חחח אז יופי המשיכי כך
ג ג ב ש ו ש New member 28/2/06 #1 ../images/Emo149.gifלהצביעעעעע../images/Emo149.gif../images/Emo88.gif תמשיכו להצביע בסקר של נענע בצד ימין למטה זה חשוב ככה נראה לאנשים שגם לציפי יש סיכוי
../images/Emo149.gifלהצביעעעעע../images/Emo149.gif../images/Emo88.gif תמשיכו להצביע בסקר של נענע בצד ימין למטה זה חשוב ככה נראה לאנשים שגם לציפי יש סיכוי
ג ג ב ש ו ש New member 28/2/06 #2 אה והקישור../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif http://tarbut.nana.co.il/?pid=1 חח שכחתי
ה הדר עוזרי השולטת New member 28/2/06 #18 מצאתייי.. ויש לי אפשרות להצביע כמה שבא לי.. אז אני אצביע מלא מלא.. אבל עכשיו אני צכה עוד 5 דק' ללכת... אלה
מצאתייי.. ויש לי אפשרות להצביע כמה שבא לי.. אז אני אצביע מלא מלא.. אבל עכשיו אני צכה עוד 5 דק' ללכת... אלה
I is258 love shiri New member 28/2/06 #3 הצבעתי לפני כמה ימים וזה לא../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif נותן לי להצביע שוב
ג ג ב ש ו ש New member 28/2/06 #4 כן איזה באסה../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif חחח כל מחשב שאני נימצא בו אצל חבר דודים אני מצביע
ג ג ב ש ו ש New member 28/2/06 #9 יופי מחקתי וזה עזר../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif שיטה מעולה תימחקו גם אתם
ג ג ב ש ו ש New member 28/2/06 #12 עקפנו את מיכאל..כל הכבוד../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif חחח
M Miss Bokobaza New member 28/2/06 #13 קולולולולולו=] כשנעבור אותו בעוד אחוזים, אני אראה את זה לאחותי ואתן לה להתעצבן. לא בריא להיות קירקילנית כשיש אותי בבית.
קולולולולולו=] כשנעבור אותו בעוד אחוזים, אני אראה את זה לאחותי ואתן לה להתעצבן. לא בריא להיות קירקילנית כשיש אותי בבית.
M Miss Bokobaza New member 28/2/06 #16 חחחחחחחח מורן תעשי משהו, אהבתי! אני הולכת לקניון.. כשאני אחזור..=]
M MC MoRaNa New member 1/3/06 #19 עברנו את מישה. כדרע יש לנו 11% מה שמעמיד אותנו בתיקו של המאסטרו, מר פיק. אני רוצה להגיע למספר מסויים של אחוזים ואז אני אפרוש.. מקווה שכשתחזרו מבי"X ומכל העיסוקים תעשו גם אתם.. אני עוד מעט עפה לחברה
עברנו את מישה. כדרע יש לנו 11% מה שמעמיד אותנו בתיקו של המאסטרו, מר פיק. אני רוצה להגיע למספר מסויים של אחוזים ואז אני אפרוש.. מקווה שכשתחזרו מבי"X ומכל העיסוקים תעשו גם אתם.. אני עוד מעט עפה לחברה