה שיקרה בשבוע הבא- מחר יש יומולדת לאחי. אני צריכה לחשוב על משהו מיוחד ולהפתיע את האדם הזה שכלכך יקר לי...נחשוב על משהו.
יום שני-אני מקווה שאני לא מחכה לשווא ליום הזה. אני אמורה להיות בעזריאלי ובמיוחד בגלל היום הזה אני מתחפשת
הלוואי שיהיה טוב. יום שלישי-לאמא יש יומולדת,צריך להפתיע גם אותה. אני רוצה לתת 2
:
לניצן-כי אני אוהבתותה המונמון. ו
לנטלי-כי בתקופה הארוכה-אחרונה היא היחידה שעוזרת לי.תודה. המלצת השבוע-הגורל.תזכרו את המילה ותאמינו בה. מסר לאומה-ליאל מנצחת באירוויזיון.תכניסו את זה טוב טוב לראש

°°NaTaLi°°

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של ליאל):שיר הארוויזיון מה שיר השבוע שלכם (לא של ליאל): השבוע שמעתי מלא שירים אין לי שיר ספציפי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)- אממ אין... משהו שעשה לכם את השבוע- שדיברתי עם הדרי!!! וששירי חזרה לבית ספר!! אה והסרט יום רביעי שהלגתי לראות עם שירי חח משהו שהרס לכם את השבוע- אממ אין לי אני חושבת... כי אני לא זוכרת כלום... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- פורים... חח אתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
להדרי שאני אוהבת המון המון!!
למריה שאני מתה מתה מתה עלייך!! ועל תשכחי שאני אוהבת אותך ברור? המלצת השבוע- מסר לאומה- ליאל מנצחת בארווזיון ועל תשכחו את זה חח!!

למעלה