מי בעד להימנע?

מוגג

New member
../images/Emo149.gif מי בעד להימנע? ../images/Emo124.gif

שלום רב וברוכים הבאים לתחילת קץ השבוע (תיכף תבינו למה)! שאלתה של Mנטה, מפנה את תשומת לבנו, לכך שלא תמיד אנו שמים לב ליוצא מפינו. לכן התוועדה הנהלת אח"לה והחליטה כי מעתה נשתדל יותר. ואיך נעשה זאת? אתם ודאי שואלים? או, אז ככה: מדי שבוע נטיל על עצמנו "משימת המנעוּת" - והשבוע נתחיל במשימה קלה יח..הופ, כמעט נכשלתי.. למדי (או זה יותר טוב). כל ההודעות מעתה עד יום ראשון לא תכלולנה את האות "סמך". התחכמויות כגון Oמך או Sמך, ייגרמו לפOילת הגלשן והוא ייקנS דחוףףף ולאלתר!!! בהצלחה לכולם וסופש.. אופסס..סליחה..אוי גם לא.. טוב נו, חמשישיבת מוצלח לכולם. מתחילים ע כ ש י ו !

תמי ב

New member
אוי, זה כמו דיאטה

אבל נדמה לי שבדרך כלל אני לא נוטה להשתמש באות הנ"ל. אם העניין יצליח, אני ממליצה לבדוק המנעות מאות נפוצה יותר.

יש לי שאלה אליך, אוח

אנשים שמדברים בשנינות, אומרים עליהם שיש להם לשון חדה (זה לא פוצע את החניכיים?)מה אפשר להגיד על אנשים ששנונים בכתיבתם? שהם חדי עט? (זה לא עושה חורים בדף?) ואיך מתבטאת שנינותו של החד קרן???

אוֹחַ

New member
רק חדים חידות אך לא פותרים:

מן הסתם אומרים שהן תרנגולות ערומות. ואפשר גם: חדות-מקור. ו-כן, אם יש לך מאהב חד-לשון, לא מומלץ להתנשק עם השיניים.

סרק סרק

סתם סיפורים. סילופים וניג'וסים. מסוממים מסנוביזם סדיסטים חסרי סמכות מספסרים ב"סמך". סובלים מפסיכיות מסוכסכת. סתם ניסוי סגפני ומסורבל. נסו להחסיר "גימל" סנובים!

גנגי

New member
אוףףף.... לא הוגן!

המנהל שובת מכל מלאכתו בשישבת ומטיל עלינו לשבות רק מהאות הזאת שבין ב' ל-ז'.. הייתי אומרת כְּשׂשׂשׂשׂשׂ.... אבל אשׂוּר לי להשתמש במקבילה של שׂ'.

צימעס

New member
הו! זה משחק קביב עלי, מימים ימימה!

כשהייתי בחמ"ע, שיחקתי ב-לא לומר R. לא שזה שיפר מאוד את המבטא שלי, אבל זה איפשר לי להרגיש פחות נכה בדיבור

Mנטה

New member
חמ"ע ? מזה ?

נראה לי יותר קל להימנע מאות אחת מאשר ממילית שלמה, כאילו דאאא

צימעס

New member
חבר המדינות העצמאיות,

מה שהיה פעם ברית המועצות. לצערי, לא אוכל לפרט באילו רפובליקות ביקרתי.

YAYA15

New member
יש לך מצב צבירה אחר

ממילא את ערומה, אולי תציעי להתלבש יפה ולרכב בחוצות העיר... מצד שני אולי שמת עליך את בגדי המלך החדשים. במקרה כזה אבקשך לפשוט את הבגדים ולהחזירם למלך כי המלך הוא ערום. תודה חייט המלך

YAYA15

New member
תתפלאי

תגידי אין לך פוסטר להכין לכנס בטורקיה? אולי תפסיקי לקשקש כל הזמן בפורום.

למעלה