מה היה קורה אם...

../images/Emo149.gifמה היה קורה אם...../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif

חזרנו לפינת הדמיונות שלנו
והשבוע לוסי
מה היה קורה אם לוסי הייתה מתחתנת עם ג'רמי בכל זאת
צאו לדרך

archer girl

New member
הא! אני../images/Emo9.gif../images/Emo218.gif

אם לוסי הייתה מתחתנת עם ג'רמי... היא הייתה נשארת לגור עם המשפחה שלו [איפה זה שכחתי
]. משפחת קמדן מתגעגעת ללוסי ואנני מחליטה להתקשר.
הטלפון של לוסי מצלצל. לוסי: "הלו?" אנני: "הייייייייייי לוס אנחנו כולנו מתגעגעים לך ומחכים
מה שלומך? מה שלום הילדים? וג'רמי?" לוסי: "הכל מצויין אמא. ג'ייד הקטנה תישאר היום עם סבא וסבתא שלה, אני וג'רמי יוצאים לפאב עוד שניה" אנני:"טוב אז אני לא אפריע
ביי חמודה". לוסי מתארגנת בקפידה, לובשת מעיל עור שחור ומורחת את האודם הכי כהה שלה. ג'רמי ולוסי יוצאים מהבית. ג'רמי: "בובה, היום יש לי מקום חדש בשבילך. אנחנו הולכים לקרוע את העיר
!!!" לוסי: "אני מחכה מאמי." הם מתיישבים באוטו וכעבור שעה מגיעים לבר ישן בפינה חשוכה. לוסי המתלהבת יוצאת ומסתכלת על השעון שמצביע על השעה 00:15. השניים נכנסים לבר החשוך. בריונים עם קעקועים מסתובבים וממלאים את כוסות הוודקה שלהם כל פעם מחדש. ג'רמי עובר בין חבריו הותיקים כשלוסי ממלאת לעצמה את כוס הוויסקי השלישית. ג'רמי ניגש אל לוסי עם אחד הבירונים הגדולים בבר. "לוס דארלינג" הוא אומר. "בואי, מרטי ואני צריכים להראות לך משהן
". השלושה נכנסים מעבר לקיר הסדוק של המקום. לוסי מסתכלת מסביבה. המקום מלא באבק וכוסות יין שבורות מונחות בפינות החדר. הבריון מוציא סיגריה מוזרה מכיסו, מושיט שתיים לג'רמי והשניים מתחילים לעשן. לוסי המבוהלת מביטה בהם בעיניים גדולות. "ברוכה הבאה לעולם החדש מותק
" אומר ג'רמי. "מה זה?" שואלת לוסי בבהלה. "חשיש
" הוא אומר. הוא מושיט ללוסי את החשיש והיא מתחילה לעשן. שבועות עוברים ולוסי מתדרדרת לסמים חזקים שג'רמי מציג לפניה, ומגיע עוד יום בפאב... ולפתע... "עצרו, משטרה!" שלושה שוטרים קופצים מתוך הניידת ועוצרים את כל הנמצאים בפאב. הם סוגרים את המקום הבלתי חוקי ומוצאים את כל הסמים ומשמידים אותם (חוץ מאחד שלוקח כמה לעצמו
). כולם נכבלים באזיקים ומושלכים לכלא. ג'רמי ולוסי אפילו מקבלים תא נפרד
. הבוקר ה-20 מאז יומם הראשון בתור אסירים מגיע. ג'רמי מגרגר משהו בגרונו ולבסוף אומר: "לוסי, בעוד 3 שנים כשנצא מפה, אני רוצה שנתגרש". לוסי מסתכלת עליו במבט מיואש: "עכשיו אתה אומר?!" היא סוגרת את ראשה בין ידיה.

למעלה