ניתוח שיר

lilison13

New member
../images/Emo149.gifניתוח שיר../images/Emo149.gif

כן,כן כשחשבתם שזה נגמר לא חשבתם על עוד שירים(וכן התלהבתי מהרעשן הזה!!! אז מה?!) אז הפעם נעבור למיני אלבום The Mad Gear And Missile Kid והשיר להפעם הואF.T.W.W.W: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? השיר: http://www.youtube.com/watch?v=_91PwmVJaQA הליריקס: http://www.azlyrics.com/lyrics/mychemicalromance/ftwww.html

XoLilMissLolaoX

New member
יופי שלח לי בלי הניתוח....../images/Emo268.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Turn up the fakes and lies, just answer me, Come on, come on and fuck this whole wide world ושורה שממש מפריעה לכם? זה לא בדיוק מפריע ולא בדיוק שורה זה יותר בקטע של למה בדיוק הוא מתכוון במילה "battery" .... המממממ כמו בקיס מיי באטרי....חחחחח או שאולי זו רק אני...
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? יותר קיצבי מיזה זה כבר מגוחח ואיטי...נהההה לא מתאים! משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? משאירה כמו שהוא! איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מהמם כתמיד! אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא מצליחה לחשוב על מישהו ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כרגיל....ביבר... אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? שם מושלם לא צריך יותר! הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? יכול להיות מגניב דווקא חחחח למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שאכפת לו יותר מידי ממה שאחרים חושבים....סו FTWWW!!!! ציון לשיר 1-10? 8.5

Ayush Cohen

New member
יאייאיי אני מתה על המיני אלבום הזה ♥

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? כל הטקסט ממש חמוד
ושורה שממש מפריעה לכם? kiss my battery-זה די לא מובן הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא הקצב ממש יפה משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום... איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? יפה
ועצבני
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אין ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כולם חוץ מMCR ♥ אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם שלו ממש יפה, כיאילו כמו זה כמו שאין כוח לכתוב הכל אז כובים רק את האותיות הראשונות אז זה יצא יפה כזה
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כן
אבל זה רק מיני אלבום
למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת ציון לשיר 1-10? 10

lilison13

New member
fuck this whole wide world

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? She said come on, come on and fuck this whole wide world ותכלס כל השיר,הוא ממש נחמד ומצחיק ושורה שממש מפריעה לכם? אין למרות שהכוונה ב קיס מי באטרי מאוד מטרידה אותי חחחח הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא השיר אחלה משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? אאא,כלום אבל תמיד אחרי הניתוח אני מוצאת את החסרונות איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? ואו,בהתחלה לא זיהיתי שזה הם ושזה הוא שר. הורדתי את האלבום וחשבתי שעבדו עליי אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אעאעא לא דעת אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אממ ניקח משהו אקראי בלינק182 ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? שוב אקראי לחלוטין פלסיבו אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? KISS MY BATERY? חחח הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? נע למי הייתם מקדישים את השיר? לכולם ציון לשיר 1-10? 8

למעלה