משחק חדש

my reflection

New member
../images/Emo149.gifמשחק חדש

במשחק הזה אני שמה את כ-ו-ל השירים מהאלבום S/T ואתם תצתרכו להעיף את השיר *הפחות* אהוב עליכם. 93 Million Miles Buddha for Mary Capricorn (A Brand New Name) Echelon Edge of the Earth Fallen Oblivion The Mission Welcome to the Universe Year Zero End Of The Beginning

A Modern Myth

New member
מה זה שוב השיר הכי פחות אהוב?

כולם אהובים
אבל אם נלך על זה שיצא לי לשמוע הכי פחות... אז 93 Million Miles

חחחחחח גמאני רציתי לפתוח משחק כזה כאן!

הסניליות. הסניליות. :: אה, ותקראי לזה "החוליה החלשה!"
אוקיי, Echelon

adiiiXD

New member
ללמה echelon?

מהמה יש לכן נגדו? הוא כזה יפה ...ו...מארסי שכמוהו ...

Echelon הוא אחד השירים הלוהטים!

אם כבר.. אז אולי את.. The mission
וגם את זה לא הייתי בוחרת אם הייתהל י ברירה

chen krispin

New member
גם אני אוהבת אבל אם הייתי חייבת אז

גם אני הייתי מורידה את The mission

LoveYourHate

New member
אני כ"כ התלבטתי בין שניהם..קרעתי את עצמי

+מבפנים!! אבל בחרתי אשלון בסוף כי אני שומעת אותו פחות

i am777

New member
בחרת את השיר הכי טוב שלהם מה את רצינית?!!

אני מתה על The mission - הכי בועט הכי צועקקקק1!!!!!! אין אין אין!!! אין שיר שאני לא שומעת ! ה-כ-ל !-!-!-!------!- ! טוב נתחיל - echelon - שיר טוב מאוד...נכון , קשה , אבל אין מה לעשות.....עם הזמן שלי - לומדים חחחח 93 Million Miles - איך ?.???.....איך לא להתחבר לשיר היפיפה הזה.... מממ.....מה עוד נאמר פה??.....אה כן ... Welcome to the Universe : אני אישית .....פשוט אוהבת את המנגינה..המוזיקהה....אוייי המילים!!!! הכל, כל השירים יוצאי דופן , מיוחדים , בודהה פור מרי מילים קצת מלחיצות....אבל אין על השיר הזה... פשוט אין!!! אני יכולה להמשיך להגיד את זה אבל איייןיןןןןיןיןיןיןיןיןיןיןין ! (חופרת) לא יודעת... בתכלס(לא יודעת אם אצלכם) אני אוהבת הכל.

אם TM היה השיר הכי טוב שלהם

אז אני עז. יש להם שירים פי 1000 יותר טובים מTM.. כמו BUDDHA למשל כמו oblivion כמו fallen סליחה אבל Year Zero לוקח את The mission תמיד. תמיד!

יאפ צודקת

מצחיק אותי שאף אחת לא יכולה להסגר על שיר אחד ממש. אני חושבת שזה טוב

i am777

New member
אני לא יודעתתתת.....הכל יפיפה...

אבל The mission זה שיר פשוט יפה... אני אישית מטורפת עליו....הוא כזה אותנטי.. אבל עזבי , העיקר שאנחנו אוהבות את שני האלבומים שהם מקסימים ויחודיים !... ואני בטוחה שמי שנמצא בפורום הזה חושב ככה.....מקווה...:)

קריסטה

New member
אני לא מתכוונת לקחת בזה חלק!../images/Emo88.gif../images/Emo7.gif

זנות, אונס, רצח! להעיף כאלו שירים יפים. אני לא מסוגלת. פשוט לא מסוגלת
|אינההדרמטיתיתרעלהמידה|

חח כשאמרתי להעיף את the mission

דימיתי את ג'ארד תומו ושאנון מאחוריי צועקים "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא"

קריסטה

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי לאיזה שתי שניות...טוב ננסה... וכל שיר מה פתאום הוא כה אפל ומגניב נראה לכם?! אוי אני חולה עליו חס וחלילה בשום פנים ואופן הוא כזה מהמם אני לא יכולה הוא מיוחד מדי אני אוהבת את המילים שלו יותר מדי וכו' וכו'....פשוט לא מסוגלת.

למעלה