סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo149.gif סופשבוע ../images/Emo149.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: ספר השבוע: סדרה/סרט השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: חג שמח.

nomad21

New member
much to learn you still have

שיר/י השבוע של ווית'ין: its the fearשיר/י השבוע לא של ווית'ין: לב מפלסטיק אלבום השבוע: אין כזה ספר השבוע: חולית סדרה/סרט השבוע: סטאר וורס חוויית השבוע: שבו"ש תמונת השבוע:

LadySilkworm

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: our solemn hour. שיר מושלם. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish- Stargazers אלבום השבוע: אושנבורן של נייטוויש ספר השבוע: אין סדרה/סרט השבוע: סאות'פארק\סיינפלד חוויית השבוע: שביתה P: תמונת השבוע: אין P:

smady by

New member
../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: forsaken שיר/י השבוע לא של ווית'ין: loose yourself (eminem) אלבום השבוע: elis - dark clouds in perfect sky ספר השבוע: קסנוסייד סדרה/סרט השבוע: מלחמת האופל חוויית השבוע: מצאתי מכנסיים ארוכים!! תמונת השבוע: -_- (אני לא על המחשב שלי)

scarlet moon

New member
עוד שבוע עבר? ../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Our farewell שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: Revangelis של Silentium
ספר השבוע: אין.... סדרה/סרט השבוע: עקרות בית נואשות.
חוויית השבוע: החתולה של חבר שלי נדרסה, קברנו אותה ומאד התאבלנו, ואחרי יומיים היא חזרה (מה שאומר שקברנו את החתולה הלא נכונה). תמונת השבוע: חג שמח.

Euterpe

New member
השבוע שלי ../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: frozen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: U2 feat. Mary J. Blige - One אלבום השבוע: הפסקול של חתונת רפאים
ספר השבוע: "בין קורי העכביש" סדרה/סרט השבוע: חברים חוויית השבוע: הפקות (בגרות בתיאטרון)

Liquid Dreams

New member
להלה.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. לא שמעתי ווית'ין כבר איזה שבוע++ שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Rewind- Paolo Nutini אלבום השבוע: אין ספר השבוע: יומני הנסיכה החדש^^ סדרה/סרט השבוע: אעמ... לאדעת++ חוויית השבוע: פורים שהיה יחסית גרוע>< תמונת השבוע: אין

../images/Emo154.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: דה פרומיס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין ספר השבוע: אין סדרה/סרט השבוע: אין חוויית השבוע: חוסר לימודים D: תמונת השבוע: מפורום נייטוויש

Ice Queen 7

New member
^_^

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Cross שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Air - Run אלבום השבוע: THOE ספר השבוע: לא קראתי O: סדרה/סרט השבוע: חברים ואמריקן איידול חוויית השבוע: פורים, אתמול D: למרות שיותר מדי אנשים חשבו שאני תפוז X_X תמונת השבוע: הייתי שמה תמונה מפורים אבל עוד צריכים לשלוח לי, אז אין ><

Ice Queen 7

New member
כן ../images/Emo122.gif

זה שמישהו לבוש כמו עיגול כתום לא אומר שהוא תפוז ;;

Transcending

New member
><

שיר/י השבוע של ווית'ין: פורגיבן שיר/י השבוע לא של ווית'ין: משהו של DT אלבום השבוע: The Phantom Agony ספר השבוע: אין סדרה/סרט השבוע: הממ אין חוויית השבוע: פורים אני מניח תמונת השבוע: לא P:

אזירפאל

New member
עונה

שיר/י השבוע של ווית'ין: |מחכה בסבלנות ל-12 במרץ| שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא משהו קבוע אלבום השבוע: Blackfield || ספר השבוע: אין סדרה/סרט השבוע: אין חוויית השבוע: לא זוכר משהו מיוחד. :X תמונת השבוע: אין

ATWA

New member
עונהD:

שיר/י השבוע של ווית'ין: SWIA שיר/י השבוע לא של ווית'ין: EPICA - SENSORIUM אלבום השבוע: היהודים - פחד מוות ספר השבוע: צלה של הרוח סדרה/סרט השבוע: EDWARD SCISSORHANDS
חוויית השבוע: החוויה האמיתית תהיה היוםD: תמונת השבוע: אינלי כוח

למעלה